Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > dodatecne palubni pc

o Navštíveno 3167x o
o 28.05.2008, 23:31 | thepyroman
jde nejak dodatecne doresit u passata 1,8t rok 97 palubni pc nebo alespon ukazatel okamzite spotreby?

o 29.05.2008, 09:29 | Šestikule
univerzální palubák dělali nějací Poláci www.kel.mtl.pl, ale nevím, jestli je to ještě aktuální
o 27.09.2008, 20:29 | noxman | Upraveno: 2008-09-27 20:32:02
Ahoj, take ho shanim.V Cr jsem nasel EDM Eco od Siemensu. Zrejme to bude pekne drahe. Bohuzel mi neodpovidaji, Jeste tam zkusim zavolat ohledne ceny a montaze do osobniho auta.
[ Link ]

Mam i stazene nejake navody na vyrobu homemade kusu, ale nejsem technicky typ. Me by stacilo uplne okamzita spotreba paliva, pripadne trip. Vic mit nemusim.
Dokaze to nekdo sehnat nebo udelat?
Trosku me prekvapuje, ze v dnesni dobe neni mozne sehnat oddelene palubni PC . Vzdyt pro Felicie se delal uz pred 10 lety.
Navic podle navodu neni ani moc slozita vytoba spise jako slozita kalibrace.

Diky za odpoved
o 30.09.2008, 15:16 | -Tomas_217-
to by me take zajimalo :)
o 30.09.2008, 19:30 | noxman
Šestikule : ten link uz nejede. PSal jsem mu email, zatim neodepsal. Zrejme uz to nedela.
Momentalne jsem v jednani s P. Jelinkem, ktery PP dela.
Akorat nema cas sestavit cely, ale nabizi jen stavebnici.
COz pro me, jako el. analfabeta je neprijemna vec.
Kdyby byl nekdo ochotny to spajet, at se mi ozve
Link je tady [ Link ]

Na Maree to ma vyzkousene, na jine vozy by se musel po nekolika cerpanich zkalibrovat PP. Ale snad neni problem.
Akorat mam 1 bod a on 4 bod. Nevim,zda to nebude spatne merit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.383 sekund.