Navštíveno 5595x

01.10.2008, 00:54 |
prelude_girl | Upraveno: 2008-10-01 00:54:38
Ahoj, mám hondu prelude starší typ (předek je moc hezounkej,ale zadní světla se mi moc nelíběj) Proto bych chtěla z novější prelude zadní světla (ty úzké)... Myslíte si,že by to šlo? Máte s tím někdo zkušenosti? Popřípadě kolik by taková úprava stála? V podstatě je to jen o uříznutí plechu a zase navaření jen do jiné podoby. Děkuju za odpovědi
v podstatě "jen" .... :o)
nevim no,mě se ty úzký moc nelíběj a klasická prelude se mi vždy líbila taková jaká je......ale to je věc názoru:)
jako nacpat světla z 5g na 4g... nesmysl desnej.. na ten zadek to nebude pasovat, spíš si pořiĎ nějaké hezké lampy.. dělají se červeno černo bílé s proužkem a ty vypadají super. koukni na ebay.com
zásah do karoserie bude jednak náročnej na čas, na prachy, pak lak a prelude jsou metalízy a nikde tam není žádná lišta takže to ej přelakovat pul auta a by to za něco stálo... finanční nesmysl
osobne bych resil spis 5G a predek na nej ze 4G, uz jsem jich nekolik videl
upravu udela kazda znamejsi tuning firma
na ceny se musis zeptat jich, v praze muzes zkusit treba SHmotor

01.10.2008, 09:18 |
kucik Jako PH: "je to jen o uříznutí plechu a zase navaření"-tohle napíše člověk,který v životě neviděl,jak se to dělá.Jen jakou dobu trvá,než by se ty světla napasovaly na kastli,tak aby tam držely a byly obě stejně.Pokud se na to něco vyrábí,tak bych se na takovou úpravu úplně vyprdnul zvláště pokud nejde o nějaký kompletní projekt.
<OT>proc ma u tohohle vlakna zobrazenou iknku fotky a pritom tu zadnou fotku nevidim??</OT>
No takže jsem se nic nedozvěděla jen od kral007. Ale jinak děkuji Kral007: zkusim to nějak promyslet a ještě dořešit,ale jestli měnit zadek nebo předek to už je asi jedno ;-) Děkuju za radu

01.10.2008, 11:22 |
aphex P_G: Tak to vyměň celý a máš to.
Nechápu co se ti na zadních světlech 4G nelíbí...mě osobně se zadek líbí víc než předek,ale to je fuk...Jinak jako ostatní,radši se na to vykašli a kup si jiný auto protože by byla velká škoda zničit 4g pro módní rozmar majitelky....Jakožto hrdý majitel 3g a fanoušek Hondy jsem mírně zaujatej...:)

01.10.2008, 15:29 |
JP jako ebeerman, až na tu poslední větu:-)). 4G je fakt moc pěkný auto. Než se o něco takovýho pokusíš, hoď sem fotky obou aut a nech si od někoho udělat VT, abys věděla jak moc hnusný to bude:-)

02.10.2008, 15:09 |
Kesam To viš že to pujde ale bude te to neco stat a jak to bude vypadat težko řict navim jak to vypada :-) v podstatě .-)
Virtual tuning sem si už udělala ve photoshopu ;-) říkám že se mi to líbí víc s těma úzkýma světlama! Někomu se to líbí jinýmu ne, ale já se ptala jestli tu s tim má někdo zkušenosti, popřípadě někoho doporučit kdo by to dokázal udělat za dobrou cenu! Myslim že je každýho věc co si na autě udělá nebo neudělá, neptala jsem na váš názor (upřímně mě vůbec nezajímá), ale na radu.... Ale i tak děkuju ;-)
jinak ja mysle ze kdybych mel 5G tak bych resil jak dat predek na ni ze 4g
ono dat zadni svetla dost dobre jednoduse nepujde, je to zasah do blatniku a kapoty, ty svetla nemaj ani zadnou casti podobnej tvar

