Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jaký kompresor ?

o Navštíveno 22904x o
o 11.08.2012, 21:03 | svity01
Ahoj, prosím o radu, jaký vybrat kompresor a na co si dát při výběru pozor?

Rád bych si stříknul některé plasty (ať už v autě nebo na moto) do nového laku stříkací pistolí ve spojení s kompresorem, ale nevím jaký vybrat.

Předně nechci nic drahého, abych se to nejprve naučil a teprve počase investovat více na větší projekty.

Našel jsem např.:
[ Link ]
abychom se odpíchli co je nebo není špatně na tomto?

Jinak jsem nalezl v garázi stříkací pistoli kt. má spotřebu vzduchu 150-250L/min, prac.tlak 4-8bar, tryska 1,5mm.

Předem díky za tipy a rady...

o 11.08.2012, 22:24 | Nora
hledej něco s objemem minimálně 50L
o 11.08.2012, 23:41 | Jajinek
kup si co maj v bauhazu za těch 6tis aji s pneumatickou sadou a máš klid,já ho mám a za ty love fakt super,sice s tím moc dlouho lakovat nemůžeš pač nestíhá,ale na takový to domácí fokání je super a záruku maj myslím 5let tak co víc chtít. Živím s ním aji zouvačku a jede tři leta uplně napohodu,osobně ti to doporučím. je to herkules,ale označení nevím.
o 12.08.2012, 19:03 | jura.j
na takový to domácí stříkání by ti stačil aj ten z bauhauzu , řešil sem neco podobnýho v práci , nakonec se kůpil za 30 dvoupíst orlík ze 100 l nádržů na vzduch a pohoda. Ta pistola , nebo spíš tryska bude takový střed. já mám na plnič starů ludru pistolu s trysků 1,8 a na lak pistolu za 8 s trysků 1,2. no uvidíš jak se bude dařit a bavit , je to enom o penězách
o 13.08.2012, 11:56 | Tweety_xx
JJ taky ze zkušenosti můžu doporučit něco co má objem aspon 50 litrů, těch 24 je fakt málo.
o 14.08.2012, 11:16 | svity01
beru že na větší akce se vyplatí kvalitnější s větším zásobníkem, ale na menší věci by snad stačil z bauhausu či jiného hobby marketu? Našel jsem dle parametů tento: výkon motoru - 1,5 kW
množství nasávaného vzduchu - 230L/min
objem nádrže - 24L
jednopístkový olejový
max tlak - 8 bar
jištění - 8,5 A
hmotnost - 25 kg
z Bauhausu?
o 14.08.2012, 18:03 | Jajinek
ono stačí se podívat na nabídku bauhazu a máš to ;-)
toto je on,mého srdce šampion :-)
[ Link ]
o 15.08.2012, 16:29 | Tweety_xx
Stačí z bauhausu, ale fakt vem s nádrží 50 L, těch 24 L je málo a kompresor potom furt jede. Měl jsem 24 L a říkal jsem si dobré ale pak s 50 to bylo zas o něčem jiném a to s tím dělám jen drobnosti. I když je pravda, že s tou 50 jsme zvládli stříknout auto celé, ale tam nešlo až tak o kvalitu.
o 16.08.2012, 11:22 | svity01
tak jsem nakonec koupil v Obi v akci s 50L nádrží,
včera jsem ho zkoušel a zdá se že bude dobrej, tak uvidíme... o víkendu dokončím broušení a zkusím něco stříknout...
o 17.08.2012, 11:48 | deywis
my sme dělali celolak i s tím 24L vzdušníkem, sice dostal na prdel, pořád tlakoval, ale šlo to. takže jak říkaj kluci, aspoň těch 50L.

zač byl v obi ten cos pořídil?
o 17.09.2012, 11:25 | svity01
to deywis - v akci za 3tis, stříkal jsem s tím plasty z motky + airbrush a v celku dobrý
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3377 sekund.