Navštíveno 3923x

koukejte nabijet doma v HK mate smulu s prodem pojedem na centralu takze zadny dobijeni
kurva to je cim dal horsi to abych tahla 5 baterek sebou :-(((((((
Klenex doted je to nase benevolence ze vam davame proud muze se taky stat ze nebude vubec a budete se muset domlouvat s poradatelama
jj ja vim ale repnout si musim :-))
nebude proud :)))))))
.........no problem ;)

28.06.2006, 23:26 |
*DM* ku*wa bez proudu??????????Třeba se někde tajně upíchnu a pokud ne jako Mr.Loony:NO PROBLEMA

29.06.2006, 01:09 |
erix7 (K)
pritom vam staci lepsi akku a schponejsi altiky :)))
Ja nevim co s tim dobijenim mate :-)))))))) Pro me no problemo ! A stejne nemam ready auti :-((((
Eriku kdyby to bylo jen na altikach myslim ze by mistri sveta a mistri evropy nemeli duvod dobijet alůtiky a akku na to maj a stejne dobijej altik ti nenatluce baterku nadoraz a navic je nanic kdyz nesmi bejt nastartovano

29.06.2006, 19:13 |
erix7 (K)
mluvi se o mereni a dobijeni, je jasne ze street A ma jednu baterku kterou schponim altikem dobijes za chvili piokud ta baterka ma co cucat. v C siou ai 2 baterky, a ty taky dobijes kdyz maji co cucat. mne se terba vali 120A koncern new altik pro ketrej nemam vyuziti. idle speed ma 90A- cili jes chponej dobit pocas ani ne hodiny terba SP1700 s jeji skaratekem 2500A na 5sec.
no tak to jsem v prdeli, páč já jedu jen na baterky, dynamo moc nedobíjí :-)))
hmmm elektrocentralu kupuju az na presrok :-)
Dynamo cos koupil polskýho fiata?