Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > ESPL!!!

o Navštíveno 10545x o
o 11.03.2009, 14:13 | Zdenek (A)
Koukam, ze tu vesele debatujete o tom, co kdo ma nebo nema v aute. Pripadne o ptakovinach..... Ale jestlipak si uz nekdo z vas precetl nova pravidla??? A nezapominejte take na to, ze pravidla maji i posledni stranku, na ktere je tzv. "matrix". Cesky "matice", kde je zaskrtano, co se v jake kategorii hodnoti. Doslo ke zmenam!!! V ESPL k docela zajimavym ;-)

o 11.03.2009, 14:28 | Etien (M)
presne tak, radim vsem, poradne si prostudujte v Matrixu, co se ve vasi kategorii bude hodnotit...

zmeny jsou obcas celkem zasadni...

a verte, ze letos dame na vase doporuceni vyzadovat vse od prvni souteze, jak jste nam radili na mistraku... ;-)

neni to zadnej Brusel, ale mrknete na to at vite...
o 11.03.2009, 16:37 | felda16
ja som cital tie anglicke uz pekne davno :D
o 12.03.2009, 13:03 | Dragster
A už je hotový překlad pravidel?, i s "matrix", já už bych si rád přečetl ty změny, ale s angličtinou kamarád nejsem.
o 12.03.2009, 13:13 | Zdenek (A)
Dragster!!! Nedavas pozor! ;-)
1) Nekde uz ty byla zminka i odkaz
2) V sekci EMMA na tomto foru je nahore link, kde je ke stazeni nova CZ verze samozrejme s Matrixem
o 12.03.2009, 13:18 | Dragster
Zdenek: pravidla už jsou, díky, koukl jsem na stránky EMMA :-(((((. Jinak jestli si ještě pamatuješ na co jsem tě ptal nedavno v emailu, tak se to ani v nových pravidlech nezměnilo a pravidla jsou platná : VŠECH soutěžích organizovaných asociací EMMA. Tak si myslím, že jsem měl pravdu já. Probereme to spolu na nějakém srazu, možná mě to dokážeš vysvětlit tak, že začnu věřit že si měl pravdu ty.
o 12.03.2009, 13:23 | Zdenek (A)
Mam toho hodne, takze nevim o cem mluvis. Jestli ten email mas jeste po ruce, tak mi ho preposli jeste jednou... Dik
o 12.03.2009, 13:47 | Dragster
mám ho ještě, ale zetám se tě až na srazu, je to lepší pořešit osobně něž tady psát.

Ještě jeden dotaz CD na ESPL které lze koupit pro letošní rok je nové, nebo je to co bylo loni?. Ukázky jako jsou na SQ CD, by někde nebyly?. Jinak jestli je nové a je skladem tak jedno bych koupil, adresu hodím do emailu
o 12.03.2009, 13:57 | Zdenek (A)
Posli to mailem. Rad si to pripomenu...

SQ o ESPL CD jsou uplne nova. [ Link ]
o 16.03.2009, 16:23 | Dragster
Tak jsem dnes vyzvedl na poště nové CD ESPL a z některých tracků docela velké zklamání, jen 13 skladeb, také nic moc. Už se těším na měření, to budou asi hodnoty.
o 16.03.2009, 20:53 | hotdog
podle matrixu se u ESPL v master nebude hodnotit design vozidla, ale jen první dojem z instal? to už bude opravdu kategorie pro dbdrag auta :-(
o 17.03.2009, 09:34 | Etien (M)
no nevim jestli dbdrag auta budou splnovat kapitoly pravidel 4.2 ...

nicmene je pravda, ze celkem subjektivni a dohadovaci polozka s nazvem Celkovy design vozidla uz tam letos v beznych kategoriich neni...
o 17.03.2009, 20:52 | hotdog
Jsem tesd na mobilu, ale tipnu si. Clanek 4.2 jsou pojistky?
Dukaz, ze muze auto z dbdrgu uspet u emmy je treba lukas suk ;-)
Letos jsem chci udelat auto na emmu, jen doufam ze to stihnu. A tenhle "vypadek" mi trochu pomuze. Rozhodne jsem Nechtel prijet s nejakou skorapkou, ale budu moct vyjet trochu driv ;-)
o 18.03.2009, 09:36 | Etien (M)
HD: 4.2 je Kabelaz... zahrnuje jisteni, zakonceni kabelu, ochrana zakonceni kabelu, ochrana kabelu pred poskozenim a ze kabely jsou v interieru skryte...

a co nebude mozne ukazat, nebo prokazat dokumentaci... body fuc...
o 19.03.2009, 11:40 | Dragster
Ono pokud tě tlačí auto 145db, jako Lukášovi, tak už si můžeš dovolit ztratit ten nějaký bod za instalaci. Je pravda, že on zrovna za ty kabely na MČR málo bodů nedostal i když jejich úprava, byla možná na méně bodů, ale to neřešíme a řešit nebudeme.
o 19.03.2009, 14:42 | hotdog
no v dbdragu mi lukáš porazil jen jednou, když mi shořel zes. ale je pravda že měl asi líp udělanou instal než já. na letošek chci ale každopádně udělat uplně jiné auto..
o 19.03.2009, 15:10 | Etien (M)
na MCR dostal za kabely kolik dostat mel...

o 30.03.2009, 13:49 | tcp_radim206
A jste jakou vrekvenci meri meřák na espl?Vi to nekdo?
o 30.03.2009, 14:30 | Etien (M)
Radim: jak ze zni Tva otazka? :o)))
o 30.03.2009, 15:18 | Smrada (M)
E:)))
o 31.03.2009, 20:16 | tcp_radim206
Kazdej merak je nastaveny tak ze pri urcite frekvenci ma nejvetsi citlivost tak se ptam na jake frekvenci meri merak u espl
o 01.04.2009, 13:44 | Siggi_z_BA
ak sa nemylim max. spicku v pasme 20-80Hz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4652 sekund.