Navštíveno 13972x

10.10.2014, 14:45 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-10-10 16:21:23
Klempířská hotová... Za 14 dní je dohodnutá lakovna... ;-) tam si busík pěkně pobude - máme rozplánovanou lakovnu na necelé 4 měsíce ;-)

10.10.2014, 15:13 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-10-10 15:15:23
Teď už jen odpočíváme a čekáme na odjezd do lakovny ;-)

Musel jsem si otestovat velikost ;-) už se na něj moc těším...

To bude paráda, až to bude hotové :-)
Taky se tesime a budeme sledovat ☺
Barvu už víme? jinak neskutečný :) Jsem zvědavej na finale.
Jojo ;-) i kola a spol... ;-) před obraz stojí vedle a nemá střechu ;-)

10.10.2014, 19:00 |
Alííí Tak jakou jinou kombinaci, nez jako ma brouk, ze? :) Mozna bych zkusil trochu zadivocit na tech bocich, nebo na strese...i kdyz jednobarevna kombinace ma taky silu. Pripadne se to pak da dohnat bilou folii.
Pecka prace, tohle bych nikdy nedal. Klobouk dolu. Lakyrnik si zamaka, ale zase skoro nic nemusi maskovat... :))) Kazdopadne to par litru barvy spolkne.
Luke: hele prozradil bys postup na odrezeni a konzervaci tech opravovanejch mist? Mechanicky odrbat co jde, odrezovac- jakej? Pak nakej zaklad a pak uz plnic atd? Dik
LJ neni to škoda to kazit metalízou? Pastelová modrá, s kombinací bílý okna/střecha je za mě nej....
Ikdyž jestli chápu toho brouka jako předlohu tak by to bílou střechu mít mohlo.
Už se těšim až budeš skládat
Kadel
No já se těším na výsledek, právě si zase myslím, že v té metalíze to bude naprostá pecka !!!
Pecka to bude hlavně jako celek. Téčko, za nim podval s Broukem a vše ve stejném stylu, na to se fakt těšim.
Luke-jeep mohu mít dotaz? co používáte za ošetření míst, která byla broušena, či vařena? Eventuelně míst, kam se nedostaneš na broušení? Díky

12.10.2014, 15:17 |
AR Včera sem viděl jedno biločervené téčko u tišnova, taky pěkný kousek. Měl teda zvětšovací skoro celou střechu.
Díky pánové... Snažíme se... Už se těším do lakovny
Odrezovačů a penetrací je veliká spousta... Každej přísahá na něco jinýho... Nejlepší je co nejlíp mechanicky očistit/vše co je napadeno dát do háje a spoje přecínovat... ;-)
[ Link ] treba takhle se mi to v metalize moc nelibi, ale mozna kdyz to bude od oken nahoru bily a k tomu ty chromy jako ma brouk tak mozna to bude pekne. Sem zvedavej no.
Jinak to budes za tim tahat podvalnik s broukem? To bude docela zahul ne?
Kadel
aha tak uz sem si precet na flat4, ze chystas i jinej motor
Kadel
Přesně tak - bude stejná modrá jako je na Broukovi - jen vrchní vana bude signální bílá - ale ta zakrývá komplet celou střechu... Od brouka mě také všichni zrazovali od metl - a je to super... Půjde to stejně...
- Nárazníky chrom
- kola už 3tí měsíc řeším, aby byla stejná jako jsou na Broukovi, snad jsme již dořešili...
-nárazníky, zrcátka a dolpňky - chrom...
No a motor...: je v řešení, prozatím to vypadá na dvoulitrovou atmosféru od Subaru ;-) včetně převodovky ;-)

13.10.2014, 10:51 |
kadel21 | Upraveno: 2014-10-13 10:57:26
LJ:
[ Link ] nechceš začít už pod oknama? Klasika pro bay window.
Jak se to řeší s tou převodovkou ze Subaru? Když v subaru je to namontěný obráceně? Plus je subaru 4x4?
EDIT:
[ Link ] tady sem našel ještě jednoho celýho v modrý metle. Ty plochy mi přijdou velký s jednou barvou, ta bílá to tak nějak pěkně rozbije
Kadel
Něco si musíme nechat jako tajemství šéfkuchaře ;-) dosti jsem se s radama do éteru vytrestal u Feldy - už to nechcu zažít...
Jen ti prozradím, že né všechny Subaru jsou 4kolky... Jinak barva je jistá - nechcu dvoubarevku, sice jsem o ní uvažoval, ale nechcu... Barevná konbinace bude takto: (jen samozřejmě v modré metle a já mám Bčko ;-) )

tak ja se ptal ze zvedavosti, neumel sem si predstavit jak tam ta prevodovka bude no. Me to info bude nejspis k nicemu, pac sem si poridil nekonecnej projekt (barak), takze busik asi nebude.
Toz si pockam az to privezes od lakose.
Kadel

13.10.2014, 14:14 |
Tendr bude to špica :)
Kadel: není to přímo na tebe... ;-)
Motor s převodovkou se zřejmě bude dělat až v další fázi - dovozovou budeme dělat košér ;-) no převodovka... - proč nemít 5 zpáteček a jednu dopředu? :-D řeší se to otočením diferenciálu ;-) nicméně záleží na tom, co chceš dělat - dá se pořídit i mezikus mezi busí převodovku a subaru motor... Nebo koupíš hotovej kit z austrálie už všechno předělaný a jen nasadíš... Možností je milion, přecejen těch busů a brouků jsou všude 3prdele

13.10.2014, 14:40 |
Losky Ten brouček je luxusní:)
jak to má subaru libero ? to má motor vzadu (předpokládám že převodovka je taky vzadu (pokud není třeba kardanem )
jedno libero tu vídám ale jak je koncepčně uspořádaný netuším
jinak držím palce

14.10.2014, 15:42 |
Kesam Perfektní už sem na to zvědavej
že prej modrá ... :o)))

Jenže Fillmore je ještě "ponorka", kdežto Luke už má "kulaťák" ;-)