Navštíveno 9968x

a odvedl znovu více než dobrou práci :)

počkej, to vyleštil kola, na kterých nejsou opravené odřené hrany?
nebo to je foto "před" ?
s touto otazkou musite primo na mistra ja je na zivo jeste nevidel :)
leštily se pouze středy,po dohodě s majitelem, límce jsou nerezové a v mých silách neopravitelné..jen pro informaci, kdyby chtěl někdo rýpat
Achjaj, zase každý múdry z fotiek bez znalosti pozadia... :-/
možná by nebylo špatné dát i fotku před;)
jinak jako muSlim
ja chapu vztahy mezi mistnimi lestici, ale chvalozpevy na neco, co jsem jeste nevidel, smrdi nabehem na faux-pas :-)
drzme se reality chlapi

19.03.2012, 21:54 |
Kesam A nejni náhodou ten límec nerezovej jenom jako takovej ten nerezovej plech?????? Co tam je jenom připlácnutej??
no proto, jsem si říkal, že to jinak musí být foto "před" :-)
jojo, s tím nerezem je to na pytel co se týče oprav

19.03.2012, 22:18 |
Katy na Mishana ja uplne zapomnela.....ale uz je asi pozde, na limečky na bbs speedilne 19" ? za dva tydny potrebuju vyjet.

19.03.2012, 22:26 |
muSlim | Upraveno: 2012-03-19 22:27:12
2 Katy: šup do frotny, najprv idú do laku Alpiny :-))))

19.03.2012, 22:41 |
Kesam Tak to si to měl majitel nechat servat dolu a límce vyleštit :-) A ne to nechat takhle dopíčený udělat pěkně středy a nechat vojebané límce to mi hlava nebere:(
to Kesam:
no, on právě bývá většinou problém v tom, že pod tímhle nerez límcem to je dělané tak, že se límec zacvakává do takových paciček, které jsou součástí toho límce pod tím. To by bylo ještě horší :-(
Ale záleží na konkrétním kola, každý výrobce to řeší trochu jinak.
abych pravdu řek kola sem mel asi tyden max. dva a posilal sem je hned k mishanovi, takže ani nevim jak je to s tim plechem řešený. ALe bohužel tam je no.. nedá se nic dělat, ale stejně chci zase 20ky takze odjezdit sezonu, prodat a po létě zpátky k mishanovi s dvacítkama :)