Navštíveno 14517x

04.04.2016, 17:33 |
Pajk Čau chlapi, prošel si tím někdo? Co vše je potřeba k výměně? Světla, kapota, nárazník s maskou... možná blatníky? Pak by bylo potřeba asi nějaký to kódování je tak? Vůbec nevím, tak se ptám.
Díky za odpověď. :)

06.04.2016, 22:47 |
Pajk NIkdo nic? :(
co čekáš na autohifi clubu?
chápu že šuplík jako A4 je známá, ale tohle by bylo lepší se zeptat na nějakém audi clubu ne

07.04.2016, 08:38 |
Pajk Tam ten dotaz mám samozřejmě taky. Divil by ses, ale totálně mrtvý fórum.
Nevim sice detaily,ale to se jako vyplati?Takovyhle srani,jakoze pul auta vymenovat,pasovat,lakovat?Neni jendodussi starsi suplik prodat a doplatit za novejsi model?Cenove to bude mozna podobne a hlavne pozdeji prodejnejsi,jelikoz to nebude bastl...Stejne si budouci majitel bude myslel,ze to dostalo ranu,proto ta predelavka....No nepredelaval bych to ani omylem..o))

07.04.2016, 12:58 |
Pajk Když máš nakouřenej předek, tak proč neudělat FL. Tak jako se to dělá u Octávek. Cenově ta oprava nevyjde dráž. Lakování možná, ale v Polsku často pokoupíš i v barvě. Proto to řeším.
Tak pak jo,pokud mas uz nabourano..o))
Pajk ty jsi mi psal mail, ale nemám čas, lepší volat, Pavel528 zase moudra a není lepší řící ci každého věc a at si kazdej cpe co kam chce, když bude chtit akvarko v autě tak proč ne, je to jen otazka vždy peněz...
Jinak A5 jsem již prodal tyhle auta 2 a každá věc má svého kupce, ted dodělávám o3 rs a v jen upravach jsem tam za skoro 200tis (funkčních věci)
Ten předek:
nevim jak A4 ale určite bude jiné:
kapota,
narazník kompletní
světlomety jsou jinak osazené - rj pro xenon výbojku je stejná,
chladič stěna - u A5 opět šlo použit starou
nadech na vzduch nahoře je jinej a pak spodní dekl pod motor je jinej...
u a5 blatníky jsou totožné
a pak RJ někdy výměna někdy přehraní je to auto od Auta...
Xenon:zadna moudra,ale realita...mozna u nekterych specifickych aut se tohle vse muze vyplatit,ale jsem si jist,ze u drtive vetsiny se to nevyplati,tedy pokud to neni borka..

07.04.2016, 13:30 |
Pajk xenonman nechtěl jsem až tolik otravovat, nespěchá to tak moc. Jinak díky za info. Asi se zkusím stavit i do Audi, třeba budou vstřícní.
Pavel528 ber to tak, mas auto, ktere ti vyhovuje a chceš ho mít zajimavšjší a pěknější, ja lidi i chápu a pokud mají na to penize proč ne.
V Audi ti řeknou, že to nejde nebo že to neuměj uvidiš sám...
Dam ti radu, podle vin tvého a podle vin vozidla s face modelem dohledaš všechny náhradní dily co je třeba na výměnu a co je jiné oproti tvému autu...
Jak xenonman. Sice castecne souhlas s Pavlem, ale...treba tam ma nove rozvody, brzdy, cokoliv...to auto zna, prodelal s nim nejake veci a nechce to resit znova. Proste je to jeho vec.

07.04.2016, 18:11 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-04-07 18:12:20
Ja bych si to prestavel hned, facelift vypada dobre.