Navštíveno 3859x

26.03.2006, 20:24 |
macino,:) | Upraveno: 2006-03-26 21:04:56
kdybych mel v aute:
1x12'' woofer
1x monoblok
1X gelovou baterku
5F kapacitor
doorboardy do 1/3 dveri
dvere a strop by byl vytlumenej do 3mm, a v palubce by byla dira po mrizkach od vetraku(¨ta dira je pro pipravu kaplicky na LCD)woofer v kufru a nebyly by sklopeny sedacky.
lamu si nad tim hlavu a furt nevim:)))
jaka soutez?
pokud EMMA
tak v SPL kategorie 2SW (pokud nebude v DB vice jak 2 6,5" repro)
a v SQ a MM kategorie PRO
maca: tak jak? at mi zorro napise sms jak bylo ...

26.03.2006, 20:32 |
Buča Co to zase plánuješ za kraviny. Druhou díru budeš mít jako pojízdnej hajzl.
profesor_W:2 misto,ale jinak to byla pekna prasarna!!!!

26.03.2006, 20:56 |
petis vyhod kapacitor a budeš StreetA jinak Super street 1-2 NW
pak presouvame diskusi do spravne kategorie
2 misto = zadny misto :-D ale zase - 1x kompa ... hmm hmm ... co bylo prvni?
to kral007:kua tys mi to presunul a zmizely mi reakce !!!!!

26.03.2006, 21:15 |
JR SS 1-2 NW
macino: reakce jsou ale daryl v tom ma bordel... :-)
to JR:TAKY MYSLIM ZE 1-2NW,jenze dnes jsme ¨byliv bratislave na db dragu,v jednom kamosovym aute byla instalace uplne stejna jak sem napsal(1x12,....)a zaradili ho do extreme 1, a rikal tam ze prej 1/3 doorboardu se pocita svisle a ne vodorovne!!tak nevim???
a navic tam treba merili felici s otevrenejma dverma143db a pak je zavrel a neco pres 133db, me to tam pripadalo spis jak kocourkov:)))
NW asi ale je treba to videt
a jinak o slovensku dneska sem slysel dobry zverstva
Jo to muzu potvrdit. Zrovna jsme se vratili. Byl jsem si jen tak cvičně "zatlacit". Bylo to celkem divoky. V nekterych vecech jsem to trosku nechapal a to jsem si myslel, ze ty pravidla celkem ovladam. Ale na druhou stranu to meli poprve.....no nebudu se radeji dal rozepisovat
jj sranda bola dik za navstevu z CZ a dik ROUTE88 ze si ma vyradil :-(((((((((( nevadiiiiii bol som prvykrat a poucil som sa chyby vychytam....

27.03.2006, 00:19 |
Pluto JJ, slovensko válí, ukradnou pravidla a potom tohle. Kde viděli měřit dB Drag s otevřenejma dveřma? Asi na EMMĚ :-))))) Ale to je hold jinej soudeček .-))))))
mam v tomhle se slovenskem nemale zkusenosti a vzdy se vyplatilo kdyz si (ti chytrejsi z SK) pozvaly nekoho kdo uz je v tom zabehly aby se podobne chaosy nestavaly, vse pak probihalo tak jak se slusi a patri
btw: 33% svisle doorboardy??? takovy sem jeste nevidel :-)
Pluto...........looooooooooool a hele neni to teda na SK EMMO Drag :c)))))))))))))))))

27.03.2006, 09:37 |
Pluto Tazzzzz: Asi jo :-)))))))))
Ale Certifikaty meli moc pekny
byla tam panda , ate se tesne pred finale pokazil zamek na kufru, a dvere nedrzeli, je to na diskvalifikaci?
doufam ze sď pravidla do priste aspon prectou:))))))))
macino nejni auto muzou drzet 3 lide takze kdyz kufr drzeli nevadi to
Loony staci jesnou:-))
ja som na certifikat necakal kedy ich davali???

27.03.2006, 11:22 |
JR jsou nekde nejaky fotky a vysledky z tyhle akce?
kua to forum nejak blbne ...a jak vidim, tak aj loonymu:))))))
ja sem ted prisel a forum mi signalizuje 1 novej prizpevek, ale tady jich novejch je tak 20 :-/
to byl takovej masakr ze jsem radsi nic nefotil a zarekl jsem se ze na slovensko uz nepojedu ...
treba me to prejde az mi prijde novej zesik :-)
a certifikaty? ani nemluvit! pac mi zmrsili jsmeno a to jako jedinej jsem prijel s vyplnenou a vytistenou registracej...
a cekali jsme na ne jak jelita asi 2 hodiny
ja byl napoledyna slovensku v bratislave na tehle akci(kdyz jsem jeste hraval profi)a nejak se mi to zacina pripominat :-))))
[ Link ]
Poradi niekto aj mne lebo z tych pravidiel mi neni jasno.
2x 12
1x monoblock
3x baterie
50F megacap
výsledky jsou myslim v novym slovenskym autotuning-autohifi