Navštíveno 7512x

31.10.2008, 11:17 |
CRXMen | Upraveno: 2008-10-31 11:19:13
tak takhle bylo už na kolech ale bez M-paketu a podvozku... (kromě lamp)

origo M3 paket

tady ještě uplně holý

větší neni pokaždý lepší tudíž jako naposled..... kola neseděj :)
- 1 "
a poslední foto s novýma lampama in-pro

a taky jsem po roce a pul sehnal komplet černej m-paketovej strop v a1 stavu

boužel ty krásný nerez. svody Supersprint nejsou tady vidět

za mě dobrý, kola supr a paket to vhodně doplnil. jen se mi nelíbí ty zrcátky...
Nismo.Power nevím jakej máš vkus ale kdo kdy výděl i na vlastní oči tak neřek nic jinýho než krutý kola který na Bmw sedí a že to jsou 19" ?
Dnes myslím že norm. velikost... alespon pro mě.

paráda :) za me krása :) taky mam teto stroj, ty kola se mi liby taky i kdyz bych si tam 19"nedal.. ale proc ne :)

31.10.2008, 12:47 |
fredh ty vole, na to jak vypadalo při koupi, tak jako pěkný
jako jo no,ale ty kola mi tam taky nesedi,vypada to jak z photoshopu..o))))

31.10.2008, 12:56 |
MaxxT výděl? :-))
parada!
akorat ty kola mi pripominaj tohle, nevim proc :-)

31.10.2008, 13:52 |
Etien (M)
kola po snížení super...
jen to chce nefotit to zespoda... nýbrž troch z vrchu...
jak píšeš... 19" je prima rozměr ;-)

Pekné, ale kolesá aj za mňa dosť hrozné, aj dizajnom...
videl sem nazivo v Brne, auto krasne, zvuk luxusní, jen bych dal misto 19tek 18ky, jinak krasavec!!
Slim, rád bych teda videl jaký jsou podle tebe pěkný nebo jaký máš ty?
Trosku me to pripomina muj pribeh s autem :) zezacatku taky osklive kacatko.. ted uz hezci kacatko :D
kdyz das mensi kola (klidne presne tenhle typ) tak se musi uznat ze si z uplne serednyho vozu udelal neco na co se da fakt koukat,ale takhle me to tam taky nesedi

31.10.2008, 14:35 |
duke Taky mě nesedí velikost kol (opticky). Jinak parádní auto.

31.10.2008, 14:46 |
Kesam Jako Vlastah takove nakoplé.

31.10.2008, 14:47 |
CRXMen | Upraveno: 2008-10-31 14:49:29
já mám rád velký kola, a taky to tam dělá tu parádu.18" dávat nebudu,akorát pude po zimě předek o kousíček dolu.Většina z vás je tady na foru tak chytrá a řešíte myslím akorát VT...
nebo tam mám nechat ty 15"? ne to už jsou jen winter alu.

tyhle kola vypadají trochá jako breytony na bmw přesně sedí...nevim co proti nim ostatní mají, za mě 95/100 bodů

31.10.2008, 14:56 |
zipp hh, ta poslední fotka, dobrý porovnání
basstard,konečně taky někdo kdo ví co říká,
breyton dělá krutý kola a tyhle CMS se k nim přibližují...
Heh,to je docela brutus,pekne,jen bych se spise klanel k 18, 19 uz je fakt moc :-)
2 CRXMen: očividne nevieš prijať kritiku, čakal si že sa každý zloží zo starej E36 na nových kolesách. Moje Ti sem dávať nebudem, lebo nový Focus na plechoch s krytmi kolies nie je nič čo by budilo rešpekt a pohľady okoloidúcich, ale čo by som aj chcel od služobného, že áno. To že sa mne a aj iným, ak dobre vidím, nepáči to koleso je holý fakt, nie je za tým skrytá potreba ukazovať to moje, alebo ukazovať niečo čo sa mi páči. Ale keď už, tak na E36 sa mi ľúbia BBSka alebo CSLkové kolesá... niečo ako toto, ak to potrebuješ vedieť :o)
[ Link ]
Jako vícero lidí nade mnou - připomíná mi to žebřiňák.

31.10.2008, 16:51 |
cila Kolesa robia auto ci sa to niekomu paci alebo nie. Vkusom sme kazdy iny. Jednemu sa to paci inemu nie. Ja osobne preferujem velke kolesa to ale neznamena, ze sa mi vsetky pacia. Povazovat vsak velke kolesa za rebrinak podla mna nie je namieste. Su auta ktorym to sadne aj s 24".
CRXMen: Tak teprve teď se mě to začlo fakt líbit, byť bych si tam kola taky dokázal představit raději menší a jiného designu, ale já když jsem na jaře dal zpět masku a oranžový blinkry, tak mě to tu 80% lidí poplivalo a myslíš, že jsem to předělal? Ne protože si auta děláme podle sebe a pro sebe a wo tom to je :-) Máš to hezký.
tuner2 to vystih nejlíp a já s ním naprosto souhlasím.
Mně se to líbí!
ty kola se mi nelíběj jednak vzhledově a pak sou moc velký ale jinak moc pěkná kára :-)
Slim: Je vidět že asi neumíš číst, a nechápeš proč jsem vlastně sem ten příspěvek dal. Netušíš co bylo na tomhle Bmw práce a ani to jsem nebudu psát. Lidičky co koupily takhle E36 Coupe(jak já v sérii) a chtěj aby trochu vypadalo tak tady maj pár foteček jak jsem to udělal a to je vše! A jestli nemáš Bmw tak stejně nevíš o čem mluvím.Sehnat celej origo M-paket (nárazníky,prahy,dveřní lišty,zrcátka,lampy,difuzery,loga,tapec,stropnici atd.)v dobrým stavu není zas tak jednoduchý a taky ho dobře napasovat dát dohromady s podvozkem a kolama aby to taky fungovalo(a ne jak v tom odkazu co jsi poslal) Takže nechápu co tady plácáš o tom jestli se někdo složí ze starý E36 ?

