Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: kamera do auta - Viofo A119s - PRODÁNO

o Navštíveno 9109x o
o 15.10.2019, 09:41 | Mr.Scully | Upraveno: 2019-10-16 12:19:51
Prodám kvalitní dashcameru, tedy kameru do auta. Připojení stačí samozřejmě protáhnout od zapalovače, já jsem měl kabel vedený k zrcátku skrz tapec, je to hezčí. Vystřídal jsem jich za poslední roky kolem šesti, tahle jediná skutečně dobře drží, neviklá se a na horku se nerozpadne :) Skutečně jsem s ní byl spokojený. Kvalita je vzhledem k ostatním modelům na trhu spíše nadprůměrná, SPZ v pohodě čitelné, v noci celkem použitelná (viz screenshoty). Lepší kamery jsou výrazně dražší - nebo existují i obrazově maličko lepší kamery (třeba Truecam A7s), které ale mají milion jiných problémů, které tahle kamera nemá.

Kamera je normálně funkční, jediným důvodem prodeje je to, že jsem prodal auto, kde jsem kameru měl a zbyla mi :D Akorát mám nejasný pocit, že možná nefunguje GPS lokace (na základně pro kameru je ohnutý jeden PIN, možná to bude tím). Nikdy jsem to nevyužíval, je to spíš bonzovací funkce a dá se pak z videa lehce dohledat, kdo kde přestupek spáchal :-D

Cena v eshopu 2699 Kč ( [ Link ] ), prodám za 1500 Kč, poštovné stovka, platba předem na účet. Při rychlém jednání bude pošta na mě.

o 15.10.2019, 09:41 | Mr.Scully

foto k příspěvku  od Mr.Scully

Ukázka ve dne.

Ukázka v noci.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.