Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Pouliční Opraváři :o)

o Navštíveno 11595x o
o 18.03.2012, 07:34 | Thullo
Přátelé,
toto není nic jiného než honění si trika, plácání se po rameni a ukazování všem, jak jsme my - pouliční opraváři dobří :o) koho to nezajímá, ať to nečte a rovnou to zavře :o)

Včera dopoledne ke mě přijel místní člen CUIR ještě s jedním kolegou, který chtěl MOTOR z mého Probe - jenž bohužel díky našim zákonům pro pozemní komunikace muselo jít na díly. (je to to s pravostranným řízením)

UPOZORŇUJI, že CUIR je ELEKTRIKÁŘ, já jsem CHEMIK a ten poslední klučina - pracovně zvaný ´MLADEJ´ je student GYMNÁZIA :o)

V polních podmínkách - tedy BEZ VODY, BEZ ELEKTŘINY a BEZ pořádného množství HADER jsme se SAMI PUSTILI DO PRÁCE v prázdné garáži bez kanálu jen s gola sadou, pár šroubováky a nesměla chybět ani kladiva :o)

Jediné pořádné vybavení byla zapůjčená žirafa - bez té by to bylo horší pravda ;o)

Na fotkách je - na první, jak provádíme zkušební jízdu - nechtěl jsem prodávat zajíce v pytli - takže jsme se projeli, prokontrolovali jak to šlape a když se MLADEJ ujistil, že je vše OK, vrhli jsme se na to...

Ukázalo se, že MECHANIČINA je jen velká spousta šroubování sem a tam :o) Začali jsme v 11:00 a pomaličku, abychom nedělali žádné chyby, tak s důkladným kontrolováním všeho jsme ho měli v 16:30 venku... A ZADARA! :o)

Na dalších fotkách je vidět průběh - ŠPINAVOU práci si odvedl MLADEJ sám - taky tak vypadal :o)

No a na poslední fotce je krásně vidět, jak 170koní nahradil jeden vůl :o)

Všechny fotky jinak zde:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Thullo

o 18.03.2012, 07:40 | Směty
Pěkný chlapci.;o)
o 18.03.2012, 09:48 | Hanys73
hele ta garáž je tvoje? pokud ano, tak si ji koupil od kámoše, podle toho prostředí a jak ta garáž vypadá je to na 100% ona :-)
jinak dobrá práce, taky jsme tam už pár aut dávali dokupy
o 18.03.2012, 10:30 | cuir
a zapomel si napsat ,ze jedinej kdo z toho nic nemel sem byl ja a jeste sem na tehle dobrocinne akci (aspon teda pro me) projebal aji gate :D :D Dneska jdu na policajty. Tak sem zvedavej jak dlouho tam skejsnu. Ale dobrej pocit jezdit po svete bez jedinyho dokladu totoznosti, bez papiru od motorky a s trochou pujcenejch penez na benzin a bez moznosti ziskat na ceste jine penize, jen telefon u sebe. Zkuste si to taky :D :D
o 18.03.2012, 10:50 | gizmi
:o) posledni vymena motoru - honda CRX 1g probehla v garazi, kde jsi mel mezi autem a stenou sotva ulicku na pruchod, ve 3 lidech (prodavac, student VS a student zakladky) a narozdil od Vas bez zirafy, kdy ja jsem stal na tlumicich a tahal nahoru, kamarad pod motorem a srouboval a ten treti drzel lano zavesene za rozvody v baraku :D:D:D:D Nezapomenutelny zazitek :) Ale povedlo se..

PS: predposledni rozebirani C4g sedan 4x4 ve dvou lidech (kastle mela jit do srotu, ale chtel i napravy) se resila ala PAT a MAT, kdy jsme auto odstrojili a nasledne se odtlacilo vedle pred sousedovo garaz a kotrmelcem se prekulila na strechu na koberec venku, kde se zatahla zpet do garaze :) Neuveritelne pohledy lidi - precijen zaparkovane auto vzhuru nohama v garazi se jen tak nevidi :D:D

o 18.03.2012, 12:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nektery fotky jsou jak z libimseti :-D
o 18.03.2012, 14:24 | Thullo
2 Hanys73:
Je to možný - koupil jsem jí od místního člena :o)

2 Cuir:
No jo, ale za hloupost se holt plati... ;o)

2 gizmi:
No tak to si umím představit :o)

2 Kral007:
A co mám voe dělat, když mě nikdo nechce u práce vyfotit :o)
o 18.03.2012, 19:34 | TROY
kral :-DDD
o 19.03.2012, 10:14 | xenonman
v pořádku tak to má bejt, důležité je se hlavně toho nebat :-)
o 19.03.2012, 22:03 | Kesam
Kdyby jsi to vyrval ven klackem ten motor tak ani nepípnu :D
Ale dobrý jste.
o 01.04.2012, 15:39 | venito
kua vy ste satanisti, a nedate si pokoj, cuir dela mrtveho brouka, ale jak si nekde muze zasvinit ruky, je u toho:) sikulove!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.