Navštíveno 5066x

tak Mimon mame za sebou soutezici super zahranicni reprezentace z Polska a SK taky super.
Omlouvame se za mensi zmatek nakonec tlacilo nas pocasi aby nam nezmoikli veci a vsichni chvatali domu chodili si predem rpo pohary tak se stalo to ze si jeden soutezici odnesl jinej a tim to zacalo bejt zmateny pri vyhlasovani a nakonec to zavrsili polaci kterejm sme museli pracne dokazovat ze pri Death matchi ze nebyli prvni takze jeste jednou omluva jinak myslim ze super
Omluva Vitovi ze sem mu zkazil radost ale jeho kamaradka rikala -vis ze se nemas radovat predem- tak si ji mel verit:-))Doufam ze to spaleny bude do Mejta hotovy at si to muzem zase rozdat

06.05.2007, 14:43 |
zdany Blazni, teda Vita vic.. Smrdelo to slusne. JInak pocasi na jednicku, vydrzelo az do odjezdu. Pak uz nam to bylo jedno. :) Jinak DB Teamu diky, byt chvilkama vladnul zmatek. Lidi mraky, aut taky, osobni rekordy sly opet nahoru. DIky.
no jo, jak odjedu a nekontroluju co se děje, už je zmatek. Ono se něco pálilo??? a já u toho nebyl, to je škoda. upřímnou soustrast vítovi
jj death match CR v.s.PL v.s. SK docela mazec
jj death match byl opravdu mazec zkusil jsem ze srandy ale jak jsem pak nehrál tak jsem si zjistil závadu při odpojování plata s oválama jsem zastrčil jeden vývod aby byl izolovanej mezi kobercema ale nějak vibracema vyskočil a zkratoval se mi výstup takže to vyplo komplet zadek a až po několika pokusech to znovu začlo bzučet, ale pak znovu no ještě že mi ten průměr nakonec vystoupal na něco okolo 80 oslňujících dB :-D :-D :-D ale sem happy za 3. místo :-D :-D :-D
[ Link ]
no jasny, woofry uz sou poslany na premotani, tak doufam ze budou brzo hotovy, no oni uz si zaslouzily novy civky, zkusim udelat novou bednu a na death match v myte se tesim :) teda jestli mi do toho neco nevleze a pojedu
Takze fotky uz i u me na strankach:
[ Link ]
woe Vita ty delas v tej praci co krom fotek icq a her
Piju kafe a ctu forum :))))
no jako v práci a pracovat blbost:)))))

16.05.2007, 17:34 |
zdany Vita: Tak to jsme na tom podobne. .)))))))))))