31.10.2008, 19:04 |
Toxxx Moooooooc krásne auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 CRXMen: ty si ešte šlabikárom mlátil spolužiačky, keď ja už som mal BMW, ale o to neide. Zas si si vybral len to, čo Ti nesedí, zbytok zahodíš, mne je to jedno. Ako som už povedal, auto pekné, ale kolesá sú hnusné a to je len moj názor. Ty ho nevieš prijať, ti je Tvoj problém...
Za me uplne super!
Kola moc moc nadherny a M-paket to kraasne dotvoril!
Krasa!

31.10.2008, 21:05 |
Fridom | Upraveno: 2008-10-31 21:09:24
Pěkně si to udělal, auto i kola pěkné, vypisovat co je fajn asi není třeba, tak že spíše napíšu co se mi nelíbí a to je jen jedna věc, že zadní kolo je zakryté "zapadlé" tak že dle fotky to pak vypadá že je přední kola věčí než zadní a to je takové divné.
Jinak díky tvému autu jsem se mohl pokusit o VT na moje auto, kola se mi velmi líbí tak jsem se tu ptal jak šluší mému autu a taky prej žádná sláva :)
Ale nakonec asi vemu jiné 19ctky, protože údržba těchto kol, asi žádnej med, že ? :)

31.10.2008, 21:06 |
Katy za me 1 s hvezdickou . mas to moc pekne.
pěkný to máš! ..jinak fotka je něco jiného než reál....v reálu jsem to ještě neiděl ale tohle mužu ..snad víc na zem:) (předek) M-packet tomu dal třešničku.... jinak vytknu jednu věc a to přední lampy ...prostě originál je originál :( nemužu si pomoct ...ta novota mi tam prostě nesedí

31.10.2008, 21:25 |
Etien (M)
uz jsem psal... je to moc dobry
zalozime club 19" :o)

31.10.2008, 22:01 |
cupra.165 | Upraveno: 2008-10-31 22:03:15
jeste tohle a nema to chybu.Jinak ja sem konzerva,mel sem tam 17 a uz tak mi to prislo tvrde,mozna i tim podvozkem .Jaky tam mas ty?
[ Link ] Jinak ja taky rikam,hlavni je ,ze z toho ma clovek radost,kteremu to patri. Verim,ze ve skutecnosti to vypada jeste lepe :-)
promena paradni, design kol taky super, jen by se mi tam libily taky vic ty 18", ale jinak fakt nadhernej mazel
ja se nemuzu vynadivat :) me se to moc libi, i kdyz ja osobne necham asi 17 co tam mám.. nebo max nekdy nejake 18ky :)
asi by to chtělo vidět live, myslim, že jseš špatnej fotograf, protože 19 není kdovíjak brutální rozměr a na mě to z těch fotek působí jako 21" kola, takže špatný, navíc tenhle design mi přijde, že se ještě opticky zvětšuje...

01.11.2008, 00:49 |
Tichy ja myslim, ze parada..Zase jeden peknej kousek.Kola parada a jestli se da normalne jezdit tak davam palec nahoru.

01.11.2008, 02:08 |
Kamil parádní auto, ale ty kola jsou už se mi zdají moc velký. 18" by asi byly lepší.
Ja bych rekl, ze dobry. Kola velikostne nevadej urcite. Jen jsem pri prvnim pohledu myslel, ze je to fotka prez PC. Kazdopadne celkovej dojem je monstrozni....
auto jako celek se mi líbí, osobně bych výjímečně jako většina volil 18" :o) ale trochu bych se ohradil proti tomu co jsi psal slimovi, že pokud nezná BMW tak neví o čem mluví když sháníš mpaket, nepřijde mito zrovna nej výhra mít M3 se zrychlenim octy TDi s chipem, chápu že je to hezký designově, ale asi bych to moc nevytahoval, sám jsem ihned po nutný koupi masky S3 oznáček sundal :o)
za mě krása, akorát ty kola ;-) ještě mi přijdou moc úzký gumy, jakoby lem disku přesahoval přes šířku gumy, ale možná je to jen fotkou (31.10.2008, 11:45 )

05.11.2008, 10:27 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-05 10:30:28
Escudo, M-paket se na Bmw dává už nějakej ten pátek a bude dávat dál(a to i fabricky) klidně i na 316i. Kdyby tě to zajímalo tak tam mám 320i 6V ze 177PS no a s tím zrychlením vs Škoda, no nevím nevím. A za druhé nikde tam M3 nebo M-power štítek nebo nálepku nemám tak nechápu co tam píšeš o M3..
Nebo tam někde nějakej vidíš?

