Navštíveno 4333x

Po půl roce přišla dobrá zpráva, ještě bude dost práce, ale prozatím takto :o)
.

supr lak ale pořád jed to hrozná koza :DD

16.10.2008, 14:30 |
Escudo | Upraveno: 2008-10-16 14:31:04
na sluníčku 10x lepší, tohle je za šera v garáži, filtr na min :o))
interier neni stříkanej, vzhledem ke tlumení k tomu nebyl důvod, koza to je protože se s tim nic nedělalo, musim počkat až bude hotová zástavba abych měl přehled jak moc to padne dolů, pak má smysl něco vymýšlet, vzhledem k nárazníkům je nutný aby tam byly i nástavce prahů, jinak to vypadá nedodělaně
jinak původní stav
[ Link ]
Taky čekám už 4 měsíce a pořád nic :( Co to je za lak?
je to klasickej vzorník flip flop - Gemini orange s nejtmavšim základem, co jsem koukal tak ty auta co maji tenhle flop, tak jsou na světlejších základech, snad to na sluníčku bude vidět
Trosicku bych se bal toho stahovaciho pasu na kufru, lak je prece jen cerstvej.
Jinak paradicka, ja jestli jednou budu lakovat, tak to budu mit asi fousy.
tapp: ten lak je asi 9 dní po vypálení, tak snad....dokonce si můžeš všimnout i bobánka od ptáka :o)

16.10.2008, 14:57 |
Kesam Escudo: Peknej laček.Ale ja bych mel zajem o to co stoji v pozadi :( Je to WV Caddy?

16.10.2008, 14:58 |
Kesam Prahy připravene kukam a tobe to strikaly s oknama jo? to je lepene to se nevyndava ???
suprová barva. gratuluji k pěknému výsledku. ale nesedí mi k tomu moc tyhle kola....

16.10.2008, 15:16 |
Lu82 pěkny
Lak nádhernej, ale kola by sedli lépe k černé. Každý den když jdu na oběd jdu kolem BMW 6 v černém a tam sedí víc.
Moc pekny, i kola se mi k tomu hodi, libi..:)
díky všem, kola bych asi teď nehodnotil, až to bude jako celek, tak to bude jiný, všechny doplňky jsou černý a VT to vypadá velice dobře, všichni co maj tuhle barvu tak maj kola chrom a to zase nepřijde nic moc mě vzhledem ke zbytku, snad to bude brzo koplet

16.10.2008, 15:48 |
Yawor líbí, rád si počkám na finále

16.10.2008, 15:56 |
relax pekna, taky bych se svoji rad neco zacal delat, ale misto takovejdlech veci resim furt orvani s parkovist, kleklou elektroniku apod. :(
Pokud budou černé doplňky, tak kola schvaluju a takéž se těším na finále včetně muziky.
Dobrý výběr barvy,mě se to líbí

16.10.2008, 16:12 |
Hrabi 1*! Escudo - Dobra volba,smekam
Kesam: pardon, to vzadu je caddy :o)
Krásnej lak i autí.A3 jsou mí favoriti.Kola taky líbí:-)))
pěkný...a co motorovej prostor? ten je stříklej taky?

16.10.2008, 17:50 |
TROY tu barvu jako podklad tady už nějaká A3 má co? :)
Na Barracuda kolách

16.10.2008, 18:06 |
Escudo | Upraveno: 2008-10-16 18:12:17
prostor by měl bejt na vrchních místech stříkanej určitě
TROY: ani mi nemluv, největší sranda je ta, že když jsem jí dal do lakovny, tak měl vcelku hnus barvu, jenže na těch 6 měsíců co jsem čekal z ní udělal flop... Co mě těší je to, že je jinak vcelku hnusná a i ta barva má jinej odstín a vypadá to fakt docela fuj
[ Link ] [ Link ] moje doplňky: velká maska S3 (samo bez štítku S3 :o) ), černý čočkový světla, zadní černý Hella, černý folie, blinkry....nic jinýho mě nenapadá

16.10.2008, 18:12 |
TROY
supr Escudaku :-) sem zvědavej, naživo to bude určitě paráda

16.10.2008, 19:33 |
Katy | Upraveno: 2008-10-16 19:34:09
no to si delas prdel...!! :-O
az ji budes prodavat a podari se ti ji udrzet v zachovanym stavu,tak pisni... to, ze je to Tdi bych nejak skousla :))
akorat skoda ze jsi treba nedal nejakou luxusni zlutou... no i tohle ujde (oranzovy boom uz trochu opadl) . ale v kombinaci s tema etabeta kolama je to fakt pecka!
Katy: no upřímě byla v hledáčku žlutá, ale pak prostě přišel vzorník flopu za velice výhodnou cenu a tý žlutý byla tahle potvora nejblíž, všechno ostatní byl tmavší vzor hnědý, zelený nebo fialový s modrou atp. Tohle ale naštěstí nemá s Lambo orange nic společnýho :o)

16.10.2008, 20:17 |
swep nadhera, a ty kola...hmmmm
Mas to hezky!
Jen se divim, ze ses odvazil to odvizt do lakovny na tech kolech. Kamos to takhle odvezl a pak mel cely kola zajebany od plnice. Navic byly bohuzel limited edition...
Barva super, už se těším až to bude na živo
Jinak až budeš řešit podvozek, tak se ozvy, můžu mít za dobrý peníz od Koni ;-)
už v Uk jsem říkal, že supr :)
Noooo jsem moooc zvědavej až uvidím na vlastní oči.
pěkná barva, jsem zvědav na finále
pokračujeme

to bude na tuning cup? nebo si to děláš jen tak pro radost.....
je to určitě pro radost, navíc to hlavní, což je pro mě autohifi, teprve přijde :o) jestli se to občas nějaký soutěže zůčastní, vyloženě se tomu nebránim, ale upřímě tomu moc nefandím když vidim co je tam hodnoceno jako nej tuning
Presne jako timo, a to u obou prispevku :o)