Navštíveno 4135x

Tak jsou tam, sem velice spokojen, barevná kombinace perfektní, myslím že mnohem lepší než ATSka, akorád fotky pokazil ten sa*raný déšt :-(, tak snad to bude stačit, mužete kritizovat :-)

15.09.2008, 22:34 |
trlon širší gumy:-))))
az na ty acka bombice :o)))
kuaa, kritizujte ráfky, ne gumii :-))

15.09.2008, 22:47 |
trlon | Upraveno: 2008-09-15 22:47:29
:-))))))
říkám širší:-)))))))))))
jinak pecka míšo
podle to vypadá super, celej golfík se mi moc líbí!! ;-) takovýho chci taky sehnat... ;-)
Kola parádička,mě osobně by stvali přední dveře se sloupkem ale to mě jen tak praštilo do očí..
palec nahoru, vypadá to super
krásný kola, na kolik tak vyjdou korun??

16.09.2008, 08:09 |
Fipo mně se moc nelíbí ty hroty ve středech kol, jinak supík

16.09.2008, 08:21 |
Beda jj presne jako Fipo
líbí, akorát širší gumy, takhle budou ty ráfky za chvíli očesaný
No celkem to ujde ;o))) !!!
Šestikule : to se musí umět parkovat :)

16.09.2008, 08:56 |
Deliquente | Upraveno: 2008-09-16 08:59:42
Pecka míšo :) !! Ale aby jsi se nevznesl do oblak ,tak:
- Hroty pryč... nehodí se. (a nechtěl bych stát na zastávce a dostat jím do palice až se uvolní :)
- Ty zadní folie pryč nebo natonovat i předek at to ladí :)
- Zadní světla krystaly a bude to špica! :D

Jo a máš Ačka ! 2body dolů :D :D :D

16.09.2008, 09:16 |
kucik No konečně jsi dal ty "plecháče"(myslim ats) pryč a vypadá to lépe.
jeste bezprickovy okna a WOE prahy a je to 10/10
Přesně jako Deliquente.
Zdá se mi to, nebo přední kola ti lezou ven více než zadní ?

16.09.2008, 11:32 |
jiras Pěkný, pěkný. Předtíms měl 15-ky ne? Jde poznat zhoršení pohodlí? Necukaj ti tak široký kola s volantem, když vjedeš napříkal do díry?
mě osobně se ty vyleštěný ATS líbily víc, k té hranaté dvojce podle mě víc pasovaly. Ale důležitý je aby se to líbilo tobě

16.09.2008, 13:49 |
imax palec nahoru
hroty dolů, to je tak na pokutu :-) jinak rozdíl mezi ats a bbs je propastný, máš to pěkný kluku ušatá :-)))
a kup si pořádné basáky, né ty prcky, které tam máš ;-)
Jo a udělej si pořádně kompa v předních dveřích, ne aby si říkal, že si to tam dal jen hala bala a proto to hraje na pikaču :o DDD
kuurnik, vy jste to tu rozjeli :-))
tak napřed si podám Deliho:
zadní krystaly jsou, vrch je zatmavený víc než origo,proto to vypadá jako normal světla,hroty sem tam dal jen na zkoušku, mužu je klidně vydělat, uvidím co bude lepší,přední okna tonované jsou na povolenou mez, zadek musím ještě vyměnit za světlejší, ale není čas :-(
mikeVR6: bezpříčkové dveře jsou samo v plánu pravděpodobně pak s celolakem..a když dám prahy, tak to vypadá prostě blbě, pokud nejsou origo i s plast podběhama :-( zkoušel sem to a bohužel nelíbí, ty je na žlutásku taky nemáš, tak nemrč :-)))
kola mě stály 6500 + renovace(metalíza, bezb.lak, smirky atd.) asi za 1000,- kč

16.09.2008, 15:47 |
Kesam Pecka hroty jsem mel na prvnich mejch kolech rial :-) dobry je top.
Fridom: no pokud chceš aby u golfa lezly obě kola stejně, musíš dát dozadu kola s menším ET, ale já budu dávat ještě podložky aby to bylo stejně...
jinak díky za kladné ohlasy, na autě je ještě dost práce, tak až to bude finito, pak mě mužete drbat co mám blbě ;-)

