Navštíveno 4773x

Prubezne umisteni ceskych zastupcu na ME dB Drag 2006 v kvalifikaci:
Street A - Martin Führlinger (151,7dB), 9.misto
Extreme 2 - Pert Olt (152,1dB), 4.misto
Extreme 5+ - Team JBL Czech (163,9dB), 1.misto
Monster - Loon's Extrement Team...zatim nezmereno
hele to umime take :-DDDD
jinak petis je v extrem kvuli tomu ze mu chyby palubka
a ja jsem zpalil jeden zesak
a lada ted zalil 3 woofry :-(
a navic budeme z ladaem jeste soutezit v Bass Raceu :-D
Kleneex : mate teda pech ti povim,tak kdyztak doplnuj dalsi infomace,preci jen si u zdroje a drzime palce v Bass Race!
Jasnačka, udělali jsme si společný nick, aby jsme se nemuseli pořád přehlašovat. Nyní budeme podávat informace pod nickem: dB Team CZ
Pluto
super. gratuluju, doufám že máte rezervy a budete měnit za nový...
jen dotaz, v čem spočívá bass race.
dB Team CZ: to jsme radi,pac kamery nevalej,merak taky ne a jediny co funguje,prubezna aktualizace vysledku :-( prohnily zapad,
at uz jim jde Loony ukazat,jak my vychodoevropane pouzivame WC!
Hot dog vydrz od pristiho roku pojedem Bass race i u nas aspon se pobavite:-)))
Lada a menit za co nemame:-))
Loony už ukázal, ale pro změnu taky ani WC neodtéká :-.(¨
Pluto
Tak Loony dal 169,4dB, umí i 170 a něco :-)))) Uvidíme.
Ted máme před sebou rozstřely :-)
Pluto
cau Maxxime, tak nakonec se trosku zadarilo, ale je to malo na to, co jsem chtel .)) Jinak nas Monster dal 170,3 dB (neoficialne)
Loony
tak to uz je 3.misto,nebo se pletu? :-)
Snad ano, podle tabulek by to tak mělo být :-)))
Zde je Loonyho WC po repasy odpadového potrubí :-))
V pondělí se s vámi podělí o další foto.
Pluto

P.S. Jeden monster od naproti mají z Ground Zero zabořenej čumák v Monsteruvi a nějak se divně šklebí :-))))))))))))))))))
Jeden Monster snad odpadl a je větší naděje :-))))
Plito
Lada nyní očumuje konkurenci a vypadá to na nějaký protest ze strany české výpravy.
Uno snad zahraje, ale počítáme se strašně velkejma ztrátama :-)))
Pluto
kua,ted do te tabulky naskocilo asi 5 dalsich monsteru a Loonyho nikde nevidim :-( co je to za bordel? :-(
Merlo to snad ne. ted jsme se divali na oficialni rozstrely a jsem na
99% treti. Teda pokud to nejakej urvanej frantik neprepise. Momentalne tu zacina Mistrovství Francie, takze pro nas dnes asi konec. Nicmene je tu toho tolik, ze asi stejne zustaneme :))))
Jo,tak to budou asi ti Francouzi,ty ostatni monstery :-),uz sem se lek kde se to tam bere :-)))

25.11.2006, 16:58 |
dB Team CZ | Upraveno: 2006-11-25 17:01:27
ted sme to zkouseli a se trema SW udelame 160 tak to snad klapne
Lada

no a ja jsem se dostl prece mezi prvnich 8 takze jdu dal na rostreli ale bohuzel proti nejlepsimu :-(
ale i tak mam radost ze jsem postoupil dal :-)
Kleneex
a nejak se me prehral motor :-DDD

lada jakou mel radost :-DD
kleneex

25.11.2006, 18:43 |
Tipo Martas drz se,uz jsem myslel ze jsi to projel. Sory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mas to co jsi chtel,zkus to!!!!!! Budem ti moc fandit,už nemaš co ztratit.
Jinak všem co nej umistění!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.11.2006, 19:04 |
Kleneex | Upraveno: 2006-11-25 19:05:00
takze zase zmena byla nejaka chyba v systemu a nejsem 8. ale 9. takze smula :-((
ale jeste soutezim v Bass Raceu takze treba bude tam nejake lepsi misto ;-)
Kleneex

25.11.2006, 19:36 |
Lada362 | Upraveno: 2006-11-25 19:37:56
ty vole nakej eskamonter:-)))tam namontoval nakou tlamu:-)) a ja sedim doma
JR, Kapka, Johanik, drzíme palce chlapi, Lado, jen tak dal :-) Gratulace !!!!

