Navštíveno 8757x

29.10.2007, 22:23 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-29 22:23:56
ted se mi to doneslo ja ti rikal ze zenskej do ruky sportak nepatri:-(((( akorat tak varecka nebo auto na nakupy proste nejsou staveny na citlivou praci s plynem a radickou a pak to tak dopadne :-((()
:))) pockej ta ti da az te potka, nj motor je KO, jeste sem s tim vcera dojel domu ale totalne bez oleje, vypada to na prasklej blok, co tam nalejes tak hned nekudy vytece, jeste ze uz mam pred garazi darecek
ups ty woe, co si delal ?? TEda co delal nekdo jinej ? :-)
Teda to taky netušim a to bydlim kousek od něj. No vidiš ani se nepochlubí :-)))))
jo to netusim co se motoru nelibilo, je celej pochcanej od oleje, huli to, v oleji voda atd...
a hlavne kdybych ho zabil ja nekde na dalnici tak to pochopim s mym nekonecnym otackomerem :))) , ale ze takhle z niceho nic nechapu, no uz mam doma jinej a lepsi, odpol hodim foto
Tak to ja se odpoledne prijedumrknout nazivo a dotahnu ti tu nabijecku :-)
jj se stav
2Lada:
hele kdyz v Bzukinovi vymenim budiky za ty z una tak me to hodi asi do extremu co?
pac mam pocit ze ten puvodni tachometr dlouho fungovat nebue a uno ma i otackomer
Jo tak UNO ? Ja myslel ze chystas uplne neco jinyho pane ?! :-)
Johanik : Uno má stejný držáky motoru
Vita : to chceš říci že já byl poslední řidič co řídil tvého mazlíka ???? a ještě tak daleko????
Michal : to ja vim ne, kdyz mam v podstate to samy :-)) hehe
Ale vim o jinym planu, proto se ptam :-)

30.10.2007, 09:20 |
Vita_Megane | Upraveno: 2007-10-30 09:21:45
jj uno pac to bude bez komplikaci a 75PS bude snad stacit
2 michal: ty ne, jeste sem s tim byl v nedeli v praci a pohoda, no a vcera jela evca do prace, zakourilo se z motoru a ende, no natocit se mi to povedlo a jeste sem s tim jel dom, hulilo se z toho jak z fabriky ale par aut sem jeste predjizdel, akorat nechapali co to je, takova mala cena krabicka co jezdi podle koure na brikety, obcas se to kouslo, chciplo a zas chytlo no pohoda jizda :))))
takže klasika mě to zlobilo cestou ale to bylo normální jak jsi říkal no jo chudák asi cejtil svůj konec tak to ukončil sám :))))
Aaaha, tak to jo :-) no 75 PS pro tebe to bude masaker :-)))
johanik stejny jako ty to nebude ty mas litr vita neni troskar tak rovnou 1,5 ale pude jako tenhle motor do kitek jak tu nekde vita psal ma nekonecnej otackomer
for Lada362:myslím že evička nebude jediná kdo tě bude vraždit až tě potká,docela sis dobře neběh vůči nežnému pohlaví....
hele muzete mi rict co je na vas dvou nezneho???
for Vita_Megane: jen počkej až tu něhu taky poznáš:-)
hehe Vito, tys tomu dal :-)))
jako me by taky zajimalo jako Vita
no co je to pravda, jeste budou vyhrozovat ze dostanu do huby to je neha
protoze ty sw drzeli obe statecne tak tam neha nebude
něha je jen krycí název to nevíte:-)
no je to jednoduchi Vito neboj obe chtej do auta woofry staci to poradne poladit az to pustej aby jim to utrhlo hlavu a bude klidek a pohoda
to si to radši udělám sama...:-)))
EDEMSKA :
Ted sem teda asi out of topic, ale takovyhle veci tady rozebirat, no nevim nevim :-))))
johanik ty sem ani nelez protoze mas benika a ses opravdu mimo
vinzek : woe, neser, za Benikem jedu odpoledne :-))
for johanik pro pomalejsi udela si sama ty sw vis ja vim ze vi z toho usti ste nafetli chemickou a ze vam to nedochazi
kurna budu muset chvilku tvrdit Evce ze nejde net
hehe hele mam dotaz cim to tu zacalo nebylo to tu o nejakym sportaku
sportak bez motoru je tady:

a tady jsou novy morcata

to ti ale DB nepřidá :-) loll
Edemska-prusvih je ze nikdy nevim co pises ty a co makovanej Vincek:-))
jinak co se tyce nezneho pohlavi promin ale v pripade Viti bych se hadal po mojich narozkach bych za nezne pohlavi oznacil spis Vitu:-))))))

30.10.2007, 18:31 |
petis Lada:-))))), jj, to bylo drsný:-)))
Víta: budeš vyndavat motor? Já už ho vyškubnul heč:-))) Ale nemám zatím nic místo nej:-/
no ja to prohazovat nastesti nebudu, bude mi to nastesti delat chlapek co dela primo motory, ale uz se na to tesim jak maly decko na vanoce

30.10.2007, 19:19 |
petis to věřím:-) Když seženu ten litr motor tak to bude vpohodě. je to všechno stejný jako u 750ky, doufám:-)
tak tam nedavej litr ale 1.5 jede to jak svin

30.10.2007, 19:29 |
petis Jako přemejšlel jsem otom, ale to už by se pak nedalo uřídit. chtělo by to pak ještě brzdy a pořádně udělat podvozek.
Nebo udělat tohle:-)

Podle fotky 17:06 je na vině selhání motoru těsnění pod hlavou :o)))))))) !!!
ze by nezne pohlavi zapomelo koukat na teplomer??
Vita v extreme nebudes
to je 1.3 turbo?
2lada: nikdy se to neprehrejvalo, proste asi prdly krouzky, byla to jen otazka casu, nj to sou ty fotky pretocenejch tachacu :)

30.10.2007, 20:27 |
petis bych řek že je to normál litr s dodělávaným trubem.
co nezničitelnej 2,0 z cromy ?? do una se vejde 100%
do una asi jo ale uz asi ne do pandy nebo marbelly :)
no nevim ty fiat motory kor croma ta je spis chroma nez neznicitelna ja davam tej 1,5ce sezonu a konec

31.10.2007, 08:38 |
zdany Ja se z vas picnu. :)))