Navštíveno 8743x

26.09.2008, 19:38 |
Komba Potřeboval bych od nějakých škodovkářu poradit jak mam zapojit otáčkoměr ze šůty.U těch tří vývodů se právě sloupl nějaký štítek a já mam tušení že tam to bylo napsaný......dík moc a čim dřív tim líp

26.09.2008, 20:23 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2008-09-26 20:24:42
jo tak to bylo plus minus a nejakej kontakt z civky ;) ja sem si ho pridaval ale kolik to melo dratu to uz nevim, nehlede na tom ze mam dojem ze sem mel jen dva draty kostru a singal z civky ;) nebo podsviceni kostra a signal :-D tak ja uz nevim :-DD ale nejak to jde urcite :-DD

26.09.2008, 20:33 |
Komba tys my teda pomohl :D LOL......taky vim že plus mínus a jednička od cívky,ale mě jde o to jakej vývod na otáčkoměru je co???....

26.09.2008, 20:39 |
Komba nevim mam jenom budík:D

27.09.2008, 02:53 |
Komba No jasný to by mohlo stačit.......já měl pořád na mysli že + je ve prostřed,ale ono to tak neni.Dík a zejtra dam vědět jak to dopadlo
jasny, co jsem se docetl, tak se to snad neda znicit, jen to neukazuje kdyz mas jinak prohozeny dratky, takze kdyz nepomuze tohle tak metoda pokus omyl a mel by si na to prijit ;)

27.09.2008, 18:46 |
Komba tak to nechce běhat čoveče.......já to právě zkoušim na nafťáka 205tku a myslel jsem že by to mohlo běhat:(

27.09.2008, 23:31 |
Kesam Mam doma ten Pal metr jak to ma ukazovat kolik to žere :-)
Tak na naftaku ti to skutecne behat nebude, pokud nemas piezo snimac na trubce od vstriku... Ale i kdybys ho mel, tak se vsadim, ze to behat nebude...

28.09.2008, 02:46 |
Komba no když nerozběham tacháč,tak mi stejně Palmetr nebude fachat.
Tapajo,já mam akorát snímač na setrváku respektive klikový hřídele no a stoho by to mohlo jít ne?
Nerek bych, to origo je lipnuty na civku, na jeji privod, kde je 12V a rozpojuje ho natvrdo kladivko v rozdelovaci, takze tam jsou docela velky impulzy. Pohledej na netu nejakej "LED otackomer ala amatersky radio" urcite tam bude nejaka vstupni cast nebo se zkus zeptat Pavlanevimkolikjeted jestli by to nevedel z hlavy poresit pres ten halluv snimac co mas.

28.09.2008, 11:55 |
Komba Takže tedy myslíš,že to cívku neutáhne,ale ledky by to zvládlo jo? a Pavla myslíš Pavel528?
Tema ledkama myslim, najit si nejakej navod z amaterskyho radia nebo nekde na netu, vetsinou tam resi ten vstupni obvod, aby ten otackomer sel pripojit i na jiny auta. Je tam nejakej vstupni obvod, kterymu se da nastavit citlivost. A presne toho pavla sem myslel.

28.09.2008, 18:53 |
Komba no na netu určitě nic nenajdu,páč nevim podle jakýho hesla bych to hledal.....takže když si koupim nějakej otáčkoměr,tak to bude taky na pikaču že?

29.09.2008, 18:26 |
Komba Děkuji šéfe,ale ten druhej odkaz je nějakej čudnej,nemam kde se dotázat...
to prvni schematko je super:)

10.10.2008, 08:45 |
bit Nejsem si už ůplně jistej jak to je ale jeden kabel musí jít 100% na indučku a zbytek bude asi plus a mínus