Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > EMMA: Kategorie 2007/2008 další info

o Navštíveno 4795x o
o 13.08.2006, 21:48 | aTTim
Tady
[ Link ]
je tabulka, ukazujici hodnoceni v jednotlivych kategoriich EMMA pro pristi dve sezony. Je z ni videt, co se v ktere kategorii bude hodnotit a co ne.

o 13.08.2006, 22:52 | RadekFM
takze v ESPL uz uplne odpadne vzhled auta? divny, prijede vidlak s omlacenou karou, staci hezka install a zatlacit a muze vyhrat. No nevim teda, bude z toho druhej dbdr......
o 13.08.2006, 22:58 | Zdenek (A)
RFM: Vis jak to je..... Na jednu stranu jsou lidi radi, ze je to jiny nez dbdrag a na druhou stranu remcaj, ze se hodnoti i vzhled. To si nevyberes. Asi pocet "kriklounu" prevazil pocet tech, co se jim to tak libi ;-)
o 13.08.2006, 22:59 | RadekFM
protoze ty spokojeny vetsinou nekricej
o 13.08.2006, 23:01 | Zdenek (A)
RFM: Jo, souhlas...
o 13.08.2006, 23:09 | JR
coze? nehodnoti se vzhled auta? Tak to na ten lak kaslu :o))
o 13.08.2006, 23:22 | RadekFM
a rozhodujicich 10b za prvni dojem z instalace, takze to bude dost zaviset na vkusu rozhodcich
o 13.08.2006, 23:27 | Zdenek (A)
RFM: I vkus rozhodcich se da trochu zkorigovat. I ted mame jakasi pravidla pro hodnoceni jak my rikame "krasobrusleni". Rozhodci maji instrukce, ze se musi snazit odhlednout od sveho ciste soukromeho nazoru na vec. Nekdo muze byt zamilovanej do laminatu, ale na soutezi se musi od sve lasky oprostit. Je to asi tezke, ale myslim, ze to tak nejak funguje.
o 14.08.2006, 07:56 | felda16
konecne....
o 14.08.2006, 08:04 | Kleneex
takze uz se hlasim z pandou na ESPL :-DDD
o 14.08.2006, 11:54 | gigo
Já si naopak myslím, že tohle u ESPL není dobrý krok. EMMA doposud byla jiná v tom, že právě hodnotila vše kompletně a to byla motivace pro soutěžící udělat vše jako komplet lahodící oku jak rozhodčího, tak i diváka. Kolik pěkných instalací soutěží na db dragu? Měl jsem za to, že požadavky na design budou stále přísnější....tak mi to i bylo řečeno v Příbrami, když jsem dostal hodně špatné hodnocení designu například kufru. Že jsem místo 5-ti bodů (které jsem dostal naposledy) dostal body 3... Podle mého je tohle opravdu škoda...Tímhle se určitě zlepšovala také tuningová scéna u nás..
o 14.08.2006, 11:56 | aTTim
Tohle je stejně supr, když se hodnotí install tak je to špatně, přece nemusím mít tuning kvůli muzice a když to vypadá, že se hodnotit nebude, tak je to taky špatně :))

Každopádně tohle by mohl být trochu důvod pro EMMA Racing, možná.
o 14.08.2006, 12:34 | gigo
ono už bude potom totiž jedno, jestli půjdu na dB drag, EMMU... :-( nejspíš si teda na jaro postavím auto pro sebe a soutěžit prostě nebudu, protože na týpky z dB dragu mít nebudu. Ale na druhou stranu budu rád, že mi to hraje (nejen hučí) podle mých předatav a útěchou za mé snažení nebudou poháry, ale údiv a pochvala návštěvníků srazu...
o 14.08.2006, 12:42 | Zdenek (A)
gigo: Postav to na SQ ;-) ..... A rozdil prece jen bude, pac se meri na jinem principu, ne jen frekvence. A instalace se bude take hodnotit. Jen z toho vypadne ten tuning, na kterej nadavalo nejvice lidi.
o 14.08.2006, 13:34 | gigo
já do SQ půjdu až za nějaký ten pátek... Zatím jsem vyznavač tlaku, ale vím že to příjde ;-) V tom případě to vypadá, že budu muset udělat auto vzhledově na tuning cup a hudbou na EMMU... :-) A kdyby se do toho zapojily třeba ještě ty sprinty, tak by to bylo báječné :-)
o 14.08.2006, 13:39 | Kleneex
a navic se meri na db dragu frekvence a na ESPL musika takze neni to uplne stejne a nejake woofry u db ani nejsou ladene aby vydrzeli 10 sek na plno pasmo treba od 40 do 60.
ja treba tlacim nejvic na 73hz kde woofru muzu dat plne knedlik kdyz pujdu niz z hz tak pochopitelne musim ubrat i na hlasitosti jinak ho asi spalim.
Takze nebrecte jako stare baby :-))
o 14.08.2006, 13:46 | gigo
ok, ok, uvidíme na jaře ;-) Stejně asi půjdu do jiné kategorie...
o 14.08.2006, 15:41 | laguna
Je to škoda že sa to ubera tymto smerom prave to tu EMMU robilo inou v porovnani s Db-drag.Stravil som kopec času nad autom aby to všetko bolo tak ako ma a na buci rok mi to bude na prd.
o 14.08.2006, 15:48 | Zdenek (A)
laguna: Jak jsem rekl..... instalace se bude i nadale hodnotit co se tyka bezpecnosti a i vzhledu. Jen se nebude hodnotit tuning (vejfuk, kola apod.). Takze zase tak uplne na k**** to take nebude.
o 14.08.2006, 16:02 | laguna
Netvrdim že to bude zle ale v mojom pripade išlo dosť vela penazí do stylingu a mohlo to isť do hudby takže len to ma trapi.
o 14.08.2006, 16:24 | erix7 (K)
Laguna, so vsetkou uctrou mi nehovor ze si staval Lagunu koli EMMa ESPL- ja neviem osobne staviam auto pre SEBA a nakoniec pre ostatnych a sutaze.
o 14.08.2006, 16:38 | laguna | Upraveno: 2006-08-14 16:48:02
Pre seba podla Emma pravidiel.Nevidim nič na tom nepochopitelne každy mame nejaky ciel a ja som to chcel urobiť tak ako som to urobil
o 14.08.2006, 16:44 | erix7 (K)
no tak ti co maju popicovy tunng mozu este sutazit na Tuning Cupe
o 14.08.2006, 19:46 | *DM*
Jako RFM,stačí mi tedy na příští sezonu udělám super instalaci dle pravidel,woofry,který mě zatlačí a můžu přijet klidně se shnilou Šáde.
Myslím si,že to škoda,právě ten tuning dělalo EMMU jinou.
o 14.08.2006, 20:12 | aTTim
Panove ja to ale fakt nechapu. Skoro 2 roky porad dokola posloucham, ze k cemu je hodnoceni tuningu v SPL a kdyz to zmizi, tak nadavate zase...
Nicmene hodnoceni designu tam zustalo, ale jedna se jen o design instalace, nikoli auta. Cili lidi se seriovym autem budou mit stejnou sanci, jako lidi s nejakym stylingem. Muj nazor je, ze to je krok spravnym smerem.

