Navštíveno 10661x

Často se dívám jak strašně dopadnou některé pěkně upravené auta a proto mě potěšilo, když mi creams poslal tento odkaz
[ Link ] Bylo to moje první "vytuněné auto" v roce 2004 a to, že přežilo teměř v původním stavu je asi rarita :D
finální verze před prodejem ...

a když jsem na hifi foru tak vzpomínka jak se tehdy hrálo :D

03.06.2012, 09:01 |
gizmi To auto by se nemuselo za sebe stydet i dneska..;) Sundat mrizky repraku a dat pres to nerezove a pohoda. Povedena stavba ;)
gizmi:Jo taky si myslím. Povedenej focus. :-)
zlaté časy, taky pamatuju :-)
Co si pamatuju, tak tohle kdysi byla taková ostravská tuningová modla, teď už je pro mě tuning sice pasé, ale musím říct, že tohle auto se mi líbí pořád.

03.06.2012, 22:54 |
r0mik joo v dobe kdyz jezdil v Porube jsem si rikal to nikdy nebudu mit. Po par letech jsem se dopracoval ke sve stavbe Focuse ktera sklizela uspech, abych nakonec skoncil u verze RS. Diky Deliqunte ze si me tenkrat i timto Focusem vtloukl hrebik do hlavy:)
Mishan : přesně kámo !
díky kluci
rOmik : RS mk1 nebo 2 ? ač 1 nebo 2 obojí je mým nesplněným snem :) který se snad brzy splní...
Srazík ?

04.06.2012, 20:38 |
r0mik deliq: Nekdo investuje do obrazu, nekdo do zlata,ja vsadil na mk1 - ta uz na cene nespadne, ba naopak. Splnil jsem si sen po 5ti letech. Nekdy muzem dat sraz :)