Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Lambda na skůtru - je potřeba?

o Navštíveno 3331x o
o 02.11.2008, 16:05 | kamil306
Mám laděnej výfuk z runnera dvoukila a chtěl jsem ho hodit na svou derbi (250ka), jenže i když je to úplně stejnej výfuk, nevšiml sem si, že derbi už tam cpe lambdu...takže otázka, je tam opravdu potřeba a má to nějaký zápory? Zkoušel jsem ji odpojit a jede to úplně stejně, jen svítí žlutá kontrolka...

o 02.11.2008, 16:43 | Komba | Upraveno: 2008-11-02 16:43:53
Mohlo by to mít vliv na emise,což na skutru nepostřehneš a vlastně ani nejsou třeba....jinak do motorek moc nedělam:)
o 02.11.2008, 18:01 | kamil306
jasný, nic jinýho mě taky nenapadlo...stejně je to nahlavu, rvát takový věci na skůtr:-)
o 02.11.2008, 18:39 | tappaja
No tak asi zalezi, jakej je tam motormanagement ne? Jestli je to proste klasika, tak tim muze bejt rizeny vstrikovani a nefungujici lambda to hazi do nejakyho nouzaku.
o 03.11.2008, 01:12 | Směty
Bude ti to žrát jak tank, když jsem koupil minulé auto, tak jsem si nevšiml že je odpojená lamda. Žralo to jak malej tank a zdálo se mi že to nejelo ani tak moc dobře. Nedopojoval bych lamdu, to je můj názor.
o 03.11.2008, 07:52 | kamil306
to je skůtr, ne auto:-) Podle mě je to jen kvůli emisím, ale pozeptám se v servisu.
o 03.11.2008, 09:02 | tappaja
A jako lambda ti ty emise snizi nebo co? Ta jen meri slozeni vejfukovejch plynu nez to jde do katu, a podle toho ridi jednotka slozeni smesi. Kdyz nema signal, nevi co leze z motoru a hodi to do nouzaku, coz vetsinou znamena bohatou smes, zvyseny otacky=zere jak tank.
o 03.11.2008, 09:32 | kamil306
žádný zvýšený otačky to nemá, jede to stejně...spotřeba netuším, ale třeba je to pravda...nejrozumnější bude nechat předelat original svod ke koncovce.
o 03.11.2008, 09:45 | tappaja
Presne tak, navarit tam tu prirubu nebo pohledat na netu, co se s tim da udelat, pro tehle konkretni typ skutru, pokud to nekdo tuni, tak to maj urcite zmakly.
o 03.11.2008, 10:07 | kamil306
nemaj, nic moc na to neexistuje...výhoda je, že je to všechno koncern, takže to na sebe navzájem pasuje...co se motoru týče teda.
o 03.11.2008, 13:00 | Timbo
vyrizni ten kus kolena na kterym je priruba na lambdu a prevar to na ten druhej a mas svatej klid bude to splnovat ucel a nikdo te nebude moct jebat ze to tam neni podle mne nejjednodussi reseni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3238 sekund.