177PS? Co tam mas za upravy?

05.11.2008, 12:09 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-05 12:12:56
sání K&N Performance Kit,laděné potrubí, sport kat. a svody Supersprint, uprava řídící jednotky u BmwPower.
vypada opravdu pekne, ale 19 je fakt moc, 18 by byly uplne akorat.

05.11.2008, 13:03 |
Lefi je to takovej pěknej trakař :)
:-) na další auti pujdou 20"
CRXMen: nechápeš proč o tom mluvim? No asi tak jako jsem nepochopil já proč jsi slimovi na to že se mu kola nelíběj odvětil že o tom nic neví a neví co to je shánět mpaket, takže asi tak. Jinak jestli ti připadá 320 jako nějaký letadlo, tak to fakt neni :o) neřikám že já mám nějaký turbosporťáky, ale taky o tom mlčim :o)
promin ale tu tvoji větu jsem dramaticky trochu nepochopil!
A moje 320i mě jako letadlo nepřipadá...

05.11.2008, 14:43 |
Lefi Taky neni důvod aby ti tak připadalo :D
CRXMen: tak jinak, slim ti řekl že se mu kola nelíběj, ty jsi se zeptal jaký by se teda líbili jemu, on ti je sem dal no a ty jsi na něj vytáhnul tohle :
Je vidět že asi neumíš číst, a nechápeš proč jsem vlastně sem ten příspěvek dal. Netušíš co bylo na tomhle Bmw práce a ani to jsem nebudu psát. Lidičky co koupily takhle E36 Coupe(jak já v sérii) a chtěj aby trochu vypadalo tak tady maj pár foteček jak jsem to udělal a to je vše! A jestli nemáš Bmw tak stejně nevíš o čem mluvím.Sehnat celej origo M-paket (nárazníky,prahy,dveřní lišty,zrcátka,lampy,difuzery,loga,tapec,stropnici atd.)v dobrým stavu není zas tak jednoduchý a taky ho dobře napasovat dát dohromady s podvozkem a kolama aby to taky fungovalo(a ne jak v tom odkazu co jsi poslal) Takže nechápu co tady plácáš o tom jestli se někdo složí ze starý E36 ?
připadá ti že umíš přijmout kritiku?

05.11.2008, 15:18 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-05 15:19:42
si myslím, je to těžká líná mrcha..
Escudo,když se podívám na tvoje auto,tak bych pomlčel, a nemluvil o něčem takovým že M-paket na BMW není nějaká výhra!!!
Ale jestli se ti líbí nějaký laminátový tuzinky na Bmw tak proč néé, já ti to neberu :-)
Vlastah:Hned když jsem viděl tu fotku toho kočáru co jsi sem dával jsem si vzpomněl na tohle auto:))

za mě taky moc velké... nelíbí
CRXMen: jenže já narozdíl od tebe chápu to že se ti moje auto nelíbí, když to někdo řekne o tvym tak hned jebeš ukaž svoje a pak meleš kraviny, řekl jsem že mě moc nebere dělat z 320 M3, stejně jako jsem raději udělal A3 jinak než jen nákupem nárazníků z S3
mimochodem, když už jseš u tý kritiky, co konrétně bys označil na mém autě jako tuzing? Bez ironie, zajímá mě to
Escudo: Mno tak máš votuzený kola jako prase, zachvilku je bude mít každej, už vím o jednom co si je chce koupit také :oDDDD
Fridom: šlak aby tě trefil :o))))
Jen pro upresneni BMW nevyrabi V6 ale R6.A k tomu M-packetu,je to to nejlepsi co si jen clovek na BMW dat muze,mam posranou 1,8 taky ho tam mam a je me uplne jedno ze to hovno jede,s M packetem ma to auto teprve grady.Nic lepsi ho na to proste nasadit nejde,tot jenom a pouze muj nazor:)Jinak ty kola na muj vkus taky moc obrovsky ja bych volil kola M3 motorsport.Jeste jedna otazka,jak si docilil toho vykonu 177PS?? Normal e36 320i ma 110kw(150koni)
myrryn88, souhlasím s tebou, jo a to jsem se trochu přepsal, to R6 bude lepší. Jinak co se tam dělalo na zvýšení výkonu máš o kousek výš P-)
myrryn88: mas to tam napsany
05.11.2008, 12:09 | CRXMen | Upraveno: 2008-11-05 12:12:56
sání K&N Performance Kit,laděné potrubí, sport kat. a svody Supersprint, uprava řídící jednotky u BmwPower
jinak s tim M-paketem si to vystihl naprosto presne
taky mam jenom 140PS IS-o a mam kompletni M-paket :-)

06.11.2008, 12:00 |
Syrup me se taky nelibi ty kola, 18'' by vypadaly nejspis lip.. ale proti gustu ...

