Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosím o pomoc

o Navštíveno 3439x o
o 02.10.2008, 01:48 | Losky
Mám lagunu II a z ničeho nic po vložení karty mi nezhasne kontrolka imobilizéru, ale zůstane svítit a auto nejde nastartovat. REspektive to ani necvakne. Baterka je ok, relátka a všechny pojistky v motorovém prostoru jsem prostříkal kontaktolem a pořád nic. Čtečku karty jsem rozdělal, překontroloval a pořád nic. Mám pořád pocit, že je to ta čtečka. A tím bych Vás rád poprosil, zda by tady nebyl někdo té dobroty, který by mi půjčil svou čtečku. Jedná se jen o vycvaknutí z palubky a odpojení jednoho konektoru. Nic se nedá zablokovat atd. Je to jen čtecí zařízení. Když to dám do Renaultu, tak mi ty měniči vymění půlku auta a pak se zjistí, že to byla nějaká blbost. Ještě mám podezření na relátko imobilizéru u motoru, ale nevím, zda je to možné. Zkuste někdo poradit, díky

o 02.10.2008, 01:49 | Losky
ještě k té kartě, po vložení do čtečky se vše rozsvítí tak jak má, jako když u auta otočíte zapalováním, ale do té pozice co to startuje už nic neudělá:(
o 02.10.2008, 01:50 | Losky
PS: Jsem z okolí Mladé Boleslavi
o 02.10.2008, 02:09 | Losky
můj tel je 775245554. Díky
o 02.10.2008, 08:08 | zipp
škoda, já sem z Brna
o 02.10.2008, 08:09 | zipp
ale zkusím se ti na to zeptat
o 02.10.2008, 08:43 | Losky
to ZIPP: moc díky, pomůže mi určitě každá rada. Nemám teď na to, abych to dal do REnaultu a platil pak 50 000 za výměnu půlky elektriky v autě
o 02.10.2008, 08:48 | Losky
případně nedá se ten imobilizér nějak odpojit?
o 02.10.2008, 09:08 | Nismo.Power
naprosto běžná závada většiny těch aut, člověk to s tim musí už kupovat přece jen to je jeden z nejvíc se sracích modelů .. . . . . prolez fora už sem to viděl řešit na dost místech, ale počítej že vždycky v tom je dost investice neb to neni jen blbej kontakt či relátko nebo pojistka, je to prostě el. jednotka made in france což je už od názvu zakopanej problém . . . . .
o 02.10.2008, 09:36 | Losky
No, volal mi jeden týpek co se vrtá v Renaultech dost dlouho a prý je to autobaterií. Svítí mi nápis STOP, imobilizér a symbol baterie. Myslel jsem, že ta baterie svití do doby než se nastartuje, ale prý ne. Zkusíme vyměnit baterii a uvidí se. Je tam už asi 5 let a navíc nedávnou jsem nechal rozsvícená světla a byla pak celá horká. Je to bezúdržbovka s magickým okem a ukazovala černou barvu, což je K.O. Ale po zacloumáním to zezelenalo a zas to spadlo na černou, tak snad to bude zakopaný pes, protože na tomhle autě už od výroby odešla jen hadice u chladiče, nikdy nic jiného
o 02.10.2008, 11:23 | Losky
Závada odstraněna, autobaterie už byla nějaká K.O. Po připojení na kabely auto normálně nastartovalo:)
o 02.10.2008, 16:45 | vectrak
pěknej tuning:)
o 02.10.2008, 23:28 | Losky
to Vectrak: dík:)) Ale kolikrát tady jsou takové blbosti, že tohle se ztratí:))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3771 sekund.