Navštíveno 4569x

a dopr***dele , tak na to jsem zvědaffff
nerozpadne se to auto ? :o)))

26.05.2006, 22:57 |
TROY pantáta v teplákách :-),ale sekne ti to taťko
26/05/2006 22:05 Route88
to si se zrovna vrátil ze zahrady zalejt kytky,že máš s sebou tu hadici? :-)))))

27.05.2006, 10:27 |
clown EM T4 ? hmmm ..
hehe hehee já vím kolik naměříl naměříiiiiil :-))))
já taky:-P,
mooc pekny a zaroven gratulace Route88 k rekordu
mooooooc :-)))), necháme mluvit raději rekordmana
Tak kolik on tu bude beztak až zítra
no tak budeš muset vydržet do zítřka:-)) proč jsi nebyl v Přerově a ani ne v Bludově??
protože přerov se mi kdyl s toyota srazem a bludov nevím že byl ani kde byl a nemám love takže jedu až přerov. známe se osobně?

27.05.2006, 21:48 |
mishan | Upraveno: 2006-05-27 21:51:02
no nevím, ale myslím že jsi ten co má tu červenou celicu, a byls v Mýtě, ne??
a já tě dal ve Vyškově Golf 2
Misham. jo jsu to já a to dal bych tak nenazíval spíš bych řekl že jsem ti to dal ale pokud si za tím chceš stát tak mi to můžeš dát znovu aby nebyli pochybnosti
Krásnej češtin co? By mně zajímalo kdo si to přebere tak jak jsem to myslel

27.05.2006, 22:04 |
mishan | Upraveno: 2006-05-27 22:08:35
jo jasně, dal jsi mi to, holt chybka se vloudila, a s tím se nedá nic dělat, to se stává,jinak moc dobře vím že já tě zatím s tím co tam mám nepřekonám :-))
ale ta čeština je fakt hrooozná :-)))))))))))))))))))))))))))
No ono to bude čím dál horší tedy aspon doufám. ty máš tu nevýhodu že to auto je i na vzhled nebo spíš bylo na vzhled postaveno takže když budeš chtít jít nahoru bude se to muset vytahnout ven a udělat prva hrozně vzhledově ale na fukci a po zjištění co a jak pak to udělat na vzhled znovu

27.05.2006, 22:11 |
mishan | Upraveno: 2006-05-27 22:15:03
na vzhled už celkem jebu, s emmou jsem skončil, takže jedu už jen dB drag,
no já v rukávě nic nosím ted trička s krátkým.
já nejen vím klik dal, ale i vím jaký to je na tom ležet :-)))))))))
Já chci ještěěěěěěěěěěěěěě
Ses zase po dlouhé době udělal jinak než sám že?
Celica: to bych musel být ty :-)))
ale bylo to dobrý
Tak kolik teda natlačil děláte s tím tajnosti jak kdyby to bylo tajný
taky je. Majitel si přeje oznámit sám :-)) a kdosi počká ten se došká, měl jsi jet
nebo se staci poradne koukat na foru a furt se neptat jak malej jarda
Hele velkej jardo je to fórum a tu se lidi ptají a dostávají i odpovědi tak proč bych se nemohl ptát?
protoze kdyz to tady je na fotkachtak nevidim duvod proc by ti to nekdo mel rikat!!
Protože jestli sis nevšiml tak na těch fotkách jsou dvě hodnoty který by mu mohli patřit tak jak mám vědět která z nich to tje a třeba to není ani jedna u žádně není napsánou routovo měření tak vychladni chytráku

28.05.2006, 16:22 |
BMW_318iS | Upraveno: 2006-05-28 16:24:44
ja sem naprosto chladnej :-))))))))))))))))
nevim komu tady bublaji nervy ;-)
když nevidíš důvod mi odpovědět na otázku tak nevidím důvod pro bys to mněl tak komentovat a tímto končím debatu s tebou vidím že to co se o tobě vykládalo je pravda ámen
tak abys věděl tak obě hodnoty jsou routeho. ta vyšší je z finále když jsmeho držely (auto ne routeho) :-)))
a ted už kušuj
Kuš babo. To je zvíře no tak to aby si na auto nalepil že život začíná a 150dB ať má motivaci jako laďa
čeliko: nechápu proč se rozčiluješ, ůplně logické je, že route určo nenaměřil 132dB a pokud vím, tak jsi byl v Mýtě a tam route dal 146dB tak je to logické i pro malé dítě ze školky že hodnota 148,7dB patří Routemu :-))
a nevím co se vykládá o BMW, ale s tím absolutně nesouhlasím a nevím proč se do něj navážíš, podle toho jak tu reaguješ, máš asi hoodně dlouhé vedení a tvá inteligence není na tak vysoké úrovni jako u BMW, sorry :-)
takhle to vypadalo :-)

takovej byl vysledek :-) /to vyssi :-)

a musite zrat poradny tatranky, az si prdnete v aute at to ma nejakou vahu na meraku :-)

Route.... tatranky :-))))))))))))))))))))))))
nevěřte mu on kecá podívejte se na který straně stojí panda tak mu určo patří ten levej výsledek:-))))))
Route: :-)))))))))))))))))

28.05.2006, 19:58 |
Buča kallin: si máš pravdu :)))))), to by se ti líbylo co?
Slušně jsem se zeptal a on akorát odsekl že nevidí důvod proč by mně to mněl říkat. Když nevidí důvod mi to říkat nemá to vůbec komentovat. A to jak jsem mluvil o dvou hodnotách tak jsem mluvil o dvou fotkách to která patřila komu vůbec netuším takže místo inteligence bych řekl že mám asi být vědma když uvidím jen fotky a řeknu si tak obě dvě patří routákovy
u obou byl routak takze je to jasny, nevim co resis

28.05.2006, 20:16 |
mishan | Upraveno: 2006-05-28 20:19:59
už se kurva nehádejte

28.05.2006, 20:19 |
BMW_318iS | Upraveno: 2006-05-28 20:21:27
mishane: ja se nehadam ja jen diskutuju, kdyz jsme na tom foru :-)))
na té fotce je jen monitor tak jakej routák nebudu se s tebou bavit nemá to smysl
no diskuse pěkná ale kdo roťáka zná tak ví co si má kde přiřadit :-)
no ještě kousek a je tam 150 , snaž se :-))) 148 má kde kdo :-))
Route88: to mas dve 10" T4???
Sááááákra chybička :o))))))))))))))))
kategorie je myslim Street B jestli spravne pamatuju, aspon byl minule rok ve Zline :-))
Každopádně velice hezkej výkon :o))) !!

29.05.2006, 17:10 |
JR teda to je dohadovani kdo komu dal ..... me dala moje stara a taky to nebylo spatny.
JR jj s tím s tebou souhlasím je šikovná
Sakra to jsem asi neměl prokecnout ted už mi nedá