Navštíveno 25799x

06.04.2012, 22:03 |
Augi Většinou mě pár lidí napadne, že to není tuning, ale tentokrát jsem i něco skutečně poladil:
1) přední brzdy 345mm
2) přední i zadní stabík H&R
3) všechny silentbloky Powerflex na obě nápravy
4) pár plastíků od BT
5) 18" kovaná kola BT = další kila dolů
6) jo a nová barva
Zde je předchozí evoluce:
[ Link ] A teď aktuál fotky...

06.04.2012, 22:04 |
Augi

06.04.2012, 22:05 |
Augi

06.04.2012, 22:06 |
Toxxx Tak tomu vravim pokrok:) Chcem vidiet na zivo. Palec hore!!!

06.04.2012, 22:06 |
Augi

06.04.2012, 22:08 |
1kw Oproti origo fakt nádhera. ...když má někdo vkus.. :)
Octavia je sice hezka ale ty BT kola byt jsou lehky se k ni vubec nehodi,je jen skoda ze takhle upravenych octavii,mylsim tim velic epodobne jezdi jen u na spo republice mraky

06.04.2012, 22:38 |
Syrup nelibi se mi ta cerna strecha, jinak docela fajn... kola bych asi volil jinak, ale nejhorsi to taky neni :)
jako syrup, k tomuhle mi ta cerna strecha taky nesedi.
Nelíbí ten polep prahu, opticky to auto dost zvyšuje, ale zřejmě by to ta bílá fólie na prahu nepřežila že?
Jinak moc pěkný, trochu složit a pecka.
Mne se to taky moc libi.Jen co ty kola lestena hodit do bile? Byla by fotka kotoucu a brzd? :-)
líbí se mi to. Konečně jednou nějaká inovace černobílé kombinace...
Černá střecha nevadí, jen ty kola připomínají kola, co se dávali na matchboxy a byly na všech autech. Jen měli tuším o paprsek nebo dva méně.

06.04.2012, 23:35 |
Pajk Kola se hodí tak na jedničku. A bílá s černou střechou?? Strašně originální. A těch pár doplňků..
Hele Augi v klidu, mě se to líbí :o) Jem bych asi fakt na ty prahy protáhl tu bílou aby to bylo i opticky níž. Jinak dobrý :o)
jako Pajk. měl jsi na to nalepit několik desítek kg laminátu, kterej by sis "odlil" doma v garáži, místo bílo černý kombinace to mělo bejt zeleno růžový a kola maximálně z jedničkovýho superba. pak by to bylo originální cool zvěrstvo narozdíl od týhle poměrně decentně a pěkně doladěný oktávky lišící se od série pouze v detailech.
Pěkná práce :-)bílo-černý křídlo pěkný :-) jen ty kola se mi k tomu moc nehoděj :-(
Ale 100 lidí 100 názorů :-)

07.04.2012, 10:04 |
Aegis Pajk: "Těch pár doplňku"? Buď jsi to myslel ironicky a nebo jsi uplně vedle, na této OII je uplně vše jiné a je to dost o detajlech!

07.04.2012, 10:22 |
Augi Tuner#2: To není polep prahů, ale nástavec prahů překavipě taky od BT ;-)
Ale spíš odpovím všem: Je to úprava od BT. Oni svoje promo auto mají bílé s černou střechou, na které jsou také bílá loga BT (pozorné oko to tam i na mých fotkách uvidí) a s černými doplňky.
Od BT jsou i kola (8,9 kg), přední lízo, nástavce prahů, zadní difuzor a prodloužení křídla.
Jo a kdyby někoho zajímalo, proč na to plácám tyhle plasty, tak proto, že se mi to líbí a především je to i funkční narozdíl od 99% ostatních dostupných doplňků.

