Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > POMOC!Montáž štelováku-zadek

o Navštíveno 9126x o
o 25.03.2012, 21:31 | MH13
Ahoj,potřebuji poradit,dneska jsme se vrhli s tchánem na sportovní podvozek štelovák a chtěli ho dát na auto.Podvozek mám s Ebaye z německa,jelikož tchán je zběhlí a celkem šikovný na opravy aut, tak šlo vše v pohodě a předek hotov za chvilku, ale zadrhli jsme se na zadku a nejsme si jistý jak má vypadat zadek???Jde o ty šroubovatelné misky pružin, moc tam nikde napasují a nakonec se nám zdá, že to šroubovatelné uložení by mohlo být připevněno pevně ke karoserii nahoře:-)ale vždy jsem myslel, že by mělo být spíš dole.Zkusili jsme to tam nahodit s s tím vrchem, ale zdá se mi, že auto nekleslo, jak by mělo:-(máme to dobře.Podvozek FK Automative a auto Ford Focus II Fl hatch. Vůbec nechápu, že v tom balení nebyl návod!!!:-)Nedal by se někde sehnat???

o 25.03.2012, 21:32 | MH13
origo náprava

foto k příspěvku  od MH13

o 25.03.2012, 21:33 | MH13
tak jsme to tam zkusili dát a jediné to trochu kloudně vypadalo:-)ale vždy jsem myslel, že by to štelování mělo být dole a široká část pružiny nahoře:-(

o 25.03.2012, 21:35 | MH13
nemělo by to tam být spíš tak, ale vůbec to uložení tam nechce sedět a mele se to tam...

o 25.03.2012, 21:36 | MH13
Tak vypadá to štelování výšky pružiny...

o 25.03.2012, 21:37 | MH13
Už jsme to měli naštelované taj jak na foto 2 ale při složení z heveru se nám zdá, že je výška skoro stejná:-( tak nevím...
o 25.03.2012, 22:07 | JR
Vetsinou se pruziny davaji tak, aby napisy na nich byly citelny. Jak to cinan udelal pro FK, ti ale nereknu :-(
o 25.03.2012, 22:16 | stewe21
tak jak to mas na druhej foto je to ok,mam to rovnako
o 26.03.2012, 23:15 | Kesam
Asi jako JR :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.