Navštíveno 12571x

chci se zeptat, zna nekdo nekoho popr. by sam neumel vyrobit (upravit) stavajici podvozek na me audi 80 b2?
jde o to ze sportovni kit tlumicu a pruzin vychazi nejlevnejsi co jsem nasel v polsku na nejakejch 1650usd
a to je prece jen raketa
predstava je takova ze chci aby auto fungovalo (nebal jsem se jet vic nez 50km/h :) a zaroven slo slozit co nejvic to pujde ... prikladam fotky puvodniho a upravenyho podvozku

23.09.2012, 08:54 |
TROY v čechách snad jen HP sporting
kontakt na jedno nebo druhe popr. oboje? na protlum slysim samou chvalu, ale mam dojem ze dela vyhradne zavodni podvozky coz je v mem pripade zbytecne ..
uz jsem psal do hp sporting tak uvidíme co mi odpoví .. díky
divny to je kolik to chces snizit ja mel na B4 snizeni 80/60 a nic nebylo upraveny jen to bylo na pevno
V HP si nechával dělat kámoš podvozek na Saxo a vyšlo to cca 20-25t Kč. Přední klasika a zadní s nádobkama.
celkem raketa ale nic neni zadarmo, pokud bych mel dat 25tis. radsi poridim vzduch .. chci to co nejniz to pujde tzn. na krev :) myslim ze u ty kozi bude 80mm jak prd do vetru .. aspon 120mm ale zalezi co auto dovoli ..
Tak chceš auto složený a nebo funkční povozek?
Pokud funkční podvozek, tak p. Hušek (HP sporting) a nebo ještě lépe p. Křistek (Protlum). Obojí google zná...
Tuner: ja myslim ze prumerny cech znaly cteni se jasne z textu dozvi na co to chce, a ani nepotrebuje google.
(23.09.2012, 09:37 | tragicomix)
(23.09.2012, 20:47 | tragicomix)

23.09.2012, 21:32 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-09-23 21:33:34
Proffesor_W: "predstava je takova ze chci aby auto fungovalo (nebal jsem se jet vic nez 50km/h :) a zaroven slo slozit co nejvic to pujde ..."
Číst umím a z toho co jsem četl (a teď cituji) mě vyplívá, že dotyčný neví co chce proto můj dotaz.
nevim mozna jsem hloupej, ale podle me se to vzajemne nevylucuje, nebo aspon ne vzdy .. rally s tim jezdit nebudu, chci dojet z A do B ale s zadnou vetsi ujmou na zdravi sebe nebo vozu
chtel bych preskocit tu etapu slovickareni, budu rad za rady a napady jak se porvat se snizenim takovyho auta :)
Popravde se to docela vzajemne vylucuje... Resp. vylucuje se to aby to bylo co nejniz co technika dovoli a druhak aby to fungovalo :) Prakticky by to slo slozit tak, ze se to bude hybat na 1 cm, ale funkcni to bude na hladkym asfaltu bez hupu a na cesky silnici to bude silene odskakovat atd... Nejlepe se domluvit s jednim z vyse uvedenych panu.

23.09.2012, 23:02 |
tragicomix | Upraveno: 2012-09-23 23:04:33
samozrejme se budu ridit tim jakou radu od nich dostanu protoze moje znalosti nejsou na takove urovni abych si mohl dovolit udelat to sam .. porad se bavim o umernym snizeni, ne ze se zadrhnu na kazde vetsi nerovnosti :)
jde o to ze audi 80 je fakt nakopla koza a snizeni 80mm s ni nic neudela :) pana z HP uz jsem kontaktoval, cekam na odpoved
trosku si ted budu protirecit ale vyslednej vzhled bych chtel priblizit viz. foto, na dalsi fotce stavajici puvidni vzhled

24.09.2012, 09:38 |
Skury Neřešim teď snížení, ale na ebayi nějaké podvozky taky jsou...
Třeba
[ Link ]

25.09.2012, 21:17 |
Kesam No a do 8ky se vejdeš ne??
[ Link ] :-) dóbra céna-ékstra!?! (Crna maca,Beli mačor)
kesame cena vice nez pekna ale snizeni minimalni :)
ty tlumice v odkazu jsou uz dva mesice prodany .. koukal jsem na to uz driv na audi klubu
popravde se mi nic objednavat z DE, UK a USA nechce uz jen z toho duvodu ze nechci otevrit balik a zjistit ze to je presne to co jsem nechtel .. takze zacinam ted resit vzduchac, mluvil jsem s panem z HP sporting a pres telefon min. cena 26tis. takze to taky nemam zajem :(

26.09.2012, 22:03 |
Kesam Tak tam pajcneš ještě pružky a leží to krásně já šel z 60 na 110 :-)