07.04.2012, 10:24 |
Augi cupra.165: mizerná fotka brzd ještě s mýma starýma kolama.

decent, pekny... co tu strechu "rozsirit"? :-)

07.04.2012, 11:17 |
Aegis

07.04.2012, 11:37 |
Augi | Upraveno: 2012-04-07 11:38:41
Cervin: dobrej ulet, ale znovu pisu, je to proste design BT. Oni to takhle maj a mne se to tak libi.
Aegis: to nemyslis vazne, cece ;-)
Augi: na té střeše je BT?, to dostal od BT jako reklamu, nebo si to platil?, za ty kola chtějí raketu, už jsem na ně koukal a také se mě líbí ty jejich brzdy, ale ta cena.
Jinak hodně pěkné, líbí se mě to.
Pěkné.. Ale osobně nemám rád střechu v jiné barvě.. Kola bych také nasadil jiné,ale auto pecička.. :-)

07.04.2012, 14:55 |
Augi Dragster: Platí se to. Je to přece to samý, jako že mám logo BT na masce, na bocích. Taky je to v podstatě reklama a musíš platit za to platit...
Škodovka Ti přece taky nedá auto zadarmo, abys jim na silnici dělal reklamu ;-)
Collin: Jak už jsem psal výše, je to kompletně design BT, tedy včetně kol od nich. A když budeš myslet na to, jak jsou lehký a pevný, tak se Ti zalíbí :-)
Kde je to focené? Černovické terasy..?
Dragster: sorry ale ty kola jsou za super cenu. Za to nekoupíš ani originály. Ukaž mi kde koupíš kovaná kola s touto váhou za 22tis za sadu.
A mne sa práve tá strecha páči najviac, čistá čierna by sa neľúbila, ale s tou grafikou je to pekné :-)
Ještě tomu chybí BT introš.... :-D Ale za mě super.
No konečně!!! Pecka!!!! a že ses stavil,když už to máš komplet!!!! za to máš u mě mínus!!

07.04.2012, 16:26 |
Augi Collin: jj, CTPark
Vasekkch: ámen ;-)
Spooky1: soráč, ale za přední sedadla, který nemaj ani výhřev, ani pytel dát 70tyček bez daně :-( A palubka je za nějakých 30k bez daně. To jsou vážně nesmyslný ceny. Myslím, že kterejkoliv čalouník by to velice rád předělal za páďo i s daní - ale konec konců mně se ta červená zdá kapku moc extravagantní, ale co já vím, třeba mi to dá žena pod stromeček ;-)
Augi nemáš to nějaký vysoký? :-O jako moc pekny! Jen bych o sundal dolů ;-)

07.04.2012, 20:00 |
Augi L-J: Čéče, nekradu ;-) Už teď jsem se do toho solidně vysypal, takže štelováček bude až později. Ale musím vybírat opatrně, už teď je to dost tvrdý...

08.04.2012, 11:08 |
Alííí Máš lepší foto tý střechy? Třeba z balkonu? :-)

08.04.2012, 11:31 |
Augi Alííí: Ještě ne, ale "něco" vyfotím ;-)

08.04.2012, 11:40 |
BadyS teda to už je x-tá evoluce vzhledu vozidla
koukám toliko BT doplnku atakující cenu samotné OII co ? :-)

08.04.2012, 11:40 |
BadyS teda to už je x-tá evoluce vzhledu vozidla
koukám toliko BT doplnku atakující cenu samotné OII co ? :-)

08.04.2012, 11:45 |
walish | Upraveno: 2012-04-08 11:45:56
Je to mnohem hezčí než seriovka, o tom žádná, ale je to pořád jenom O2, což je vzhledem k investicím dosti smutné...
Máš to pěkné, jen ty přední folie bych už dnes moc neriskoval. Právě mě čeká správní řízení za folie, tak proto to píšu :)
Co je v tom za motor?
fridom. 2.0TDI, 191PS, 427Nm Ale to bylo minulej rok,tak možná už bude změna.. :-)

08.04.2012, 13:25 |
Collin | Upraveno: 2012-04-08 13:26:07
fridom: Jaké jsi měl folie? Propustnost? Co ti hrozí?

08.04.2012, 13:27 |
Fridom | Upraveno: 2012-04-08 13:35:36
To by šlo...
Folie jsem měl
[ Link ] a co mi hrozí to netuším. Nechám se překvapit :)
Jinak propustnost mi byla naměřena 13%. A kokta má už od výrobce zatmavená okna na maximum co může mít což je 70%.