16.09.2008, 17:06 |
Mosťa TÝÝÝÝ BASTARDÉÉÉÉÉ!!!!
Prostě mazlik, bonbónek a jakkoliv to chceš nazvat. Moc líbí!!!
mishan:rozhodně to vypadá o 100%lépe než ty ATS.Fakt pěkný....
je to super, moc hezký auto! kola za dobrou cenu! to kdybych věděl.... :O)) Možná zkus popřemejšlet o orig. prahach GT, ty by tam pásly!
Aleshak: o těch přemýšlím furt, ale ty pouze a jen s těma lemama, to na sebe nevazuje, takhle bych je tam nepřipasoval, pak jen s celým autem dovezt z nemec, jinak bohužel :-( k nesehnání...
no co napisat....KRÁÁÁÁSA,Mishánku. :-))))
Lidi nechvalte mu to tak,šak nám neodpoví ani na pozdrav......mu to vleze do hlavy a konec..... Ale pokud mě udělaš co si říkal,tak tě trošku pochválim LOL
jo, udělám tě kdykoliv a kdekoliv :-P

16.09.2008, 22:57 |
trlon :-)))

16.09.2008, 22:58 |
Katy tak neni to tak hrozny... ba naopak.
pochvala.
a hroty taky pryc, aspon si usetrit i za flastry.
btw: jsem si jich na tech fotkach ani nevsimla.
a kde jako přicházíte za flastry na ty hroty? to je snad někde ve vyhlášce že nemužou být?? myslím že ne, tak co? nerozumím... :-)

16.09.2008, 23:09 |
trlon to nic mishan to je jen závyst:-)))))))))))
vypadá to snima skvěle

16.09.2008, 23:23 |
Katy no nejen ostre hrany... :),
ale kdysi za ne dostal jeden chlapik co mel auto od EXT - ťáků při cestě na HK TP r.2005 flastr.. ale je pravda ze je mel asi 2x delsi :))
16.09.2008, 13:59 | Dave1984
tohle jsou Borbet BS, ne BBS :-)
mishan: vypada to skvele i kdyz ATSka muzu, je to klasika
Servi to mračítko přiblblý a je z toho dvojka jako šlaňk. Dlouho jsem takhle nezkurvenou neviděl.
Sem myslel origo prahy jako ma wolfsburg edition:)).
A mam cernou rs4 a cernou vr6 voe:)
mikeVR6: šak si měl toho žlutého ne? jo ták, no prahy sháním stále,vím že s nima by to byla pecka, ale jak říkám, jedině dovézt nějakou mrdku z DE za pár Ecek ... :-(
Kral007: v tom s tebou souhlasím, ale zkouším po 6ti letech trošku změnu..:-)
RB: ty šlaňku :-) právě že bez mračítka to vypadá hrozně, proto ho tam mám ;-)
mishan: nevim jestli si nepleteš mike a martin ;o))) !!!
P.S. jo a kup si pořádný auto, kola tomu nepomůžou ;o) !!
jo už sem na to přišel že si je pletu, martinVR6 má toho žlutého... auto bych rád, ale bohužel at se snažím jak chcu, prostě neumím šetřit :-( :-D
to mishan pekne jeste bzch tomu dal origo vyfuk a bude to luxus

18.09.2008, 22:02 |
DaveX Měl bych strach jezdit s těma hrotama. Jinak moc pěkná kola :)
no tak po domluve s kamošama, je fakt asi dám pryč, a výfuk.. asi bude vymena za kulatý koncák....všechno řeším, ale musím postupně .. :-)
Prace na kolech je super i me osobne by se moclibyly ty hroty je to parada
hezký kde se daj sehnat ty hroty?
škodovkář: nikde, sou vyráběny na zakázku
no nebudu to cist, ale oproti tem cos tam mel to je super. A pecka to bude až sundas ty hroty, das tam gumy, co nebudou do A. a proboha vymen uz si ty dvere za bezprickovy, tohle me drasa asi nejvic:-))))
Scream: kuaa, já vííím, dveřééé :-))) ale udělám ti příští rok radost čeče, budu auto lakovat, tak už mám bezpříčky zajištěné ;-)