Navštíveno 3813x

:-)

Zadni už se dava do barvy tak je zatim klasika

Tak tohle se mě teda vůbec nelíbí ...
mě se to líbí,je to hodně elegantní :)
Tenhle druh narazniku se mi nikdy nelibil, totalne zabitej predek...
To je nej náraznik... prostě na fobii nic jiného nesedne :) jen ten zadní jiný, lišty pryč atd...
nemáš lepší foto já tam toho moc nevidim
Pěkná koza s pluhem na zimu ;-)
me se libi, u me palec nahoru
měse to taky líbí nebe a dudy
zadni ma už vybrany

28.09.2008, 13:33 |
maxov líbí.ale udělej něco s tou maskou a světlama at to k sobě ladí...a i větší kola a dolu:)
kola,podovozek, zadek a bude to pěkný
vše postupně nejde to všechno na jednou teda aspon ne u mně smym přijmem jaky mam pomaličku ale jistě
Daduna: co tam máš za motor chlape???
Verano: Mam tam 1.4 16V 73Kw mala pojistka a na 1.4 to jede pěkně jasně neni tam 200koni ale s našim bodovym systemem se to snad už ani nevyplti
Daduna: jj tahle 1.4 jede pěkně. To já mám možnost jí mít ve stejné barvě jako ty, výbava elegance, 50 tis. km, rv. 2000, ale 1.4 50 kw :((((( furt přemejšlim jestli jí vzít, je to hrozně líný:(((
tenhle styl se mi líbí,ještě ten zadní a prahy
mex777: prahy a zadni naraznik budou po zimě :-)
Verano: 1.4 50kw ta se da třeba ještě načipovat podivej se na cimbu.cz je to přimo čip na škodovky stou moji se po motorove strance už nic neda dělat :-((

28.09.2008, 15:52 |
Skury Chápu, že nejsou peníze, ale jen přední nárazník bez prahů a zadního nárazníku vyfadá fakt divně... Bych tam nechal origo a šetřil a dál tam vše najednou. Takhle je to fakt hnus. I když nárazník je pěknej...
asi to auto stojí šikmo , ale to jak je nízko nárazník a hafo místa mezi kolem a blatníkem je děs . Jiné kola a hodně snížit a bude to lepší
hmm... muj nazor:
1. snizit, ted to vypada to jako offroad a ty plasty to zvyraznuji jeste vic
2. vetsi kola, ja bych sel do tmave lakovanych
3. vymenit masku, sundat oterove listy a hlavne sundat ty drobne nalepky, nalakovat klicky a domecky na zrcatka :) ...jinak hodne stesti :)
zonixx: dik buduho hodně potřebovat, snižit celkem dost stim autem jezdim a nejsem si moc jisty že by na to naše silnice byly stavěne 17 budou na par věcich ještě zapracuji ale stim sniženim si fakt nejsem na sto procent jisty

28.09.2008, 17:07 |
Kesam Jo dobry dej tam ješte kulate prahy a je to clean jako prase to mužu ta maska taky jinou a snižit jinak pecka.
přes zimu na tom maknu a snad se potkame ne nějakem tom sraziku
tesim se, az se sem podiva Nismo a najde tady Fobii s motorem 1.4 16V 74Kw a naraznikem az na zem:-)))))

28.09.2008, 18:10 |
.Viki na tý poslední fotce to máš nějak nízko ne? stojíš asi z kopce. Jak máš vysoko spodní hranu nárazníku nad terénem?Jinak snížení např -30/-30 se bát vůbec nemusíš, je to málo ale stačí to (někomu)
Ja se jen zeptam,co na to rika chlazeni brzd a prevodovky?ten naraznik je pomerne mohutny a to chlazeni je zrejme dost snizeno :-/

28.09.2008, 23:49 |
zipp já bych (co se týče nárazníku) vyndal ten otřesnej tahokov a dal tam mlhovky

29.09.2008, 12:16 |
Alííí Vyhod SPZ, a začni šetřit na kola.

30.09.2008, 17:21 |
Kesam Alííí: :D
28.09.2008, 13:13 | Creams
to co si napsal je tezka picovina rekni johanikovi at sem da foto předku svoji fobie a uvidis nebe a dudy oproti tomuhle, tohle uz je hnusna tuctovka kdyz vidim fobii s naraznikem tak 95% z nich maj tenhle pluh :-/ za mě ne
tak tomuhle teda ja vubec nerozumim hlavne ze laminaty,mrizky a blbosti ale zadne snizeni,atd
mě to jako hnus nepřijde. fakt asi nej nárazníky na fábku, teda krom origo RS, ten je stejně nej.

31.10.2008, 22:51 |
Kesam Tak to je dost brutal laček
Sto lidi sto chuti někomu se liby někomu zase ne každy ma svuj nazor a nemužeme jim ho brat mně se libi proto jsem si ho koupil

01.11.2008, 17:53 |
Alííí Ty kokso, jestli je to nalakovaný, tak klobouk dolu před tim lakýrou... Jinak pecka nárazník, ale musí bejt s prahama a zadkem sladěnej...pak je to brutus.