06.11.2008, 14:57 |
Nevřis | Upraveno: 2008-11-06 14:57:25
a pak sem haž nějaký foto :DDDDD
CRXMen:aha promin prehlidl sem to
no nejsem odbornik, ukazala by brzda, ale myslim, ze takovej narust tam nebude. fakt by me zajimal protokol

06.11.2008, 22:42 |
Lefi Scream : to je hrubej odhad pitcho neasi :))))
no asi hodne hrubej, kdyz by se tim zvysil vykon skoro o 20%. 10 bych mozna veril.
nevim co se vam nelibi ty 19ky sou tam naprosto pecka a cely to bawo se hodne probralo k životu oproti tomu když si ho koupil :))
urcite se probralo, me se libi, ale ty kola tam sedi jen v pripade, ze nosis cepici s rovnym ksiltem oteocenou o 90stupnu od normalnich lidi.... Je to o názoru, ale ja si treba jako eminem nepripadam a tohle je fakt moc.
Scream, protokol je ti na ho*no, dojet ze stejným autem klidně ze silnější motorem 325i (170PS) a uvidíš :-) I silnější verze 325i (191PS) mě moc neujela, tak o jeden a pul délky auta.
Performace Kit od KN : 3PS, jen svody od Supersprint přidají 14PS, sport kat, 2,5PS a čip ?
Nechápu co na tom vidíš nereálnýho?
Je tady vážně pár takovejch kokotu co mě dokáží vytočit že to ani není možný...
Budu přispívat jen na fóra co mají trochu uroven a ne tohle.

07.11.2008, 16:56 |
Syrup | Upraveno: 2008-11-07 16:57:16
nevidel bych to hned tak tragicky, ale je fakt ze par "nazoru" je tady dost zcestnejch, viz to pitcho ne asi .. bawko mas moc pekny, jenom ty kola proste vsem nesednou tak jak tobe, to je cely.
CRXMen: jestli budeš přispívat takhle na fórum který má úroveň, tak budeš taky za blbce s motorem BMW V6, protože pokud ti příde tvůj příspěvek z 31/10/2008 18:13 CRXMen jako normální reakce na někoho kdo řekne že se mu kola nelíběj, tak nevim kde je problém...

07.11.2008, 18:22 |
*DM* CRX: za mě Viktore super,kola luxus,těším se,až to uvidím naživo
14PS svody,Hmmm.......
taky bych chtěl takovy...
ale protokol ti je prece nahovno, vid, ja ho aspon mam, takze neplacam blbosti, kterejm bych i treba verit chtel. Kdybys prispival na forum, ktery uroven nema, byl bys vic v klidu. Tohle forum ma uroven dost slusnou, a proto mi to nedalo a musel sem reagovat.

08.11.2008, 20:29 |
Lefi CRXMen : aaaaa chlape ty jsi hustej:D :D :D :D
Kit KN +3PS,ty vole ten kluk mě zničí:D :D :D :D
OMV 100 + 5PS a shell V-power+7PS :))))
Jako zvednout na mrtvý atmosféře výkon o 19,5PS aniž by člověk v podstatě cokoliv udělal,tak to je nářez :D :D :D
Ty se jdi normálně někam vyšetřit,nebo chod na ty fora co jsou pro tebe "na úrovni"
prosím? ty jses ale chudák asi tak jak to tvoje auto :-)

tahle je taky krásná, vše tam krásně sedí a pasuje :-)

10.11.2008, 16:39 |
Lefi CRXMen : aa ubožačkovi dochazej argumenty :D :D :D
aspon nepíšu takový kraviny co ty...Nedělam z auta něco co neni.
CRXMen: ubohost sama, ale mohl jsi sem dát i moje auto zprzněný laminátem a ukázat že jsme všichni debilové
CRXMen- mě se to líbí už jsem to tu psal dříve.Sice by se něco našlo PROTI MÉ SRSTI, ale hned stím prudit mi přijde nesmyslný ...Každý má jiný vkus. Některé lidi by se nad sebou měli zamyslet...
Tohle je fakt k smíchu!
Lefi : Nedělam z auta něco co neni. HLAVNĚ ŽE RVE NA ŠÍRO Z 88-92 NÁRAZNÍKY Z G4!!! Hroznej CHUJ!
Ještě k BMW 19" alu je každého volba, tyhle se mi líbí a nechal bych je. Jinak se optám auto je po celolaku nebo jen vyleštěno (popř. jaký byl použit přípravek/spokojenost?) Dík

