Navštíveno 2962x

28.10.2008, 12:25 |
Komba Jak je to stima laďákama na nafťáky.Musí bejt na ně speciál nebo je jedno co se tam vrazí?

28.10.2008, 12:44 |
Kesam No zvuk nic moc ti to tam nenahodi na naftě Musiš asi bud na auto primo to nekteři vyrobci dělaji a nebo univerzal co2 nějakej cajk a trošku se stim poprat.

28.10.2008, 12:51 |
Komba Zvuk bych neřek že to neudělá,ale nevim jestli to něco nedělá s motorem.já už měl jeden remus převrtanej na to moje a chtěl jsem koupit novej výfuk+rezonátor....muže bejt,nepujde to do sraček?jinak kdybych auto neprodával tak si necham udělat komplet vedení od Kramáře:)
kup seriovej vejfuk, udelas nejlip
zvuk to změní jenom minimálně

28.10.2008, 14:37 |
Kesam Asi tak :-) Jak Sream Jestli to budeš prodavat tak co řešiš .-) To oprav a at to tahne do světa. Co do toho srat prachy.???
zvuk to většinou zhorší :)

28.10.2008, 15:49 |
Komba A je to tady zase voe,zas ty vaše názory.....já se chtěl zeptat jestli mužu na nafťáka dát cokoliv a né že to mam dát do cajku a prodat atd.Víte pikaču jaký to mam....:D fakt jste mě jako vytočili

28.10.2008, 16:28 |
Kesam Komba: Tak víš co v***r si oko. :-) žadnej special tam bejt nemusi na koncovim tlumiči ma tam bejt origo jestli někde někdo tvrdi že ti koncak nahodi 2hp tak mele h***a a lže.Nechapu o co ti přesně jde.Nechapu co je třeba tohle (já už měl jeden remus převrtanej na to moje a chtěl jsem koupit novej výfuk+rezonátor....muže bejt,nepujde to do sraček) Co je převrtanej? jako přivařene koleno o dnekoho bo co převrtaneho na tom vejfuku??????? .)

28.10.2008, 16:45 |
Komba Jo jasný jen do mě:D...já taky vim že my to nedá 10Hp a nedělam kápa,mě šlo o to jestli se dělá výfuk na benzí na naftu zvlášť,ale né tady to někdo musí rozmazávat.
Tim převrtanej jsem myslel,předělaný držáky a připojení...
Takže je jedno co tam je za výfuk teda.
A proc to vlastne chces delat, kdyz tady ted jasne pises, ze auto budes prodavat? Neni to zbytecny? Zbytecne vyhozene penize, ktere muzes investovat do noveho...

28.10.2008, 17:16 |
Komba Příště budu mlčet o detailech.....jde to teda?
jde to, zvuk se zhorší výkon klidně taky........ nejlepší varianta před prodejem je koupit originál někde ve spei a prodat to , kupec to ocení a máš větší šanci se auta zbavit než když tam bude navařenej tuzing s divnym kovovym zvukem :)

28.10.2008, 17:27 |
Kesam Souhlas s Nismem.Powerem.Jako prevrtanej je motor ne koncak :-)

28.10.2008, 17:37 |
Komba Nééé,pořád budete kecat o prodeji co.Já tam ale mam originál akorát se ptam kdybych chtěl něco tak jestli to vadí.To by mi stačilo říct
...a vy si asi myslíte že budu kupovat tuzingáč za pětikilo co,ale já takovej nejsem
No nic,když to tu rozluštim tak mi vychází že to nevadí dát na naftu jakejkoliv laďák.

28.10.2008, 17:54 |
Kesam Jako hele me je u prdele jestly si tam daš kat expo ke kteremu ti daji papir že ma homologaci za 2300kč nebo Remuse za 4500kč ke kteremu ti homologaci nedají:-)
A odpovědi tam maš 10 lidi 10 nazoru:-)
dej si ho tam, uvidíš sám

28.10.2008, 17:59 |
Kesam Ja bych řekl že si ho tam nehodí .-)

28.10.2008, 18:11 |
Komba Tak jeden už jsem tam měl
zvuk...suprovej
výkon...bylo znát lepší odvod spalin
Já si tam mužu dát co chci víš co....
Vyfuk se dela podle vykonu a je navrzenej na atmosfericke motory a na turbo motory, vyfuk z turbo benzina Ti bude makat dobre i na turbonafte. Na turbo muzes dat vestinou jakykoliv otevrenej/pruchozi a chybu s tim neudelas. Preplnovane motory potrebuji minimalni protitlak.
jo, ale jak to tak čtu, nejlepsi bude, kdyz si tam privařís provrtanou pánev držákem dovnitř, aby to doladil tvuj stajl.....

28.10.2008, 19:30 |
Kesam Scream: To snad ne :D

28.10.2008, 19:31 |
Scream | Upraveno: 2008-10-28 19:34:16
no nevim, kdyz si to tak procitam, myslim, ze by to pro tohohle clena pri techto reakcich bylo uplne optimalni, aspon by nam to vsem konecne natrel, protoze "privrtat" tak prece muze cokoliv a tohle by mel jedinej. Jedina nevyhoda je, ze pokud to ma moc snizeny, musi ji natocit smerem nahoru, jinak by cinkala o zem...

28.10.2008, 20:32 |
Kesam :D
suprovej zvuk?:-) co je to za auto a motor?

28.10.2008, 21:10 |
Kesam Daval jsem na octavku 1,9tdi škodovkaře otce vyfuk plush myslim u toho píšou asi 1,5/2,5 hp tak jsem tam dal 2 vedle sebe zvuk je tam trošku kovova změna ale nejni to ono a koně tam taky asi nejsou. Ono asi 2 koně těžko poznaš jen tak stim musiš na brzdu daval jsem tam ale 2 tak tam budou možna 4 hp:-)
vyssiho vykonu nez pridanim vyfuku docilis spravnym nahustenim gum bych tak nejak rekl... pokud se bavime o tdi s nejakym uni vyfukem...
ono to neni tak kriticky ale nafta muze mit 100PS z litru obsahu i se seriovym vejfukem. To ze to na serii nekdo vykucha vykon nezvedne. Na vyhnanym motoru trosicku, ale spis kroutak. Sem pro tu pánev
Kesam: ježiš, myslíš na tu jejich černou bestii co straší malý děti v purkarci? :)

29.10.2008, 17:42 |
Kesam Na octavku