Holt neni na svete clovek ten, jenz by se zavdecil lidem vsem.
o 14.08.2006, 20:13 | erix7 (K)
DM-vis ona sou pravidlapro 26 zemi kde emma je a silne pochybuji ze by treba Rusove, nebo Italove zmyslely stejne jako Cesi nebo Slovaci-je to smutne :(
o 14.08.2006, 20:42 | *DM*
Erik:Mno co se dělat,jen konstatuju.Máte ale smůlu,mě se stejně nezbavíte ani letos,ani v roce příštím.
o 14.08.2006, 20:45 | laguna
Ja si tiež myslim že na popularite to emme neubere prave naopak
o 14.08.2006, 20:47 | Zdenek (A)
*DM*: Takze nam to zase nevyslo! No nic. Tak my zase zkusime neco vymyslet :-))))))))))
o 14.08.2006, 22:14 | CarAudio
Sem si tak pročítal výsledky a ani se nedívím, že to dopadne takto. Jednou je hodnocení auta takový a podruhý makový. Nechápu jak jednou může mít 5bodů a podruhé 3body ? Chápu rozdíl 1 bodu. Já osobně tomu fandím, to dobře víte, ale chtě bych vidět hodnocení fakt vstřícný a ne se vymlouvat, že to pokaždý hodnotil někdo jinej.
Doufám, že nový pravidla přinesou i něco navrch. JInak k těm autům. Instalace pro EMMu je dosti nákladná záležitost podle jejich pravidel a okud si j někdo udělá do zreavělé schade, tak ty prachy jsou vyhozený. Si spočítejte, kolik peněz máte AHC na prvních příčkách v EMMě !!!!!
Takže nemám strach, že soutěž bude degradovat, ba naopak. Hodně hifiíků včetně mě má sérii a když ví, že přijde o body na kolech nebo vejfuku v soutěži o zvuk ???!!!!!! Takže asi takto. Já i přesto nadále soutěžit nebudu, ale otevřete cestu pro více lidí a to je dobře.
o 14.08.2006, 22:30 | Zdenek (A)
CarAudio:

1) Uz druhej rok je tu EMMA a uz druhej rok tady jasne rikame, ze hodnoceni veci jako je vzhled nebo tunig se dela tezko. Nemame katalogy bodu, abychom dokazali rici, ze ty ci ony kola jsou podle tabulek za 3 body. To proste nejde, tak uz to konecne pochopte ;-) Snazime se to nejak sjezdnotit, ale nelze to delat na 100%.

2) ESPL neni "soutez v muzice". Je to jakysi viceboj. Vzhled auta, bezpecnost instalace, decibely. To je jako atletickej desetiboj. To take neni jen hod ostepem. Proste soutez se jmenuje ESPL a ma pravidla, podle kterych se spoutezi. Takze to nezjednodusujte.
o 15.08.2006, 06:53 | RadekFM
Je fakt, ze ne kazdej chce karu "tunint" i zvenku a takhle to bude spravedlivejsi. Jeste to chce vychytat aby hodnoceni dojmu z install bylo hlavne za napad a cistotu provedeni, nikoli za zvoleny material (laminat vs. koberec,kozenka) Proste aby meli stejnou sanci decentky proti showcarum a pak to bude myslim super.
o 15.08.2006, 08:54 | Zdenek (A)
RFM: Tak to je PRESNE to, co se snazim rozhodcim vstepovat do hlavy. Nezalezi na to, jak velka je to show, ale presne jak rikas... napad a provedeni. Ne vzdy se to ale dari, prece jen subjektivni nazor na vec se da velmi tezko "vypnout" :-o
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3154 sekund.