10.11.2008, 20:21 |
kamil306 | Upraveno: 2008-11-10 20:23:10
nečetl jsem celý, ale CRX mě dost baví...z první fotky jsem si myslel, že si někdo dělá prdel ve photoshopu...pak mě to vyvedlo z omylu:-)
Jako většina - na fotce to vypadá fakt moc velký a ty tvoje zázračný úpravy atmosféry...no mám ji taky a z těchto pohádek jsem už docela vyrostl;-)
a když nezvládáš kritiku, tak sem nic nehaž prosimtě:-)
ja to videl live, svezl se a jede to skvele
auto je v dobry technicky koncici, vzhledove skvely
ty 19" svym designem pusobi jako daleko vetsi kola
M-paket je nejlepsi co muze na BMW byt, taky mam na e30 325iC pripavenej original, nasadit prijde az dozenu origo predni naraznik coz je nedostatkovy zbozi a rozhodne si spatne nepripadam :-)
escudo: vzdy radsi tohle nez ruzovej flip-flop nebo osklivou ameriku :-P
kral007: :o)))) takže řikáš že to ještě startuje jo, tak to jo :o) řeknu klukům ať ti koupěj pod stromeček novej monitor :oP
ale i tak se k tomu vrátim, nemám nic proti tomu když si někdo koupí něco co je kvalitní a vypadá dobře, ale přijde mi trapný to vytáhnout na někoho kdo řekne že se mu nelíběj kola. Nemluvě o tom že pak tyhle lidi viděj HTP s nárazníkama a lookem RSa a ťukaj si na čelo. Třeba na Relaxmeetingu byly 3 Audi S3, jedna s motorem 1.6, druhá 18.20V a třetí 1.8T 150PS :o)

10.11.2008, 21:01 |
Lefi Já nemám vůbec nic proti jeho vozu,M-packet je asi to nejlepší co se muže na e36 nasadit a i podle fotek vypadá to auto dobře.
srsen600:Jediné co se mi nelíbí jsou ty kola,majitel to očividně nemůže rozchodit(a opravdu mě jeho dětinské reakce baví)...A když začal pohádkařit o tom jak na atmosfeře díky svodům má +13PS,filtru +3PS:))))a díky katu 2,5PS tak mi to nedalo si nerejpnout,ten člověk neví která bije,nebo si myslí že jsou na tomhle foru úplný vylízanci.Proto ten příspěvek že nedělám z auto to co neni...
P.S.scirocco je ofiko 82-92 a narazníky nejsou G4,ale G3 :P V té době se mi to auto líbilo,i ted na něj rád zavzpomínám,ale znova už bych do toho nešel...z toho vyroste každý:)

11.11.2008, 09:28 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-11 09:38:38
srsen600:dík,lakováno nebylo, jen rozleštěno. Používám Sonax nebo Mafru a spokojenost..
Lefi: ten výkon tam prostě někde být musí,jinak by se tomu přes 240km/h asi nechtělo. A jestli pořád nevěříš tak se s tebou klidně vsadím,nedo se mužem někdy sejít a potvrdím ti to. Nemám duvod lhát nebo z auta dělat něco co není,jak píšeš.
kral007 :-)
jo a pro rejpaly 240km/h tachometrově

11.11.2008, 11:16 |
Lefi CRXMen : možná tam někde nějakej ten výkon je,ale prostě takové hodnoty co tu píšeš jsou nesmysl...Navíc když napíšeš že graf z brzdy je k hovnu,tak mi přijde že opravdu vůbec nevíš.
Auto taky neni nejmladší,tak aby jsi se nakonec nedivil a odbrzdili ti tam aspon seriový výkon :)))

11.11.2008, 11:31 |
Syrup lol tak fotky lefiho auta me teda dost pobavily:-) "nedelam z meho auta neco, co neni"..:-))
graf z brzdy je výkon na kolech a ne motoru! Zeptej se někoho kdo upravuje motory, on ti o tom povykládá...a neplácej tady hovadiny :-)
A auto je do provozu podle It. t.p. 5.99r takže zas tak uplnej veterán to není.
když jsem byl na brzdě, tak mi tam výkon motoru napsali...skoro 10let starý auto není starý, aby se koníci poztráceli?

11.11.2008, 12:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-11-11 12:05:24
CRXMen: Tak se do toho musím vložit. Lefi má pravdu v tom, že nejde posčítat výkon + filtu + svodů + chipu a myslet si, že to tam mám. To je největší blbost. Nahnat větší výkon na atmosféře bez mechanických úprav je hodně těžké, ba nemožné samozřejmě v závislosti na objemu motoru.
A co se týče výkonu na brzdě, tak válcová brzda měří výkon motoru. Ano ukáže i výkon na kolech, ale vždy se měří ztráty v převodovce a valivém odporu dojetím a tím z brzdy/programu vypadne výkon motoru. Je to méně přesné, než stolice, kde je samotný motor, ale rozdíl tam zas tak velký není a rozhodně pak říkáš hodnotu, která je přesná a ne jen sečtený vymyšlený údaj.

