Navštíveno 4438x

....najdi rozdíl ???:)

To je radosti pro pár kostiček :-)))))

20.10.2008, 19:41 |
Kesam 6e by carbon :-)

20.10.2008, 19:48 |
Komba A jak si vyřešil to čidlo a plus nějaká váha nebo něco podobnýho?...je to myslim nějakej karbonovej kit?
....ještě to není celé hotové, když je čas pořád se ladí maká jinak šlo se do Alpha N (kdo nezná závodní soft bez váhy vzduchu) ..uvidíme co se naměří ..na řadu přijdou snad ještě vačice ...není ted vubec čas ale zima je dlouhá :)
kua už to konečně změř, kolik to opravdu má, zajímalo by to myslím nejenom mě :-)
nebudu tady poslouchat zase nějaký chytráky :) ..zase by byla špatná brzda :)

20.10.2008, 20:26 |
Mario pekný ty vole :o)

20.10.2008, 20:36 |
imax pekny to je, ale jestli to je i funkcni ukaze brzda :D
imax..si piš že je, to samé je už odzkoušené na jiném autě ...ale brzda určitě bude ..jinak motor mi ladí Pan Krampota ..jezdí už dlouho vrchy a sám má postavenou M3
na co potřebuje americkej tank karbonový sání ? :)))
jaký to má zvuk,musí to byt pastva pro uši :-)
...dnes už konečně přišel ten správný pruměr filtru, vstupní hrdlo 120mm :)

21.10.2008, 15:15 |
Shr3k Mno Alpha N, alias simulátor váhy vzduchu odvozený od natočení škrtící klapky. :-) Kurňa tam to poteče, ...a ten volnoběh ... :-)
Shr3k..přesně tak ..teče to tam strašně ...volnoběh je uplně bezproblémů :)
ten bude horší až budou vačice :/
Nevřisuu, mi neříkej, že jezdíš tady k nám na laděníza Krampotou :-) že sem tě ještě nepotkal :-)
mishan ..si piš ..ted to tam stalo celej týden :)

21.10.2008, 18:01 |
Lion No tak konečně je to tam, paráda...Už se těším taky na výsledek o kolik ta úprava posune výkon. Škoda jen, že si nejel na brzdu před úpravou a pak po úpravě..Měl by si to krásně zmapované.
to Lion
..jj nebyl čas :( zmapované to ale bude, brzda se bude dělat i s tou starší jednotkou a pak s tou novou ... tak že se uvidí ...jen se tam šupne váha přes nějaké koleno ..to je to poslední :) ..jen škoda že se to nebude měřit ještě s origo airboxem
moc pěkný akorát nevim jestly má smysl dávat spousty peněz za karbonový díly na kterejch stejně moc váhy neušetříš. Každopádně je to hezký
praalien .tady nejde jen o váhu....

23.10.2008, 16:30 |
trlon Krampota to servisoval předtím že?
Ten to auto zná dobře:-)))
vždyd tam není už snad nic sériového:-)))
nebo se to všechno předělalo?
trlon ...tak tak tuhle M3 zná moc dobře a sem rád, že tyhle věci mužu řešit s ním. Spoustu věcí se už předělalo! :)

23.10.2008, 18:41 |
trlon Když to mněl ještě minulí majitel tak to bylo asi nejvýkonější,nejrychlejší auto ze vsetína
Nevřis: Mohl by jsi zde hodit foto celýho auta? Asi tě často potkávám, jen si nejsem jistej zda to jsi vážně ty...

31.10.2008, 11:10 |
Kapka (M)
co treba malinka inspirace? :-)

whau ani mi to neukazuj :)

04.11.2008, 11:29 |
Daryl (A)
Kapka: cim to tlaci ?