Navštíveno 3934x

ked si urobim zastavbu do kufra feldy s tym ze urobim bocnice ktore budu koncit vo vyske plata cize je to uz nad urovnou okna budem zaradeni do street max??? rata sa tam aj vyska tej bocnice??
to by se muselo videt ale je to uprava cili ano
ale zalezi na vasich rozhodcich takze nevim bal bych se ze skoncim treba v monsteru:-)))
:DDDDDD nakeslim potom to sem hodim
daco taketo

heh super praca jak pozeram:D tie bočnice vizeraju jak keby ich oblalili dekou :D:D:D
o to tu teraz ale vobec nejde ze ano....
No pokud se nepletu tak se nepočítá ani plato pokud není součástí bedyn takže by se neměla počítat ani zástavba pokud nebude součástí bedny
cus icq?? frci normalne......aspon myslim :)) nebude to sucast bedne
asi 5 krát jsem ti psal tak napiš ty mně
aldova hodne stara instalace...

05.03.2007, 18:48 |
Pluto jj :-)))

05.03.2007, 19:01 |
Phase noo, necem zkladat novy prispevok, ale aj mna by to zaujimalo, možu byť bocnice v STREET B? /auto fiat brava/.Lebo odpovedi som sa nikde hore vyššie nedocital.
dik.
no byt mozu urcite, otazka je ci s nimi nebudes v street max ak budu vyssie ako okno :D ten isty problem

05.03.2007, 19:14 |
petis No klucí. Já bych si stímhle moc nezahrával, kor ve Street autech protože když to není v seriovým autě tak to tam nemá co dělat. a když už to tam je nemuže tam bejt kus 20mm MDFky, ale rovnocená náhrada.
To si myslím já

05.03.2007, 19:20 |
Pluto bočnice ano, ale jen v kufru a do maximální výšky, kretá je dána vodorovnou rovinou nesoucí se od nejnižšší hrany předního bočního okna
pluto : to som chcel vedet , prekrocim vysku som street max, dik

05.03.2007, 19:32 |
Phase no ved to felda, do street max sa mi zrovna nece, neni nato aparatura.
petis, ved bocnice sa robia z MDF, nie?
aka nahrada?
mam obavy ze bych se spise priklonil k tvrzeni Petise vzhledem k tomu ze vim ze ve street aute nesmim udelat ani tapecak v kufru jinej nez origo nebo rovnocennou nahradu a po zkusenostech z Evropy viz Kleenex jsem si tim vicemene jistej protoze ho domuzili sundat i origo kryt z vika kufru kuli tomu ze byl prilepenej izolaci a ne na origo cudlech a je to pod oknem myslim ze to letos zamicha hodne autama
ale aby nedoslo k omylu jeste si to upresnim
jj musel jsem sundat ale uz jsem to rikal nekolikrat konecne slovo ma stejne HJ na danem srazu :-(
Kleenex coz mi pripomina kdo to je a kdo ma to slovo:-))) Takze zejtra objednam kubik betonu do pandy a du do acka:-)))
LOL klidne ale si pis ze hned pisu protest do USA
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hele radsi mi dej na ICQ cislo konta a kontakt na toho manika
jeste nemam nejak zapomel me to poslat a dnes jsem mel havo prace zitra mu zavolam
Jinak uz je na ceste do CZ dalsi Z1 ;-)

05.03.2007, 22:20 |
Pluto Lada: Jenže u Kleneexe už o brali jako zásah do karoserie. Ono bočnice, jak se to vezme. Pokud bude udělaná jako součást bedny, tak je to jedno, pokud bude přidělaná natvrdo ke karoserii auta, tak už by se to dalo považovat za nepovolené tlumení. Budem muset zjistit přesnou formulaci

05.03.2007, 23:02 |
Phase pluto, prosim, ta ak ju vies, niekde zistit, hod to prosim ta potom sem, diky

05.03.2007, 23:03 |
Pluto OK, určitě budeme informovat
panove jen jedna vec mne zarazi nevadi mi ze se na vse informujete u nas i kdyz nejste nasi soutezici ale proc se nezkusite zeptat na db foru u vas?? Vasi rozhodci tvrdej ze maj nejnovejsi skoleni urcite budou chytrejsi:-)))
ale samozrejme zjistime a dame vedet
felda de o to ze u vas se bude brat zase vse jinak nez u nas takze nevim abys fakt potom nezkoncil treba v monsteru

06.03.2007, 20:11 |
Pluto Lada: :-))))))) Máš pravdu předsedo :-))))

06.03.2007, 20:12 |
Phase Noo, sem by mala prist, ta bocnica, lenze ten umely plast, je vyssi, ako spodna hrana predneho okna, to je dilema, ako to urobiť, alebo neurobit.

co to tam mas za snurky?? :-)

06.03.2007, 20:34 |
petis Kleneex: že by Remote:-)))))

06.03.2007, 20:57 |
Phase noo, to bolo stare kable, na ovaly, ak mysliš to, to je starsia foto, mne ide hlavne o tie bocnice , či teda možu byt, alebo nie v streed B.
Vid. do tochto kufra.

06.03.2007, 21:03 |
petis Jak to bude přes tu rovinu, jsi SM.
asi takle jedno je jisty co spojis s karoserii cili kdyz ji prisroubujes k tapecaku nebo kastli je to tlumeni

06.03.2007, 21:23 |
Phase a tym padom idem do inej kategorie, asi tak.
ake by ste dali riesenei?na 2 zosiky, kufor by mal byt normal funkcny na bezne pouzivanie, mam ich dat na bednu?

06.03.2007, 21:52 |
Phase noo, na operadlo, to ale potom pri meraní nemožem sklopit, lebo vtedy by sa uz zosiky nachadzali v kabíne.

08.03.2007, 09:45 |
Phase ked budu na bedni, nebudu tam vadit, ked bude sub buchat /tus tus/dik.
nebude mej to tak vsichni

08.03.2007, 17:14 |
Phase ok, diky.

12.03.2007, 22:32 |
Phase noo, ete ma napdla jedna otazka, v street B možem mat vyvysenu podlahu, cca o 5cm z MDF, alebo nie?
diky

12.03.2007, 23:14 |
Pluto Phase: Jen v kufru

13.03.2007, 23:31 |
Phase jj, hej len v kufru.