11.11.2008, 12:29 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-11 12:31:53
Tuner#2 : ok,nejsem motorář(dělám do hifi) takže o tom nevím, ale na ladění auta se podílel a čipoval člověk co tomu hodně rozumí :
[ Link ] a ten říkal že si mám raději změřít nějakej rovnej usek před upravou a po, klidně desetkrát a je to lepší než brzda. To jsem taky udělal a jen na zkoušku srovnávali s 325i 170PS a 325i 191PS a vysledky mého byly někde mezi.
Ale jestli říkáš že nějaká brzda bude stát za to, klidně do toho pujdu :-)
nechápu, že se tu hned na truc vytahujou auta druhých, když napíšou něco, co ti není po vůli. ted čekám, že vytáhneš moji OII, jestli jí tu někde najdeš...
No měřit rovnej úsek je dle mě blbost. Jestli Tě tohle radil, tak to moc dobrý motorář není. Já teda své úpravy měřím na jednom kopci, kde se nárůst výkonu projeví víc než po rovině. Navíc tohle měření je silně orientační, záleží jak se Tě povede start, řazení, jak fouká vítr, atd. Co se týče srovnání s ostatníma autama, tak 325i bude logicky težší než 320i (neporovnával jsem nechytejte mě za slovo, pokud tam bude malý rozdíl) Taky záleží co je na autě za kola, jestli nějaké polozávodní lehké magnezia 15 - 16" a nebo nesmyslně těžké 19". V těhdle hmotnostech se klidně ztratí víc koní, než je tady každý schopen připustit. Tohle válcová brzda řekne několikanásobně přesněji než sprint na rovince a ukáže i průběh výkonu a točivého momentu, kde krásně vidíš optimální otáčky pro využití motoru:
[ Link ]

11.11.2008, 13:16 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-11 13:18:56
Luke_288 a proč ne, když nekdo kritizuje moje tak proč bych já nemohl kritizovat jiných, a tohle je pro mě prostě krutej kár,to se nedalo

11.11.2008, 13:22 |
Cenda zajed si s tim na brzdu, Viktore, tohle "zkouseni" ti skutecne nic moc o vykonu nerekne. Na atmosferu by to bylo dost velky zvyseni vykonu, bez mechanickych uprav.
Mimochodem, zvyseni hluku v kabine ti nevadi? :-)
Tuner#2 : měřilo se vždy se zařazenou jednickou tedy zhruba z cca 8km/h až do 150km/h.já na 19" a oni na 17" a váha 320i je 1360kg 325i 1375kg takže zas tak velký rozdíly to nebyly.
jinak mě je to vlastně jedno, jede to a spíš bych se vrátil k tomu že 1.9tdi s čipem asi nebude rychlejší... jak psal Escudo,tod k tomuhle vše

11.11.2008, 13:35 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-11 13:38:25
Cenda, je to možný, jestli někdo zná nějakou dobrou brzdu v Brně nebo okolí tak bych tam klidně někdy zajel :-)
Jo a hluk v kabině se zvýší jen když mám hodně sešlápnutej pedál...
Viktore sjed si na brzdu do kyjova za klukama, je to tam good a za supr price, pisni Venitovi on te navede :)
Merit vykon podle uprav je blbost, to bych mel na motoru 500 koni jako nic. Jedny uprave se musi prizpusobit dalsi atp. A ne vsechno Ti ten vykon zvedne, ale prave naopak.
Zajed si do BA na Slovensko, maji tam dynamickou brzdu.
Myslím že tenhle Kit přímo na E36 :
[ Link ] svody od Supersprint jsou zárukou že nezmění jen zvuk (jak některý noname) ale taky výkon :
[ Link ] a dobře přispusobená řídící jednotka od člověka co se specializuje na Bmw :
[ Link ] není špatná volba a veřím že to dohromady velmi dobře spolupracuje na to aby to jelo o něco líp.
Kráasná šestatříca, parada.. Ale túnit ten udychanej 2,0 mi neprijde moc good idea, prodat a koupit 2,8 lepsi reseni imho.. Znatelne lepsi vykon, imho i spotreba bude podobna a bez starosti..
CRXMen: protože jsi tenhle příspěvek založil, abys ukázal svý auto a ne abys tu hodnotil jiný

12.11.2008, 10:15 |
Lefi Luke_288 : někteří nemůžou rozdejchat když všichni do puntíku nesouhlasí...
proti autu jsem neřekl křivé slovo krom toho že jsem naznačil,že se mi ty kola prostě nelíbí:)
Ale co hrdého majitele rozohnilo na tolik,aby musel vytáhnout můj vůz,bylo to,že jsem si dovolil nesouhlasit s pohádkama o zvýšení vykonu,nemechanickou úpravou...
jako Syrup :))))))))))
11.11.2008, 11:31 | Syrup
lol tak fotky lefiho auta me teda dost pobavily:-) "nedelam z meho auta neco, co neni"..:-))
bejt tebou tak se taky raději zdržím komentáře....
Ty kola tomu live seděj!Aspon to není tak ohráté jako mají všichni.U mě prst nahoru!Auto vidím často a myslím že to Viktor dalá dobře,tak jako crx odlišit se..

13.11.2008, 11:11 |
Etien (M)
krasna debata se z toho rozvinula :o))))
jeste jsem chtel napsat komentar, ale zkusenosti mi rikaji at se zdrzim... ;-)))

14.11.2008, 12:57 |
CRXMen | Upraveno: 2008-11-14 13:01:24
Akordýsek: docela jsi to vystihl.. a díky :-)

17.11.2008, 20:39 |
cila

17.11.2008, 20:41 |
cila

17.11.2008, 20:44 |
cila | Upraveno: 2008-11-17 20:47:00
priklad ako kolesa mozu pomoct (MB) a uskodit (MITSUBISHI). Vsetko musi byt zladene o tom je tuning, len bohuzial nikdo z nas tunerov nevie pochopit toho druheho ...

