Navštíveno 3315x

08.10.2008, 11:28 |
Nevřis | Upraveno: 2008-10-08 11:29:19
..chci poprosit znalce BMW o radu ohledně kol.
Narazil jsem na vysněné kolečka BBS Le mans jenže v rozměru, s kterým si nejsem jist zda to na svou E36 M3 bez UPRAV lemu narvu. (max podložky!) Už jsem to zkoušel házet na BMWklub ale moc odpovědí nepřišlo:/ ....tak se obracím i na vás! Našel sem je ve více rozměrech ale ani s jedním si nejsem jistej proto hážu všechny a budu rád za výběr + kombinace eventuelně doplnění s podložkou.
předek i zadek 8,5 x 19 ET 15
předek 8,5 x 19 ET 35
zadek 9,5 x 19 ET 45
zadek 9,5 x 19 ET 35
ještě jednou všem díky za rady!

08.10.2008, 15:55 |
máca na predek musis mit et 40, pri et 35 uz pisou ze je potreba upravy, jak moc, netusim a ten zadek et 35 pisou upravy a et 45 bez, ale je lepsi si to vyzkouset nazivo, jestli to jde
máca
..takže když budu mít teda rozměr předku 8,5 x 19 ET40 a zadek 9,5 x 19 ET 45 tak by to mělo být všechno v pohodě ??? Rád bych vyzkoušel ale nejde to ...objednávka je zahraničí :/ Tak proto tohle všechno, abych měl jistotu.
a pokud by to šlo tak mi ještě prosím zjisti co tam rvou za pneu na ten zadek :) aby to bylo ok
každopádně díky MOC !

08.10.2008, 18:06 |
TROY :o))) dělej synu budem BBS brothers :-)
Nevřisuu, to budou moooc krásný kolečkááá :-))) ikdyž už v těch 18 co máš ted je to dost velké, ty 19ky budou fakt masakr :-)
Super kolesa... na fotce jsou 17 :))
Kupuješ origo nebo Repliky ?
Deliquente.. byla orientační fotka :)
Mám vyhlídlé origoš!
Nahod foto tvýho dábla...
Nevřis: tyhle kola jsou fakt mňamka - ostatně asi jako téměř všechny BBS. Viděl jsem v DE na E36 komplet vyleštěný a je to neskutečná masáž.
btw: jesli máš teď na autě nějaký širší kola tak není problém přepočítat co se ti tam vejde. Stačí součastný rozměr včetně ET + eventuelně kolik mm podložky by to ještě sneslo aby ti kola nedřely.
kola nadherny,no jestli origo v tomto rozmeru,tak to bude palka pekna...o)))
Dudu_481
..jj už je chci dlouho ale jak tak sleduji tak to asik opět neklapne pač ty co jsem chtěl už sou fuč:(
Je fakt, že už jsem byl rozhodlej pro jiný ale když jsem viděl dobrou nabídku na BBS tak jsem to nemohl nechat jen tak. Tyhle kola kupovat nové je nesmysl protože cena je opravdu velká a málo kdo si je dovolí koupit nové. Ale to asi víš...
Ted tam mám 8 x 18 ET35 a všechno v poho. O víkendu jedu na Moravu tak to budu muset pořádně číhnout kolik je tam místa... Každopádně pokud BBS neklapnou druha volba bude taky dobrá :) teda doufám ..ale opět to jsou rozměry 8,5 x 19 ET 40 a zadek 9,5 x 19 ET 45
s tím zadkem se bojím :(((
Hele ja nevim, ale neutrpi tema 19-kama jizdni vlastnosti? Nemyslim jenom komfort na nasich autodromech, ale celkove?

09.10.2008, 12:43 |
Nevřis | Upraveno: 2008-10-09 12:46:15
Vlastah..na pořádnou palbu si nechávám ty puvodní 18ky, mám už na ně nachystané i slicky...jinak co se týče jízdních vlastností tak si nemyslím že by to byl nějakej extremní skok někam jinam .... na těch 18 to sedí supr ..přecházím sice na 19 ale stejný pruměr kola chci ponechat. Tvrdé to bude víc ale já to auto mám na víkendové ježdění ... a pokud budu chtít řádit tak jak jsem psal na to mám ty 18tky ..

10.10.2008, 08:44 |
bit Jezdím na e36 316i na 17" 225/55 takže to tam narvat musíš
o průměr se nebojím ...spíš o tu šířku :(