Navštíveno 11850x

Vím není to tuning ale spíše servis.
Včera jsem si všimnul že mě výfuk bouchá a nápravu u auta a v místě se zmáčknul, co stím?
Můj návrh je opravu je vyříznout ten kus navařit silnostěnou trupku ? a popřípadě ho drobet spustit níže co vy nato?

1) bouchá, protže je někde volná guma - vyměnit preventivně všechny
2) trubka (trupka :)) ač se zdá promáčklá, tak takhle vypadá mnoho výfuků již z fabriky... dle foto ybhc řekl že to spíš byl již úmysl výrobce ji takto vytvarovat... aby zplacatěla, to yb museli bejt šlupky jak blázen...
Nevím auto mám měsíc doma, je možný že minulému majiteli to bouchalo a neřešil to pak
Taky mi přijde, že to takhle bude už z výroby, to je běžná věc.
trupka rulezzz :-D
proste vymen vytahane gumy, pripadne nekde ohni i ten kovovy zaves a bude klid.

01.10.2014, 14:12 |
Komba Taky jsem pro,že je to z výroby,někteří to takhle mají,takže přiohnout úchyty a vyměnit vytahaný gumy :)
koukni na náhradní díly pro toto auto a na výfuky a pokud najdeš, kde mají i fotky - kelly, elit apod., tak tam uvidíš, jak vypadá ve zkutečnosti nový a hnedka budeš vědět, jaká jsi trupka :-D
Nehledě že když sedneš do auta, tak se ta trupka oddálí zatížením auta

02.10.2014, 20:57 |
CRK HIGHTOWER: on je trupka a ty jsi nezkutečnej :)))
njn, zkutečnost :-P Holt, začal jsem zase chodit do školy a jsem z toho tak chytrej, až jsem z toho blbej :-D

03.10.2014, 22:08 |
Pajk Opět šulínci že? Nechápu proč se navážíte do jeho pravopisu... už se to tady jednou řešilo.