Navštíveno 11904x

Sháním pro kamaráda na rekonstrukci původního bodykitu...stačil by LP(což je nejspíš utopie)..ale co kdyby - jinak kdyby se u někoho našla celá sada lemů....teda čistě teoreticky.. :o) Případně není tu někdo s kontaktama na AirDesign?(web nemyslím) :o)
Díky..

muhee neříkej, že mára to bude opravovat?
jinak obavám se,že i ty nosné částí už tam nsjou až to někdo sunda :-(

09.05.2012, 15:04 |
Skury Rusty, a on ho vůbec? Kdyby měl aspoň kusy, tak se dá slaminovat. Eventuelně PP má?
Dan: nene opravovat to bude někdo jinej(Felina šla/jde do světa).Práce na tom bude,ale není to zase taková plesnivina,jak by se mnohlo zdát.Samo všechny lemy drží vodu..:o)všude..takže to vidim na nový blatníky a nejspíš prahy.
Rosťo LP bohužel někde ztratil majitel v zimě(netuší kde),ale PP je(viz.foto,takže základní tvar by byl,jen by se obrátil zrcadlově,jak tam dokouzlit zbytek a chytit ty rádiusy,to nemám tucha/pěna/lamino?)
a je tohle vubec airdesign?
Mel jsem kdysi feldu s tim RSII paketem od Alese Jiraska z AirDesignu, a ty lemy vypadaly uplne jinak.
[ Link ]

09.05.2012, 16:50 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-05-09 16:53:26
H-Honza: jj naprostej originál.. :o)
byly nejmíň dvě verze
Jj,to tvý foto už je tak 1997-spíš 1998

09.05.2012, 18:32 |
Alííí Sákryš, asi začnu tunit pick-upa... :-D
Se přiseru s prominutím .. ad pickup a jeho tunění, neví někdo jak jít s vejškou nějak rozumě dolů, ale aby se v tom pořád dalo něco odvézt ?

09.05.2012, 20:42 |
Alííí Sákra, sákra, sákraaaaa !!!!!
To neeeee, taky potřebuju vozit matroš...navíc kola a podvozek budou dražší než celej povoz... :-(

09.05.2012, 21:14 |
Kesam Tenhlw je brutální
co nakonec koupil? jsem ho už dlouho neviděl, se zastavim na kus řečí nekdy :-(

10.05.2012, 08:03 |
Skury Kotass: Asi záleží na každým, jak to chce mít vysoko, ne? Někomu stačí serie, někdo má na denní ježdění auto -10cm... :-P :)
Skury : ptal jsem se spíš na konkrétní řešení jak to vyšmoulit vzadu na nápravě, jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Aby se i po snížení dalo něco rozumnýho odvézt. Bouda pak půjde dolů a bude se tjůnit. :-P

12.05.2012, 18:35 |
Alííí Bouda šla jako první, na řadě jsou kola... :-)

Alííí Ty z toho zase spácháš nějakou jelimánovinu jak Tě známe. =o)

13.05.2012, 20:03 |
Skury Kotass: Vzadu řízneš pružiny. Nebo necháš udělat pružinu v nějaké pérovně na zakázku... Nebo můžeš dát dozadu vzduchové měchy. Anebo převaříš domky a dáš klasický stavitelný podvozek...

13.05.2012, 20:07 |
DaveX Kdyby chtěl pěkné prahy, tak jednu doma mám :)

17.05.2012, 19:55 |
Alííí Hans: To forum je buď ujetý, nebo sem divnej...? Tam jsou v inzerci ceny dílů od 300 do 1500, a já to ve šroťáku dostal za odvoz... :-D Plasty interiéru, světla, nový tváře, atd. Asi už si jiný auto než Feldu nekoupim, tyhle nákupy miluju. :-D
Virt žije svým životem:))
Felišunka je v tomhle fakt zlatá, kolikrát se divím, co kdo může dát za jakou veteš, když se toho všude válí...;)
-Hans-: jako například tyhle lemy .. těch je všude,jak naseto.. bohužel :o( a AirDesign.net nějak nejede..to už dělaj jenom polepy/reklamu a laminát skončil?
Nemáte někdo nějaký info?
AirDesign nejede internetově už dobu jako kráva, nechápu to. Přitom dělali spoustu lamino, nebo ABS věcí, homologovaný kotoučový nápravy na fa i fel...
Taky by mě zajímalo info:)

18.05.2012, 14:37 |
Skury Hans:
[ Link ] Už nedělají to, co dělaly... Přeorientovali se na reklamu a polepy...
:-/ tak to je Baťa s dřevákama v pr...