Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Rada ohledně prasklého plastu?

o Navštíveno 9254x o
o 01.05.2012, 14:17 | MH13 | Upraveno: 2012-05-01 14:20:39
Ahoj,mám prasklý plast na autě Focus II,myslel jsem,že to zajedu svařit a hotovo.Tady místní borec co svařuje plasty mi řekl,že ten plast je PUR (přímo na tom dílu je napsáno PUR MF15) a nepovedlo se mu to zavařit.Řekl mi,že mi to nikdo nazavaří,že tento druh nejde,jedině lepit dvousložkou a přelaminovat.Mě se to ale nějak nezdá,půjde to opravit,nebo jen lepit?

Ten materiál je např. i u škodovky roomster (PDFko str.14 a15) zrcátka podnárazník apod. zde :

[ Link ]

o 01.05.2012, 14:22 | MH13
Říkal,že mi to někde udělají tavnýma tyčinkama a potom po nahození na auto to stejně praskne, tak nevím jestli ten PUR opravdu nejde a nebo jestli to neumí a nebo se mu nechtělo.Je to plast z nového focusu II.
o 03.05.2012, 21:47 | marlag
poptej se jinde, vařit by to mělo jít: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3466 sekund.