25.11.2006, 19:54 |
Lada362 | Upraveno: 2006-11-25 19:58:13
TAk v Acku je potvrzeny 157.9 z Rajchu. Prave cekaji na schvaleni a zapsani. Jinak jsou to strasny kundy. Kdyby meli zbrane, tak te odprasknou jen co se k tomu priblizis. Max. SPL cini 158.1 dB, ale neni potvrzene. Byl podan protest, takze se tam ted dohaduji
Loony
Protest neprosel ale rekord 158.1 jeste neni svetove mozna bude az zitra kdyz ho potvrdi ted je zatim "jen" 157.9 ;-) do Paukner Florian
Takze v 9:15 padnul uz min po cvrte tento vikend nove svetove rekord ve Street A a to 158.1 od belgicana Peter Augustijnen
kleneex

26.11.2006, 10:12 |
Maxxim | Upraveno: 2006-11-26 14:32:40
zajimavej bude taky souboj ve finale Street Max 1-2:
Cactus Sounds (163,5) vs. Team Ground Zero vs Audio (163,6)
Nastav si: Ovladaci panely - Mistni a jazykove nastaveni - Angli4tina (spojene staty) a pujdou ti i vysledky. Jinak za asi 20 minut pujdeme mi s Unem na rozstrely
Pluto
Petis jde za maly okamzik, tak drzte palce
Pluto
:-))))) chudak Ret Stephane,to bylo osklivy co ste mu provedli :-))))) ale se trema wooferama 161,3...to je uctyhodny
p.s. v kolik jdete na finale? abych to nepropas :-)
...Loony!,Loony!,Loony!....
Tak Loony je nakonec 3. a Petis 4.
Lada postupuje do finale a podle tabulek by jsme meli na prvni misto dosahnout
Pluto

26.11.2006, 12:01 |
Smrada (M)
Drzim tady palce
Lada nanecisto 162,4 snad to bude stacit
Pluto
Kleneex postoupil v Bass Race do finale. Dal 129,6, souper pouze 129,3. Tak m8me dalsi sanci na prvni mistecko
Pluto
mazééééc ted jsem se dostal ke kompu a nestačím se divit co to tam vyvádíte. gratulace kluci
jen tvrdě do nich
hele ládo, dej jim trochu šanci, jed třeba jen na 2 woofry, at ti něco zbyde na domu :-)) jestli mi rozumíš
takze aby to bylo trosku nervyrvouci, tak zatim co lada pobunbava kaficko, tak konkurence tady radosti skace metr nad zemi a momentalne tu sedim ja-Loony-, Lu, Plutak, Petis,Jenis a premyslime, jestli to jen hraji,nebo maji vic nez my. Asi se pujdem podivat po Ladovi. Snazime se provezt spionaz na notebooku, ktery maji zasity ve voziku, ale neda se tam dostat ani z jedne strany, ani diky zenske a uz vubec ne 50tkou zoomem. Jsou to holt svine
Loony
kuwa kucííí, natrhněte jim prdééééééééééééél :-)

26.11.2006, 13:22 |
Tipo Mě opět nejede vůbec nic.
Tak dalsi dobra zprava, Ladovo souperovi prave prasklo predni okno, docela slusnej pavoucek a diky spionovi Honzovi z AutoDesignu jsme zjistili, ze da 161,9 dB.
Dostanem ho, skopcaka :-))))))
Pluto
jasne,prej Team FBI Bückstück,nic bych zato nedal ze je to Team SS Wermacht,mel sem vam udelat transparent "To mate za sudety"...jen do nich :-)
Merlo ty jsi vuuuullll :))))))))))ú
Loony