Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > tlak turba...turbo diesel?

o Navštíveno 3986x o
o 27.09.2008, 12:17 | xxfavo
Chtel jsem se zeptat jak slozita je montaz budiku tlaku turba?pripadne jestli mate nekdo fotku z instalace nebo z manualu nektereho merice.Pripadne jakej meric tlaku by jste mi do porucili.Nejlip,co nejlevnejsi.Neladim motor ,ale libilo by se mi to ho tam mit:) dekuju za info

o 27.09.2008, 21:44 | jazzman
Nic těžkého to není. Já jsem měl na unu udělanou díru v kovové hadici před sáním, na té navařenou matku, v matce spojku s hadicí k tlakoměru. Neměl jsem budík vevnitř, na to tam byl origo, ale nevěřil jsem mu a potřeboval jsem to změřit jinak a jinde.
o 28.09.2008, 11:19 | xxfavo | Upraveno: 2008-09-28 11:20:57
jo,ale i ty co se prodavaji maji hadici az k budiku?myslim tim jestli je vsechno niutny k instalaci soucasti baleni?treba tento [ Link ] :) a jestli ty budiky meri spravne nebo mate nejaky osvedceny?
o 28.09.2008, 13:04 | nocarret
hele meri to v pohode akorat pocitej ze podtlak ti to nezmeri
o 28.09.2008, 14:47 | xxfavo
k cemu je dobry merit podtlak?mam dti motor...takze jinak,kdyz objednan treba tento budik tak by v nem melo tedy byt vsechno potrebne k instalaci jo(navod+montazni material) ?
Jinak jeste jsem nasel toto [ Link ] . tak jsem se chtel zeptat zda to funguje nebo se zaroven museji upravit data v ridici jednotce?Nebo do urcityho zvyseni tlaku to dokaze jeste ridici jednotka zvladnout?
o 28.09.2008, 19:36 | jazzman
xxfavo je to úplně jednoduché. Žádný zásah do řídící jednotky není potřeba. Funguje to stejně jako když měříš tlak v pneumatice. Prostě najdeš místo, ze kterého to budeš měřit a povedeš hadici tam, kde na to chceš koukat. Budíky na turbo maj dvě stupnice. Na tlak a na podtlak. Nevím, co máš v těch odkazech, ale pokud kupuješ budík, tak pochybuju, že ti k tomu pošlou všecko, co úpotřebuješ. Bude zapotřebí lidová tvořivost.
o 28.09.2008, 19:58 | xxfavo
Takze musim ze sani privizt hadici primo k budiku..zadny slozitosti v tom nemam hledat pokud chapu:)
S tim zasahem do RJ jsem myslel ohledne toho regulatoru tlaku turba ,kterej by mel vlastne zpozdit otevreni westgatu...Ale zajimalo me prave jestli to funguje a jak moc by to dokazalo zvysit vykon a jestli RJ dokaze dat pri vetsim plnicim tlaku vic nafty nebo se to musi preprogramovat?:)
Dekuju za trpelivost se mnou:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3634 sekund.