Navštíveno 9728x

zdravim, vybiram na auto lak ;) musi byt cerny s tim nehnu, jde o to jestli zna nekdo nejakou spesl cernou nejlepe nejaky vlastni recept co vypada fakt paradne, pro predstavu co jsme vymysleli s lakosem tak je cerna s perletovymi zrnky jako zaklad, druha vrstva je ciry lak s perletovym flop efektem do modra, a treti klasicky ciry lak. ten flop efekt vypada nadherne na bilem podkladu kde se pres hrany vykresluje krasna modra perlet. pruser je v tom ze na tom cernem podkladu to chytlo cele nadech do modra a zabilo to ty perletove zrnka v te cerne, takze na pytel ;)
asi je to tezke si predstavit ale jen pro ukazku co by se mi tak libilo kdyby to vyslo, diky moc za rady a ukazky ;)

23.04.2012, 21:10 |
mishan | Upraveno: 2012-04-23 21:27:52
kamoš má toto bravo, barva ze Subaru, černá jak uhel, ale na slunku jdou krásně vidět zlaté zrna

jj ta je taky v kurzu no, mas nejake realne foto toho brava?

23.04.2012, 21:30 |
mishan | Upraveno: 2012-04-23 21:30:41
co takova sranda stoji ? to asi nemichaji do jedne plechovky co ? to se nak prestrikaji vrstvy pres sebe ?
já vůbec nevím, jestli to je jen jedna vrstva, nebo je použitá nějaká podkladová zlatá, ale prej je to klasická metla Subaru
oni ty japončíci míchal samou perleť ...
na bývalém civicu jsem měl "fádní" tmavě modrou, ale na slunci se rozsvěcovala červená (taky šlo o originální barvu)
tak to je krasa, je to urcite origo subaru? myslel jsem ze ten "efekt" byl vic do hneda ale jinak tohle je supa no ;)
jo, ptal jsme se na tu barvu a říkal že je to origo Subaru, no je to taková zlato hnědá, má to nic moc nafocené,chceš zjistit kód?
asi te prekvapim ale jestli to je SUB18L tak pro tu jsem byl jednu chvili rozhodnuty ;) ale diky za zjisteni ;)
:-) no tak když kód znáš, tak už mě nepotřebuješ :-))))
Nebo tam vylozene neco primejchtat...
jj do cireho laku zrnka ale to by doslo k tomu ze by ty zrnka sla videt i ve stinu a to bych nerad, me tam jde o ten efekt na slunci a nebo myslel jsi to jinak?

24.04.2012, 09:29 |
AR Něco podobného mám taky jako origo lak na káře, ve stínu to vypadá jak černá ale když se rozzáří na sluníčku tak jde krásně do tmavě modré s odlesky
Fox :
no at to das kamkoliv, tak menis puvodni odstin - tzn. problem pri prelaku... ale jinak se da pigment dat kamkoliv... Do barvy nebo cireho laku prvni vrstvicky...
mishane tak zeptas se mi prosim na ten kod?? diky