no nevím no, tohle předělat bude asi docela sranda no, jestli to budeš dělat tak hodně štěstí teda... ;-) pokud to dáš na hranu nárazníku,tak uprostřed ti vznikne pod světlama díry a mám takovej pocit že asi boky nemaj stejnej sklon..... Když pominu to že je to blbost co se vzhledu týká (4g má docela dost vysokej ten zadek) tak si myslím že těžko seženeš někoho kdo se do toho pustí za rozumný peníze a aby t ovůbec šlo a k něčemu vypadalo...toť můj názor....;-)
tohle dělat je totální nesmysl!!!! dělám karosařinu, takže vím co píšu, kdybys mi tu náhodou něco chtěla vysvětlovat.....když teda chceš poradit a nezajímá tě náš názor!
jinak jako kucik...
takové lidi prostě nechápu, to už je snad horší dotaz než občas ten od slečny HP150 :-))))
...prostě ženská :-)))))))

02.10.2008, 22:20 |
Lefi | Upraveno: 2008-10-02 22:21:59
hp150...:)))
proč měníš nick???a co bááfo,to už tě přešlo???
mishan: to je hp150,jen s jiným nickem koukám :)))
Lefi: myslíš?? nevěřím ,že by to bávo vyměnila, radši do toho nasype majlant, aby to byla ..prej.. "leštěnka" než aby si nechala z DE dovezt krasavce...
to já už dávno budu příští rok perlit na TC :-)
ikdyž styl vyjadřování je jí trochu podobný :-)

02.10.2008, 22:39 |
Lefi mishan : pokuď nemá dvojče,tak podle profilu na lide.cz to je ona :)))
hp150: sry,nic proti tobě nemám,ale tady ty výměny nicků nechápu!
Lefi: ty si uplný detektiv,fakt? :-D tak v tomto případě je to mazeeeec, válím se tu smíchy :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

02.10.2008, 22:49 |
Syrup a sakra, Lefi ma pravdu! :-D
Holka, tak ty jsi moc !!!!!! Zabal to!!!!!
[ Link ]
ty kokooooooooooooooooooos, to je mazec, vzpomínám ,jak mi tu kdysi psala v jejich příspěvcích ,že sem debil.. no.. ted je jasné, že ona je uplně mimon.....
.......tak přece jsou mezi námi.....
LOL :-)

02.10.2008, 23:09 |
Lefi mishan : jj asi se tim začnu živit:)))
kdyby někdo potřeboval soukromé očko,tak kontakt mám v profilu :P
jinak v realu,je s ní normál pokec...
Lefi: ne že bych tomu nechtěl věřit, možné to je, ale tady co píše, tak jedna perla za druhou :-)

02.10.2008, 23:26 |
Lefi mishan : njn,já vim,ale neni vše tak jak to vypadá :)
Mě tu a i na jinem foru určitě taky spousta lidí vidí jako blbce co zakládal malina tuning team,ale když mě pak pozna někde na sraze tak většinou názor změní a vidí že nejsem uuuplně vymletej...:)
neřikám že je to pravidlo :))))))))
Proč bych měla být mimon?? Je to dotaz pro jednoho kámoše, kterej to chce udělat a psala jsem jen to co mi řekl;-) On nemá ve zvyku chodit na fora a poprosil mě jestli bych mu neshnala někoho kdo by to dokázal!!! Ale bylo mi jasný že když sem napíšu pod svým nickem tak to dopadne takhle... Takže vlastně to vyšlo na stejno :-D To je fuk! Já osobně bych na tu prelude dala tyhle světla a dál bych to neřešila!!! A to zbytečný ponižování jste si mohli odpustit ;-)

03.10.2008, 00:48 |
aphex PreludeHP150girlHecker30: Ale ty si o to sama řikáš? Sis myslela, že se na to nepřijde, nebo co? To bys v tý hlavičce musela něco mít, aby jsi nebyla tak průhledná :)

Chtěla jsem se vyhnout jakýmkoliv narážkám urážkám a ponižování (bohužel to nevyšlo)!! Jde o to že někdo by chtěl slyšet radu a co slyší místo toho?? že jsem mimoň, ať to jdu zabalit, že jsem vypatlaná atd! prostě mi to přijde už přinejmenším trapný... Kdybych byla svině tak se mu na to nejradši vyseru a ať si toho klempíru shání sám,ale je to kamarád a já se mu snažím nějak pomoct jako on mě když něco potřebuju!! Proč je tak těžký odpovědět: Hele znám jednoho klempíru co by to možná dokázal a když nevim tak ani neodpovídat?? Mě šlo o to získat kontakt a zase zmizet...Nemám náladu se tu hádat o nesmyslech!! Takže znova prosím a berte to trochu vážně!! Neznáte někdo někoho kdo by to dokázal za dobrou cenu??

