Navštíveno 8853x

Tak jak se dařilo Sound Quality v Příbrami? pochlubte se....:-)
škoda bylo to pro mě daleko...
Nazdar draku, tak dle očekávání Tuner#2 na 1.místě +-283b, mr.Zimáček (opravte mě jestli se pletu) na 2.místě 280b.,já s bramborákem třetí 261b, čtvrtýho nevím.. jedeš Piešťany a Heřmaňák?
Zdarec,
jak sem předpokládal. No to víš že jedu, jestli se chci podívat na finále tak jo. Příbram byla daleko tak sem to vypustil. Bude to eště zajímavé. Já teď dost asi ztratím, repra mám sice dobé ale ta výhybka bez procáku to nedožene, jsem rád že sem aspoň odstranil šum a pískání. Sám sem zvědav jak to dopadne.....
měj se...
Gratulace za 3. místo...:-)
JJ je to tak, šel mě hodnotit LadaN a poprosil mě zda místo mě může být v autě nový komisař, že ho zaučuje a já blbec jsem si nenastavil hlasitost wooferu (byl stažený skoro na nulu), takže subbassy se nekonali a měl jsem body dolů, ale i tak to s odřenýma ušima stačilo. Jinak finále? Docela mě štvě, že to není jako loni, protože jsem byl 3 x 1. a přesto to na finále asi nebude... Na Slovensko je to sakra daleko a Heřmaňák se kreje s Doksama, kde jsem každý rok :-/
To máš pravdu, mohlo postpupit víc aut, a zvláš´t v naší kategorii, no já budu muset hodně ladit abych to ještě vypiloval, Alpinka bude asi až pod stromeček :-D
Havala: Jakou Alpinku chystáš?
///Alpine 9887R, má procák, a na moje dvoupásmo to stačí. Aspoň vyndám tu nemožnou výhybku.
Hmm, škoda že jí budeš mít až na vánoce. Každopádně včera jsem to počítal a letos se finále nekonná :-/
Tuner2: Prď na nějaké Doksy, beztak to tam stojí za ho**o a pojeď na Heřmaňák.
Uvidím po Slovensku, ale díky tomu, že tam nejedu, tak jsem asi bez šance.
to Havala: děkuju (ikdyž trochu opožděně:-D ) ..tady to bude za chvíli samej procák, tytyty:) já jsem to podělal na nastavení hlasitosti (mimojiné), přešel jsem do aktivu, ale volume jsem ubral méně než bylo potřeba.. no a šum se mi odstranit nedaří, vypadá to na poruchu v rádiu..:-/ a pískání se mi i po přetahání kabeláže znovu vrátilo, tak zkusim předělat kostru na motoru, event.altíku
to Tuner#2: proč myslíš bez šance? vždyť jsi třetí průběžně, třeba někdo vynechá Slovensko.. já o tom zatím přemýšlím..zase by tam bylo zajímavý poměření se sousedama..
Zombik: Jak jsem psal uvidíme po Slovensku.
Zombik: sám vidíš jak to vypadá, prostě teď už se bez toho těžko konkuruje, jak to tak vidím asi alpinka bude dřív, nějak se mi kryplí kontaktu u panelu na tom Panákovi:-( a vynechává ovládání, to se EMMákům moc líbít nebude.....