08.04.2012, 13:57 |
Nevřis | Upraveno: 2012-04-08 14:06:14
...nechci ti kazit radost ale osobně mě to lízo na předním nárazníku vubec nebere, chápu, že je to originál ale né všechno origo je good...ukopl bych ho!
folie na streše je další zbytečná věc, kterou má kde kdo ..nechápu tu dnešní modu - bílé auto a proto musí mít černou kapotu či střechu :/ a kola jak už bylo psano..kladná věc váha..bohužel mi tam nesedí ..možná v jiné barvě by to sedělo víc (komplet černý-šedy-mat) přijdou mi malé :)
..osobně mi to nic neříká, ale důležitý, že se líbí tobě ..........

08.04.2012, 16:21 |
Augi walish: zaplať pan Bůh, že je to jen O2 :-D Ale to jsi nemyslil vážně, že ne? Tohle se sérií už nemá mnoho společnýho ;-)
Fridom: Jak píše Collin. Čekám, až klekne sériový turbo, pak budu vymýšlet nějaký hovadiny. A co se fólií týče, tak časem půjdou dolů - možná...
Nevřis: Radost mi nezkazíš, neboj :-) Mně se to lízo líbí jak sviňa a dokonce má i nějakou funkci. Co se střechy týče, tak na svou obhajobu uvádím, že není jen tupě bílé, ale je tam logo BT ;-) A kola? Na živo to vypadá mnohem líp než na fotce a že jsou malý? Možná jo, ale víš jak, jezdím po českých silnicích... :-(

08.04.2012, 17:38 |
Augi

08.04.2012, 17:39 |
Augi A detail střechy

Lizo se mi prave libi :-) Jen se divim,ze resite vsichni detaily kosmeticke a nepochvalite treba podvozek,brzdy,stabiky. nejvice mi dostal Pajk...ze se ten kluk taky nepochlubi :-)
Mas to Augi super,ve skutecnosti to bude jeste urcite o dost hezci. A nejdulezitejsi je,ze se to libi Tobe. Mne se to libi hodne, moc cely projekt.

08.04.2012, 22:20 |
Augi | Upraveno: 2012-04-08 22:21:44
Vasku, dekuji. Ale napsal jsi to presne. Sportovni podvozek, sportovni stabiky, sportovni silentbloky a lehka kola ve spojeni s velkyma brzdama naprosto uzasnym zpusobem vylepsily jizdni vlastnosti a je to uplne jiny auto. Precizni vedeni, neuveritelna stabilita, citelnost a ovladatelnost. Kdo neveri, at se ozve, rad ho svezu :-)
Ten vzhled uz byla jen tresnicka na dortu;-)

08.04.2012, 22:37 |
JR To jste si kluci jeste nezvykli, ze u nas nikdo neresi techniku, ale lidi zajima pouze design? Je to porad dokola stejna pisnicka :-D

08.04.2012, 22:41 |
FBS Auto je naladěný od kol, přes podvozek, motorově (a na ten teprve pořádně přijde), až po ten design, který je i funkční. Jak už zde někdo napsal, možná by byla varianta růžové a křiklavě zelených kol lepší. Nikdo originál neocení, všichni se musíme sejít na Worthersee :-) Kdyby zde dal někdo upravenou A6 od ABT tak by tady každej slintal, možná proto, že BT "docela" neznámý český úpravce Škody? Těžko hledat pravdu, mě se to auto líbí neuvěřitelně, a ne jen proto, že je to má práce...

08.04.2012, 22:43 |
FBS jako JR

08.04.2012, 23:07 |
Augi Fridom: cely auto ;-) Milos (FBS) na tom aute delal snad vseo krome par drobnosti.

08.04.2012, 23:15 |
FBS

08.04.2012, 23:24 |
Rudi krásný, fakt krásný, nemám co bych dodal!

08.04.2012, 23:25 |
Augi Rudi: Děkuji.
Takhle to je v poradku. Na jizdni vlastnost kazdej kaka. Dame JOMA a nejake blata kola a je to tuning jak prase...
Taky jdu na passatu cestou funkce a ne moc vzhledu...
Jediny cemu nerozumim je ten naftovej motor vyhnanej na 200koni. K tomuhle by mi vic sedel asi nejakej benzin.
Aha, ale i tak to dle mě zbytečně opricky zvedá auto a dělá "chybějící práh". Jinak fakt pěkný ;)

09.04.2012, 11:43 |
Pajk cupra.165: a čím jsem Tě tak dostal? :) Jinak obě moje auta tu někde najdeš.
Já netvrdím, že je ta Augiho OII škaredá, to vůbec. Ale přijde mi to okoukaný ta bílá s černou.
Aegis: Těch pár změn k BT lze snadno přehlédnout, kor laickým okem .. ironicky jsem to nemyslel.
Zmiňovaný Milotec je vzhledově jinde. Rozdíl v úpravách mezi ČR a DE bude vždy. Dobový kola (sice to taky není úplně můj šálek čaje, ale live bych třeba změnil názor), velká změna přední části. To mě zaujme více. 100lidí, 100chutí. U BT se mi líbí hlavně jejich "levné" interiéry.