CRXMen:
äsi bych ani nereagoval,
ale jako vetsina, kola se me zdaji velky, tvar se me libi. Auto jinak pekny, m-paket tomu sedi.
Urazet lidi podle auta, to mas teda charakter :(
Jak se zde uvedlo, je to tvuj topic a cekal si, ze ti to kazdej pochvali, jde o tve auto ne o ostatni.
Kazdopadne se to zvrhnulo nekam uplne jinam.

17.11.2008, 23:18 |
cuir to CRXMen: tak tohle tema sem seldoval od zacatku. To co si tu predvedl je naprosta ubohost.
Jakmile nekdo napsal neco proti tvemu autu tak hned tva odpoved byla ve smyslu "Escudo,když se podívám na tvoje auto,tak bych pomlčel....."a podobne.
Posmivat se nekomu za jeho auto , zesmesnovat ho tim ,ze tu das fotky jeho auta, jen proto aby si odvedl poyornost od toho ,ze ti tu asi 80% lidi rika ,ze ty kola se tam nehodi, protoze sou veliky je hodne chabe. Machat tu vykonem auta a komu si ujel a komu ne , ale jen okousek tak to mi prijde jako by sis tim neco kompenzoval...
Jsi namyslenej libovej frajirek. Ego mas az na pudu a jakmile ti neni neco po chuti tak zacnes kopat jak male dite.
Vsimni si, kdo ti ta kola pochvalil. Pokud sem dobre cetl tak vetsina ma Bmw. Pravdepodobne tedy znami z bmwclubu.
Proste vrana k varane seda a oni ti nenapisi objektivni nazor...stejne tak jako me na mazdaclubu nikdo nerekne ze mam hnusny stary oprejskany auto.
Tady dostanej objektivni nezainteresovanej nazor. Kterej k tvoji smule je jinej nez jakej si asi ocekaval.
Jsi ubozak...radeji chod na jina fora ,ktera maji lepsi uroven.

18.11.2008, 00:49 |
Cenda ty vole, to je debata :-)))
cuir > mozna, ze Viktor ujel (u nekterych lidi se mu ani nedivim), ale tvoje hodnoceni tohole cloveka je taky silne ujety. Znam Viktora osobne a co se autohifi tyce, tak je jeden z mala lidi na tomhle foru (primarne na autohifi urcenem), kdo vi, o cem vubec mluvi.
Cendo a tím si myslel i tu jeho úpravu motoru?:-)
Nechal bych ho být, ale ty jeho reakce jsou opravdu ujetý..už jen to hledání kdo má horší auto a jak si vůbec ten dotyčnej může dovolit pomluvit ten jeho poklad...moc mě pobavilo, jak mu dělá dobře, když to někdo pochválil:-)
souhlas s kamilem, naprostej

18.11.2008, 12:01 |
Cenda kamile, k jeho "upravam" jsem se uz vyjadroval driv. Vsechno se da prodiskutovat i v klidu, viz Viktorova reakce na muj klidny a pohodovy prispevek :-)
auto pekny, kola bys musel dat predni mensi o palec, aby vypadaly opticky stejne veliky (viz NSX, Vetta a prakticky vsechny supersporty)

20.11.2008, 16:21 |
JP Cenda: Ale to asi nebude problém fóra, tady se přece taky diskutuje v klidu, zvlášť když je na pořadu dne pěkný zachovalý auto, na kterym i mě jakožto fanatikovi do série vadí jen ten 1" navíc. Ale zkus kdekoliv pronést "Většina z vás je tady na foru tak chytrá a řešíte myslím akorát VT...", když ti IMHO ještě nikdo neřekl nic špatnýho a taky nepochodíš... Hypertrofie ega ve stylu "co mam já je nejlepší a kdo si to nemyslí je idiot" vyvolává flamy všude, koukni třeba na Hulána:-)

21.11.2008, 14:48 |
Etien (M)
tim, ze Viktor je jeden z mala lidi na tomto foru, kdo vi, o cem mluvi, mel Cenda samozrejme autohifi... a pozornym ctenarum to jiste neuslo...
opakuji to pouze pro poradek a aby se predeslo nejakym mylkam... ;-)

27.11.2008, 16:20 |
Duffy vies v com je problem tych kolies?
e36 je stare auto , a tieto kolesa maju novy dizajn. tak ako tu dal niekto odkaz na tu cervenu e36 na BBS ch , tak proste sa k tomu hodia . dizajnery ktory vymyslaju dizajny kolies vedia co robia .. ale su aj typy kolies , ktore su velmi nadcasove ,a hodia sa aj na nove typy aut . vid priklad tych BBS, na e36 vyzeraju bombovo , primarne na e46 sedia ako rit na serbel , a dokonca krasne ukazu aj napriklad na e92.
dam priklady
[ Link ] [ Link ] to ze mas 19" je podla mna OK ,akurat ten dizajn sa bije . skus dat 19 kola a starsi dizajn kolies a uvidis , ake to bude .. btw , tie posledne cierne CH su na predaj :)))

