Navštíveno 3963x

30.07.2006, 19:49 |
Zdenek (A)
Chcete jet ma mistrak do Svycarska? Neni nic jednodussiho nez si precist nasledujici informace
[ Link ] a zapracovat na kvalifikacnich bodech... ;-)

30.07.2006, 20:02 |
Ricci 1000 km je pohodicka,ked sa podari vybavit dovolenku vo firme....

30.07.2006, 21:06 |
TROY já bych jel na čumendu :o)

31.07.2006, 05:42 |
Sisma Když stihnu vyměnit motor, aby mě to nenechalo cestou, tak bych jel.... :-)
hmm, sakra, to abych ten design v kufru uz zacal konecne resit :-)
johanik: :o))))))))))))))))

31.07.2006, 08:58 |
Zdenek (A)
Johanik: A myslis, ze se kvalifikujes? ;-)
jo, tak s tou kvalifikaci teda nevim :-)
výborně, až po přerově.... tak to je dost času dohnat ztrátu po dovolený ,-)
to abych se začal učit jazyky....

31.07.2006, 10:51 |
Kapka (M)
pokud to vsechno klapne tak jak ma...tak urcite bych chtel jet...teda mam pocit že v AMA400 budu spiše do počtu,protože oni jsou už nekde jinde...ale pokusim se neskončit poslední :-)))

31.07.2006, 10:52 |
Beky Johaník prej pojede jen na čumendu:))
no já taky na čumendu, snad mi do toho nic nevleze

31.07.2006, 14:08 |
JR kvalifikace bude asi dost problem :-))
BTW: potrebuju od nekoho pujcit zesik, alespon 2kW RMS na 4 Ohmy :-))))
mimochodem když pojedu tak budu mít volné místo v autě...
na druhou stranu bych byl rád kdyby mi někdo domluvil bydlení, páč z toho asi nebudu.

01.08.2006, 10:26 |
gigo kde se bude pokoušet zařizovat bydlení? přímo na výstavišti? co tak domluvit hromadnou objednávku?
Vyřídit hromadné ubytování asi není probl, má to ale dva zádrhele:
1) Není jisté, kdo pojede
2) I pokud by se vědělo, někdo by musel ze všech vytahat peníze, nebo to zaplatit ze svého a spoléhat, že na tom nebude tratit.
Objednávky se snad neplatí předem ! ještě nikdy to po mě nikdo v zahraničí nechtěl.
no jistý to bude po 9.9. a potom bude 7 prac. dní na zamluvení... někde už je to jasné asi už teď :-))) (bohužel ne v mém případě)

01.08.2006, 13:45 |
erix7 (K)
no ono to není jen vybírat, ono je to taky překládat do němčiny. ne každý mluví německy jako ty :-((
To Pavel02: No, nevím, v tomhle se vůbec nevyznám...jezdím jen služebně, za nadnárodní megabanku a platíme předem dobrovolně...nebo na místě hledám volný hotel a platím kartou...ale zdá se mi nepravděpodobné, že by hotel, který nemá problém s vytížením, vzal bez platby, nebo zálohy rezervaci od fyzické osoby z Čech na 20-25 lidí, odříkával jiné zakázky a čekal, zda vůbec někdo dorazí...navíc "uzavření smlouvy" považuji za jedinou jistotu, že někde v noci nezůstanu s "kufry na ulici"... ;o) ...jo a taky často za platbu předem dostáváme slevy... ;o)