Navštíveno 4025x

29.03.2007, 11:06 |
pelo Ahojte ,prosím vás zaujímalo by ma ked mam NAKLADNE vozidlo pelo corsa :) ,mam z vyroby 2sedadla, mam to v TP a chcel by som mat jednu bateriu ,jeden krat 50ku kabel na plus, 1x50ku na minus jeden 12" woofer, jeden zosik na woofer a jeden zosik na predne repra v akej kategorí by som bol, Pozrel som si kategorie na www.dbdrag.sk ale niesom moc mudry s toho.
Auto mam vytlmene tapajomatom, Sikadampom, a D extremom.
Ak sa mi zodpovie na moju otazku kludne sa potom moze prispevok vymazat aby tu nezasieral forum. Vdaka
:-)) budes soutezit u nas nebo na slovensku???
u nas pokud je to dodavka z tvojeho popisu nejsem moudrej:-))) budes super street pokud je to dvousedadlova corsa muzes nbejt Street max
na slovensku-po lonskych zkusenostech muzes bejt cokoliv od street a do monssteru kde jim budes nejmin prekazet:-))))

29.03.2007, 13:03 |
pelo hehe, aj aj.. snad, je to 2sedadlova corsa. a prečo nie Street A ? ved to auto je na normalne pouzivanie , a dve sedalda ma uz od vyroby. Dik
když má 2 sedadla z výroby je to jako pickup a s pickupem můžeš být minimálně superstreet. jestli se nepletu
felda neni co zjistovat myslim ze odpoved je dostacujici ma zadelany okna a nema sedacky je to kvalifikovany v TP jako dodavka takze super street

29.03.2007, 14:51 |
pelo zadne okna mam klasicke :) nemam plech
ale v papirech mas pik up ne???
pelo
nvm ale jesi je to v TP psany jako uzitkac tak asi to co ti pise
Lada362 at to ma skla nebo plech

29.03.2007, 14:59 |
pelo jasne, dakujem kluci :)
Pelo ale jak rikam co plati u nas a vsude jinde neplati u vas uz se o tom presvedcilo spousta lidi
jinak super stejne by ti odpovedeli na www.dbdrag.sk
nejde mi oprava takze-jen dodam ze to neznamena ze se nemuzes zeptat tady:-)))

29.03.2007, 22:31 |
Pluto Pelo: U pickupů je to složitý. Pickup může být i v Street, ale musí být muzika pořád až za zadnáma sedačkama. Což by mohla být tvá Corsa, ale musela by mít zadní sedačky. Nevím, přesně si jí nevybavuji, hodilo by se foto. Pokud už je to "klasický" pickup, třeba jako Felicia Pickup, Citroen C15, atd, tak tam už je to rovnou Street Max, ale pokud by to byla např Felicia Fun, což je vlastě pickup, ale má zadní sedačky a za nima by byla instalace, tak by to mohla být zase Street. Opravdu to chce to auto vidět a podle toho posuzovat.
V tvém případě, jelikož máš v TP jen dvě sedačky tak budeš minimálně Street Max.
Pluto corsy sou jako treba 206 peugeoty