Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sedačky Swift??

o Navštíveno 9319x o
o 14.03.2007, 19:29 | skuutr
Nevali se vam nekomu doma sedacky ze Swifta GTI i s pojezdama??

Kdyby nekdo mel na prodej za nakou dobrou cenu,tak pisnete...

o 14.03.2007, 19:38 | fredh
zajdi na www.suzukiclub.cz a zkus zkontaktovat člena mullise, nedávno je prodával.
Teď mu nejde net, ale někdo tam teď na něj v diskuzi dával číslo.
o 14.03.2007, 23:27 | skuutr
fredh:jj,tomu jsem uz psal.
Ale ted zadny nema,tak to zkousim jinde... ale dik..
o 15.03.2007, 08:25 | Spooky1
Skuutr: No válej se mi jedny v garáži,ale bohužel ti můžu nechat tak maximálně ty pojezdy pač sedačky půjdou ke mně do autí...
o 15.03.2007, 11:00 | Squere
chi, taky se mi doma jedny válej, ale ty nejsou v garáži :o))) tak bych je nepoložil [ Link ]
o 15.03.2007, 11:18 | Spooky1
Squere: njn...moje na čalounění teprv půjdou až budou zase nějaký love tak jsou usazený jen v garáži. Navíc doma nebylo kam je dát...
o 15.03.2007, 17:14 | Squere
to Spooky: já šetřil prachy na lak, a nakonec sem to všechno narval do sedaček ;-) ale na lak se snad půjde do dvou měsíců, takže je to ok
o 15.03.2007, 22:28 | Spooky1
No tak lak zatím nepotřebuju pač je asi dvě sezony... :-D Ale ty sedáky očalounit potřebuju, jen nevím jestli budu čalounit aj ty zadní...To ještě rozmýšlím, že na nich nechám možná jen potahy...No uvidím jak vše nakonec dopadne...
o 24.01.2012, 21:35 | Brej
Dobrý den.Mám na prodej sedačky ze Swifta GTI:-)Pokud máte někdo zájem pište na Brejik@seznam.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3422 sekund.