Navštíveno 10442x

nevíte někdo o nějaký za rozumnou cenu?
Nevím co je podle tebe rozumná cena, ale třeba tady
[ Link ]
kamos ma a da se to tam domluvit vic ICQ nebo mobil

07.06.2007, 21:07 |
htd slapanice. dobre zkusenosti a priznive ceny...

08.06.2007, 10:55 |
Katy renault opportunitty Lisen
Jestrabice kousek od kyjova. od brna to taky neni tak daleko... zrovna mi tam delaji celolak a cenovka v poho.

09.06.2007, 12:43 |
Mario ty Jestrabice zarucene nejlevnejsi, kvalita slabsi, ale na bezny auto v pohode. ale ceny exkluzivni
Máte někdo adresu kde to je ve Šlapanicích, nebo jejich www?
já bych rád, aby trefili barvu tak, aby ani na fotkách nebylo poznat, že je to přestříklí, ale tomu se asi zabránit nedá co?
Myslím že to snad udělá každej tak že to nepujde poznat. Já sem si nechal lakovat nárazníky, pak přední spoiler, díly v intriéru a je to naprosto stejný.

13.02.2012, 16:56 |
phpbb zdar. potreboval bysem na aute par drobnosti poladit a pomalu zacinam hledat nakou tu lakovnu do ktery bysem to dal. nekdo naky tipy ? nebo furt plati ze ty slapanice sou nejlepsi ? v tom pripade bysem uvital naky blizsi info...
predem dik
za mě šlapanice dělal sem i v autolakyrně v černovicich a prace dobra ale hrozně narychlo jeden den plnič druhej den lak a auto odjiždi vypada pěkně to neřikam ale za pul roku všechno vysedany a vypada to hrozně. šlapanice tam se děla poctivě a hodně šikovny kluci taky sem tam chvilu dělal.
V těch Šlapanicích myslíte tuhle lakovnu?
[ Link ]

20.02.2012, 22:16 |
Katy ne ne, ja bohuzel nevim ani tu ulic kde je ta pozadovana, ale je to v jednom arealu