09.04.2012, 12:00 |
Augi Luke_288: ja nerozumim slovu "vyhnanej". Je to docela normal ;-) Nafta proto, ze najezdim docela dost kilometru a stale se mi to oproti benzinu vyplati. A nejede tak mizerne. Furt lepsi, nez tam mit 1.6 benzin nebo 1.6 TDI, ne? ;-)

09.04.2012, 13:21 |
Chris 345mm brzdy su z coho ? origo O2 RS ?

09.04.2012, 13:36 |
Augi Z Audi S3 koplet vcetne trmenu. Origo O2 RS ma vepredu 312x25 a tohle je 345x30.
FBS: Přesně jak píšeš,kdo nezná BT tak mu to nic neřekne a vidí ´´jen polepený´´ auto písmenama,protože narovinu,kdo potkal BT koktu? Já ju nikde osobně neviděl,ale vím co BT dělá,ale pro většinu je to jak nálepka nofear,sparco atd atd;-)
Každej druhej je hroznej znalec všeho,ale nikdo nedělá/nemění stabiky,uložení,brzdy,vždyť stačí jen kola,ty udělaj nejvíc parády ;-) :-DDDD
Já tady z té kokty chčiju,je to pecka po všech stránkách,jak od Michala co všechno na to vymyslel aby to ladilo jak funkčně tak opticky tak od Mildy,kterej to dělal,klobouk dolů před vama!!!
A za další-já bych se hlásil jako první na tu test jízdu,jo? předem děkuji

09.04.2012, 21:16 |
Augi | Upraveno: 2012-04-09 21:16:50
Jaroušku, Tebe kdykoliv. Prosím igelitový pytlík s sebou ;-)
A děkuji za pozitivní ohlas.

09.04.2012, 21:19 |
wefa Augi: Dobrá práce, mě se to moc líbí. Střecha je povedená, má to něco do sebe a při pohledu shora je super! Kola bych také viděl jiný, ale to už je věc v kusu a zde i o váze...
tak určitě,s tím počítám ;-),nějaký to uzený s sebou na chuť vemu :-DDDDDD
Jajinek: Myslím že jí viděl už každej kdo se o auta značky Škoda jen trochu zajímá a byla i na Běšinách ;)
vidíš a já ne :-( ,nemám tu možnost nebo spíš čas zkrz hoknu jezdit po srazech a o auta se zajímám už x let,
je v plánu i ten červený interiér, co je v původní BT Octávce?

09.04.2012, 21:47 |
Augi | Upraveno: 2012-04-09 21:48:36
wefa: kola naživo padnou jak prcka na hrnec. ;-)
tommas: zatím ne, stojí to nesmyslnou raketu. Dát 136 litrů bez DPH za jiný sedačky a jinou barvu interiéru? Fakt ne.
Tuner#2: BT zná opravdu jen pidipromile lidí. Nikdo, koho já znám, neznal BT...
ale no tak, seriových 140koní dostat přes 190koní určitě není normál, zvlášť u těhle dvoulitrů. 1.6ku určitě ne, ale podle toho jak píšeš, že čekáš, kdy se ti vysype seriový turbo mi přišlo, že s tím autem nikam moc nejezdíš (nedovedu si představit vyrazit někam 200km a čekat, že mě auto někde může nechat), tak by mi do toho sedělo nějaký TFSI.

09.04.2012, 21:59 |
Augi Luke_288: Stačí si připlatit 392 korun ročně na pojistku a odtáhnou Tě zdarma po celé EU a zaplatí i 2 dny ubytování, takže s tím nemám problém, ale o tom turbu jsem to psal především kvůli tomu, že turbo vždycky dřív nebo později odejde... ;-)
Augi: Tak znáš asi "špatné" lidi ;) Ono když by jsi se tady zeptal před Tvým postem, tak by to taky nikdo neznal neb tady pro 99,9% lidí je Škodovka sprosté slovo a urážka a pak si tady takový ještě troufnou srovnávat Milotec s tímhle ;)))
Jak říkám, kdo jezdí Běšiny zná...