27.11.2008, 17:25 |
dddd kola supr, možná moc velký,ale aspon se trošku odlišuje od klišé, to sciro katastrofa teda vzhledově a názory některých lidí to je hnus velebnosti
Tak bawo je bawo, proste drzdak a super auti, v mpaketu vypada suprove i ty kolecka vypadaj dobre, ale ja si delam vlastni styl kdyztak mi to tady pekne prokonzultujte a kdo odsuzuje BMW E36 asi nevi co to je auto

01.12.2008, 01:18 |
koren Honziik: tak to se mas na co tesit:-D
Honzik:Já budu první..ty píšeš o tom jak M-paket vypadá dobře...Tak pak ale nechápu jak ti vkus mohl dovolit dát si na auto ten naprosto nechutnej přední nárazník a ,,rychlý pruhy´´ ..MYslíš že to koresponduje s tvarama BMW?Ale musím pochválit kole....krásný...KDyby byl přední nárazník třeba z toho přepíranýho M paketu tak by to auto byla bomba:)))))))))
ebeerman: No M-paket se mi libi, ale je tu zase jedna vec co me od toho odrazuje ze ji ma skoro kazdej, proste pole meho tuning neni o tom byt stejny, ale odlisny, proste neco individualniho, tady jde spis o to ze Evropa ma porad ten stejnej vkus a na novinky neni moz zvykla a kazdy ma na danou veci jiny nazor, taky mi lidi rikaj ze je to strasny a na druhou stranu se lidi ozivaj jo je to bomba, kazdy to bere jinak, tot muj nazor a ted me ukamenujte:D jinak se asi chysta zmena predku, predelavani na styl E46, po zime jde na auto stavitelnej podvozek, za mesic vytazeni zednich lemu, duplex vyfuk, wrc kridlo, prahy atd. a pristi rok chci celolak. Jinak kolecka jsou 17 215/40/17 8,5´ a 245/35 10,5´ a jsou to chrom, zlato DZ exklusiv DZ1 Nem.vyroba a jeste v lete budu predelavat motor z 1,6 na 1,6 turbo

01.12.2008, 09:33 |
Lefi Honziik : máš kliku že už je to poměrně neaktivní téma:D
Já vim že mi tu bude hromada lidí oponovat že bych měl radši mlčet,ale mě to prostě nedá...
Přední nárazník je naprostostej humus,kterej to auto hodně ponižuju(jako by nebylo už dost ponížený krz to že je to compcat s 1,6)a ta krásná maska to jen potrhuje :)
Co si pamatuju(pohybuju se hodně po Praze 5) tak jsi tam měl krásný decentní hliníkový křídlo:))),který tomu 3dvířku fakt sedlo :D
Jediné co je pěkné jsou ty ALU.
Radši tohle prodej(jestli to půjde) a kup si dospělé BMW s normálním motorem,místo toho aby jsi nesmyslně laboroval s turbem na 1,6...
davat na 1.6 turbo je nesmysl
dávat na jakýkoliv neturbový auto turbo je podle mě nesmysl, a ten nárazník je fakt megahnusnej...
nesmysl to neni, ale na auto bez vykonu, bez poradnyho diffu, brzd a podvozku to nesmysl je
Honziik: abych pravdu rekl, myslel jsem, ze fotku stahls nekde z netu a davas to sem s tim textem jako provokaci :-)
no je to tedy sila,jak to lidi dokazou doprasit auto a mazec je ten,ze vsichni si na ty megaupravy koupi ten nejvetsi social edisn co jde..o))),v tomto pripade 1,6 a urcite vybava nula
pak na to naserou mega kridlo,ktery se na to absolutne nehodi,o tom prednim hrablu s nejakejma zabrama,nebo jak to nazvat,no proste hruza....
kola jsou pekny,ale ta jednasestka s tim musi chudak zapasit neuveritelne....
o tom,proc tam davat nejakej podvozek ci dokonce novej lak se ani bavit nebudu,pac je to zbytecny,kdyz to auto stejne nejede...DDDD

01.12.2008, 19:14 |
Syrup no ty voe to je ale humus!!!!
podle mě provokace, v tomhle nemůže nikdo jezdit a tvrdit, že se mu to líbí...

01.12.2008, 20:45 |
Lefi žádná provokace,věř tomu že je to hrdý majitel :)
To auto už jsem parkrát viděl,nejvíc mě pobavilo když to majitel na mimoni vytelil v libovkách před dBdragem kde celý den překážel...
LOL já se poseru velebnosti :oDDDDDDDDDDDDDDDDD

03.12.2008, 18:43 |
JP To pruhovaný je taky ten ratten?
Tak koukam ze se tady dostl lidi vyjadrilo a ted jedeme druhy kolo, ale to uz neni moje prace, to je prace nekoho kdo se prihlasil na i-Tunera mesice.

to-Honziik-Cus,ty kola jsou zn DZ Exclusiv?Dik
to golfik69: jj kola jsou Dz Exklusiv DZ chrom-zlato