Navštíveno 4634x

22.11.2006, 19:57 |
erix7 (K)
tak uz sou skladem new ESPL a SQ CDcka.
Objednavky posilejte na - erik@emmanet.cz
Obsah objednavky: Jmeno, Adresa, telefon, zbozi
ESPL CD cena s DPH : 300,-Kc
SQ CD cena s DPH : 390,-Kc
ESPL + SQ CD s DPH : 650,-Kc
Platba-Hotove -( prilezitostne, pokud nekam jedu).
Pltaba - prevodem na ucet - postovne/balne 49,- Kc
Platba- Dobirkou - postovne/balne /dobirecne - 89,- Kc
Na Prekladu Pravidel pro 2007/8 se pracuje.
Erik

22.11.2006, 20:43 |
Cenda mas mail.

23.11.2006, 08:27 |
Hnata mozna pro nekoho hloupej dotaz ale co je na tehle emmackejch CD? Nikdy jsem to nevidel tak by me to zajimalo - to je neco podobneho jako jsou na CD dbDragu frekvence?

23.11.2006, 08:29 |
Smrada (M)
Ńa spl cd jsou pisnicky na kterych se meri SPL na SQ cd jsou pisnicky a technicke tracky na hodnoceni SQ

23.11.2006, 09:44 |
Hnata aha ... diky za vyjasneni ... pouvazuju jestli to zkusit objednat - nekdy bych si to chtel nechat zmerit (mimosoutezne :o) ) ale mam strach ze by mi audio v aute nevydrzelo nejakej napor typu db drag :o) takze bych si to nejdriv na tomhle CD vyzkousel doma ... takze diky za info.
nove ESPL CD je krasne melodicke, clovek by to mohl poslouchat celej den :-)

23.11.2006, 11:52 |
JR jj jen skoda, ze je tak kratke

23.11.2006, 15:59 |
Smrada (M)
... a vysoko :o)
uplne mimo, nejak nechapu proc merit SPL na stredech :o)))
asi na to jak sis udělal kikbassy :-))
hotdog: Od kdy kickbass hraje středy :o))

24.11.2006, 04:13 |
erix7 (K)
RadekFM - to mas jako proc delat vse krome 3 sec- vrrrrrrn.
Tuner#2: hotdog se trefil, protoze v tech tracich to vychazi prave na kicky, ty stredy jsem myslel nadnesene
Proste je pro me nezajimavy soutezit v necem, kde rozhodne o vysledku nahoda pri vyberu tracku. Vim ze to bylo i driv, ale na starem CD vsechny tracky tlacily v pasmu SW. Jenze na novem CD nema pulka tracku basy zadny, takze fakt bude zalet na tom jak ti tlaci kicky, nebo stredobasy. Proste hnus.
Zajimavy soutezit je vzdycky, porad to delame prece jen pro zabavu, tak proc se dal nebavit ? :-) Nerikam, ze by se mi nový CD SPL nějak moc líbilo, ale takhle vedení EMMA rozhodlo, CD se udělalo, je oficiální a tak ho budem používat a hlavně se bavit...
RadekFM: Mě to je jasné, že to CD obsahuje basy, ale je víc posazené do vyšších basů, takže bude víc záležet na podání tohodle spektra. Ale i u minulého CD měl kařdý jinak nalazenou benu a někdy natlačil víc on, podruhé já dle skladby.
Johanik: Souhlas.