Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > soustruzeni kol

o Navštíveno 11774x o
o 26.12.2014, 20:44 | Fox_cali | Upraveno: 2014-12-26 20:45:27
zdravim, hledam schopneho soustruznika ci obrabece, potreboval bych usoustruzit nebo jinak odebrat asi 10 az 15 mm materialu z dosedaci plochy kola na naboj.
abychom se chapali, tak chci zvysit et, aby mi kolo pekne zalezlo do blatniku.
jsem z ostravy, takze nekdo v okoli prosim.
dale me urcite zajimaji vase zkusenosti s touto upravou, vim ze tim snizim pevnost kola, ale vzhledem k jeho konstrukci si myslim, ze nijak fatalne, kazdopadne mi nezbyva jina varianta u techto kol a do blatniku sahat nechci z designovych duvodu. pozdeji dodam foto, at mi muzete, at uz negativne ci pozitivne poradit ;)

o 26.12.2014, 20:55 | Kmoda
A tam je tolik materiálu?? Já ubrat z mých kol tolik,tak mi dírama propadnou šrouby :-D
o 26.12.2014, 23:20 | Midi34
není to sebevražda ?
kdyby oskákanej 1mm na srovnání tak neřeknu ale tohle mi příjde moc
o 26.12.2014, 23:33 | Fox_cali
zitra nafotim a poslu foto pro predstavu, pridam i nejake rozmery ;)
o 27.12.2014, 10:44 | fredh
Nebude problém to ubrat, ale bude problém to ubrat vůči ose kola. Vypodložit, vyrovnat abys tu dosedací plochu měl rovně, to bude drbačka. Už jsem si na kolech podobnou úpravu dělal. Udělal bych ti to na fréze, to je podle mě nejlepší způsob, aby ti to na autě pak nevibrovalo, ale nadělil jsem si k vánocům novou práci a tam to bohužel už neudělám.
o 27.12.2014, 18:45 | Fox_cali
tak se hlasim, ze dneska jsem to meril a ubrat tam i tech 10 mm by byla fakt sebevrazda, nejde ani tak o pevnost kola, ale mezi dosedaci plochou sroubu a dosedaci plochou kola je ted asi nejakych 20 mm a ubrat to o 10 tak to by fakt neslo. i tak diky za komenty ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.