Ten introš pecka...

09.04.2012, 22:45 |
Aegis ale řeknu ti, jak se mně ty kola na začátku nepozdávala, tak jak se na ně dívám po druhé, třetí... tak najednu mají něco do sebe :-)))
Stejne ty prvni kola byly lepsi ;o) A az je dam do cerne, budu teprve max spokojenej, ted to vypada moc "uhlazene"
Teda az po zubarovi, je to tvrdy jak prase, ale oproti 17" jsem to jeste neutrh.
Ten polep strechy, to je koupeny jako origo nebo sis to vymyslel, samolepkari vyrezali a FBS nalepil?

10.04.2012, 13:20 |
Augi | Upraveno: 2012-04-10 13:20:45
Tedy, je to okopčený od BT
Jasny jasny, ale kdo to realizoval? Fonty, velikost, ploter atd?

10.04.2012, 16:11 |
Augi | Upraveno: 2012-04-10 16:11:22
FBS ;-)
Augi: jedna kompletně upravená bílá BT včetně interiéru se středočeskou značkou mi tady jezdí, zatím jsem ji stát neviděl, ale ten interiér září z auta i za jízdy.
Tak teď jsem se nějak ztratil.
Veškeré úpravy ti na autě dělal Miloš (FBS) s tím že použil věci od BT je tak?
Pak si psal, že interier od této firmy je blbost, pač stojí raketu. A ten by už dělala firma BT, nebo
Miloš, nebo Miloš dělá pro firmu BT? :)
Jinak ten interier je opravdu úžasnej
[ Link ]

10.04.2012, 20:59 |
Augi | Upraveno: 2012-04-10 21:01:05
Miloš na tom autě vše realizoval a díly jsou od BT. Co je na tom k nepochopení? ;-)
Tak interiér od nich mít nemusím. Do jiné barvy to předělá každej šikovnější čalouník, akorát je to jebačka a efekt je fakt jen design. Mít Recara bez výhřevu a hlavně bez pytle? To je pro mě velké mínus.
moc pekný ješte si u mně kup nevé znaky škoda co budou teprve v prodeji a nebude tam šašit zelenej znak:))

12.04.2012, 07:56 |
Augi Spirit: Sem s nimi :-) Nahoď foto, cenu a je to jasná věc :-)

12.04.2012, 08:09 |
FBS ještě bych chtěl upozornit, že střecha není černá s bílými vyplotrovanými znaky, ale je to litá folie, tištěná, čili bez stupidních hrbolků, který by tam plotrovanou grafikou byly. Takhle je to hladký, a celá grafika zalaminovaná UV ochrannou folií, aby barvy nebledly a grafika neškrábala...
jak tyhlety tuněný tuctovky nemusím, tak tohle docela ujde..

12.04.2012, 13:41 |
fabi Musím říct, že to máš moc hezký. Na mě sice moc vysoký ale to pořešíš. Se stav někdy když budeš mít cestu, rád pokecám... A můžes omrknout co novýho mám já :-)

12.04.2012, 14:00 |
Augi fabi: njn, přece jen najezdím 30tkm ročně, takže se světlou výškou pořád váhám, ale možná to časem přijde. Ta výška by byla spíš už jen vizuální věc, stabíky a silentbloky udělaly s tvrdostí a jízdníma vlastnostma svý... ;-)

16.04.2012, 09:08 |
fabi to já taky najezdím kolem 30tis, na zimu 17´´ a o 2 cm si to prizvednu :-)

18.04.2012, 13:37 |
Augi Spirit: Bude Ti volat FBS ;-)
Spirit: je to zaměnitelný s normálním logem co je na O1 a O2?
o2 předek ano zadek je u dvojky jedno nemá myslím rantl jednička je v háji tam to nejde
To logo se bude na skoro-BT vyjimat slušně... Pěknej detail ;-)

19.04.2012, 10:30 |
Augi L-J: Jaký skoro-BT? grrr... ;-)