Navštíveno 17157x

No... A v těchto dnech se rozbíhá druhá třetina projektu...
Jedná se o VW T2b Westfalia 1973... Jde o přechoďáka mezi T2a a T2b - spousta zajímavých kombinací a jemných rozdílů... Ale o tom jindy... Chystá se kompletní rekonstrukce a převlečení do nového kabátu ;-)
Tuto neděli jsme jej vyzvedli v jednom krásném německém městečku cca 100km severně od Norimberku ;-)

Stav je odpovídající, jak jsme čekali... Bude klempířiny až až... Nicméné to co je potřeba - kempingovej möbel a zvedačka jsou v pohodě ;-)

12.06.2014, 20:58 |
dalio odmala mám pro tato auta slabost - držím palce s projektem
Jinak samozřejmě v nadpisu mělo bejt 2/3 :-( doháje...
Za ten stav ti ešte nemec platil odvoz ne? :-)))
Cesta byla hodně zajímavá - poladěná bódička Caraudia je sice neuvěřitelnej trhač asfaltu, na sprintech jede jak kráva, ale chvilku trvalo, než jsme se dohodli jak tahat takhke těžkej vozejk ;-) ale nakonec to bylo super ;-)

No muSlime kamaráde... Je vidět, źe jsi dlouho nekoukal na ceny těchhle aut ;-)
stav je super pro renovaci - základní véci jsou ok...
Známka punku jsou posuvný dveře, který jsou určitě přehozený z jinýho auta - páč jsou o 400% jinde než celý auto ;-)
Už jsou na cestě jiný ;-)

Nicmeně vyslednej stav bude cca takhle: jen v barvách a kambinacích jako brouk a na kolech co má brouk ;-)

L-J: nič sa neboj, viem dobre čo stoja. Preto som tam hodil krutodlhého smajla, voe ;-)

12.06.2014, 22:29 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-06-12 22:31:37
A proto já tam mám mrd... Pardon mrkavého smajlíka ;-)
Jinak bych ještě rád poděkoval partě hic za super vejlet ;-)

12.06.2014, 23:34 |
Alííí Hustokruty... Tak na tohle se rad ve finale podivam. Drzim palce, Luku.

13.06.2014, 09:18 |
AR pecka, já bych šel do téhle kombinace ;)

13.06.2014, 10:35 |
Etien (M)
mam pro Tebe ten velkej origo znak dopredu ;-)
Tak tohle bude další pecka ;-), šéf ho má taky, tak se v něm občas projedu, pohodovka :-)). Těším se na výsledek..
Hmm, kamarade, tak tohle si jednou za par let na nejakej ten tjunink sraz přijedu vomrknout, tohle se mi moc líbí, takže palec hore :)

13.06.2014, 16:11 |
Jozzo Ten dharmskej je lepší :D
Tyjo libovka ... pošudlat, vysát a drandit ne? :-)
ty jo LJ závist, jednou za čas mě popadne taky chuť si něco takovýho koupit, ale já se svářečkou neumim, takže bych to měl asi drahý dát do kupy. Koukal sem na thesambu tam těch westfálek pohybuje víc, že tum, ale dycky vyhraje rozum. Budeš mít projekt na flat4? Občas se tam chodim zasnít :)
Kadel
tak L-J známe všichni a to co provedl s broukem i po všech útrapách, tak je jasné už teď, že to bude bombice :-) Držím pěsti ;-)!!!!!

13.06.2014, 22:10 |
wefa Super, líbí se mi tvé zapálení!
jo, tak na tenhle projekt jsem opravdu zvědavej a těším se na průběžnou fotodokumentaci

15.06.2014, 09:59 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-06-15 10:02:02
Kadel: asi to na Flat4 dám, i když na to moc chuť není ;-) ale o tom jindy... Jinak díky přátelé...
Aktuálně jsme pouze vyskládali interiér, a busíka odtsvaili u busího doktora, kdy čeká na dělání dvou bratříčků, aby na něj přišla řada...

15.06.2014, 10:01 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-06-15 10:03:00
Aktuálně jsme pouze vyskládali interiér, a busíka odstavili u busího doktora, kdy čeká na dělání dvou bratříčků, aby na něj přišla řada...

Jinak u busího doktora se najde taky slušná porce zajímavých vozítek ;-)

16.06.2014, 17:34 |
erix7 (K)
uz se tesim Luke jak ho vymazlis
Tomuhle rozumím a gratuluji!! ;)
LJ - no tam sou některý celkem pacoši. Nedávno sem koukal na renovaci brouka a ten to bral tak do detailu, že si i vyráběl razítka a tiskal si to na plechy motoru jak to dělali ve fabrice, že to prošlo revizí :-). Ale mě to baví na to koukat.
Jinak tenhle interiér (tušim že mu říkaj Champagne) se mi líbí nejvíc, buť tuten nebo zelenej no.
Jestli to nebude tajný, tak dej pak vědět, co stála ta léčba u dokoktora, tak pro představu.
Kadel
tak to náhodou vím zcela přesně u koho na zahradě tvůj busík přistál :)
Jinak mám docela podobnou fotku...BUS a GALAXY :)

Hehe to je sranda - novější samsung - teda galaxy a starší busík :-))) v průměru to bude ale stejný jak u mě :-D
Jojo zahrada je jasný - apropos...: dneska se začalo:

A kde je pokračování 3/3 ? :-))

16.07.2014, 06:15 |
Petura | Upraveno: 2014-07-16 06:16:28
Porsche 356 nebo 358 bude až po dokončení busíku :-)
Nic tak drastického to nebude pánové ;-) ale s trojkou zaćneme opravdu až po dokonćení busíka ;-)
Napadá mě jen jeden adept na 3/3 :-)
Jinak samozřejmě se taky nemůžu dočkat až bude projekt hotov :-)

Já Vám to teda látnu... ;-) bude to podval - přecejen to má bejt youngtimer conwoy, né parkoviště ;-) stačí 944 na zimu :-D
Ale i pro ten podválek chystáme specialitky... ;-)
Luku, budes predek predelavat na knirace a nebo predek a i zadek nechas jak jsou?
Ten Karmann je krásnej sakra

17.07.2014, 18:56 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-07-17 18:56:29
Bohužel za jednu renovaci Karmanna uděláš 4 brouky :-(
Miník: určitě zůstane jak je - je to zajímavej přechodovej ročník, nemá cenu ho prznit... I když kníratej... ;-) ba ne... Zůstane ;-)
Luku, ja prave, ze jak si sem hazel fotku finale... tak jsem doufal :-) vypada to o fous lepe :-))))