03.10.2008, 02:25 |
JP Tak to jsi potom měla napsat "Chci dát na Prelude 4G zadní světla z Prelude 5G, máte kontakt na někoho, kdo by to uměl?". Jasněže by se našlo dost lidí, co by ti i tak napsali nějakou verzi toho, že to nemáš dělat, protože taková donebevolajícíkokotina k tomu přímo vyzývá, ale nějakej kontakt by byl určitě mezi prvníma.
Jak už tu někdo psal, výměna těch světel znamená zásah do všeho kolem - nárazníku, blatníků a víka kufru. Skoro bych vsadil boty na to, že když už se někomu povede vyřešit to víko kufru, bude do něj téct. Cenu bych odhadoval minimálně na 20k bez světel (vim kde to udělaj za 80k, jestli chceš kontakt:)) s tim, že to auto bude hnusný a ještě hůř prodejný než série.
ježiš to je ta píča co machrovala na TF :o) asi změnila frajera teď jí píchá místo Baworáka nějakej chudej Hondař ....
tohle vyřeší jenom nákup celého auta va verzi 5G :)

03.10.2008, 09:35 |
JP Only_One: Ale tam zase neni hezounkej předeček a předělat předeček ze 4G na 5G taky nebude prdelka:-)
no říznout 4g a 5g napůl a svařit předek 4g a zadek 5g by uz nemuselo byt tak narocné :-D
jinak me osobne se 4g libi jako celek daleko vic jak 5g. jak predek tak zadek tak interier je daleko zajimavejsi u 4g
WOE: Marauder to rozseknul, válím se pod stolem:-DD
přesně tak, MAR. to rozsek nejvíc :-)))
"01.10.2008, 09:04 | kral007 (M)
osobne bych resil spis 5G a predek na nej ze 4G, uz jsem jich nekolik videl"
nemaš foto zaujimalo by ma ako to vyzera:)
jenze 5g ma tragickej vnitřek mimo jené
P4g je uvnitr naprosto dokonala se startrekovskou pristrojovkou
xxxSparco: nekde jsem to mel, zkusim najit
only ?proc?
kral jo som moc zvedavej
lebo dost vazne uvazujem kupit prave prelud
inak nejake pekne svetla na 5g
niekedy sa mi lubilo 4g aj lubi
ale nejak som sa zacal zaujimat viac o 5g:)

05.10.2008, 21:58 |
Nora MarauderZ28: masakr... :)))))
nema ta zlta svetla s r34 skyline?
zluta nevim z ceho, ale hezky jsou obe :-)
skoda ze to takhle nikdy nedelali :-D
strasne po pi ...to vyzera ked to ma v predu s r34svetla

06.10.2008, 19:22 |
muSlim | Upraveno: 2008-10-06 19:32:41
No hlavne to vyzerá úplne ako Skyline, čo je dosť lame :o) Prelude sa v tom stratila, čo mi nepríde moc ok a pekné :o/
tak to vypadá hodně dobře obě dvě.. ;-)

09.10.2008, 21:40 |
Kapka (M)
Preludka 4.gen byla moje davna laska...uz jsem parkrat premyslel ze bych si ji zase koupil jako vikendove auticko na hrani...
Něco sem našel na mobile.de a vzpomněl jsem si na tohle vlákno:)))
Jinak originál inzerátu:)
[ Link ] 
vsimli jste si, ze se tohle individum odmlcelo, co tady ze sebe udeala total kravku
jj vsimli :-))) neboj, ona sem zas za nejakou dobu s nejakou pí*ovinou přijde :-)

02.11.2008, 02:57 |
JP Rajdlos: Teď myslíš konkrétně kterej případ?:)