Navštíveno 3258x

28.10.2008, 11:34 |
Miras Cus kluci mam malej dotaz chci dat mlady na Fabku do predu mlhovky co vsechno potrebuju je mi jasny ze svetla a novej vypinac na svetla a co dal jsou s tim nejaky problemy nebo je tam priprava ze by to stacilo jen zapojit diky moc
budeš muset natahat kompletně kabely dokoupit svorkovnice konektory, pokud si to nikdy nedělal a nejsi zrovna elektronicky zdatnej nepouštj se raději do toho

28.10.2008, 11:52 |
Miras hmmmm dik myslel sem si to ze tam zadna priprava nebude ne ze bych tu elektriku nezvlad ale nerad se v tom rejpu.......

28.10.2008, 11:52 |
Miras hmmmm dik myslel sem si to ze tam zadna priprava nebude ne ze bych tu elektriku nezvlad ale nerad se v tom rejpu.......

28.10.2008, 14:26 |
caras nechci te zmast ale mam pocit ze ve fabce uz elektroinstalace pripravena je...ze staci jen doplnit mlhovky najit konektor docvaknout draty a doplnit tlacitko
caras.na to zapomeň že je tam instalace seš blázen?

28.10.2008, 18:38 |
caras pavelk: jak rikam nevim jednou jsem to videl ze tam ta priprava byla ale otazka je jestli to nekdo pred prodejem nesundal ty veci- bylo to v bazaru -od te doby jsem elektriku ve fabii uz nevidel- proto jsem psal ze nechci autora zmast
dřív jsem dělal na opravách tzv repas elektro přímo ve výrobě víš tak proto to říkám :-))

31.10.2008, 22:02 |
Pluto PAVELK: V social edici příprava není, ale v COMFORT elektrické přípravě by to být mohlo, nebo se pletu?
Pluto:není opravdu, ledaže tam kdysi byly auto někdo naboural a pak dal bez mlhovek