Navštíveno 12868x

Řeším takový zapeklitý problém na BMW E36 318is M42, měním spojkový set a vyndaný přítlačák mi nesedí se setem co jsem objednal, je tam více variant, všechny už jsem měl v ruce a ani jedna nesedí, mám podezření, že tu spojku už někdo bastlil a skládal z různých komponent, byl jsem i v Inveltu a podle vinu mi řekli, že tam má být dvouhmotnostní setrvačník, mě příjde, že tam je pevný jednohmotový setrvační, ale chci se ještě ujistit, než udělám nějaké další kroky, pozná někdo z fotky jestli je to opravdu jednohmota?Poznám dvouhmotu z nových aut, ale nejsem si jistý, jestli se u starších aut nedělali jinak, ale se setrvačníkem jako takovým nehnu, zdá se že je na pevno a ani náznak žádných pružin atd.

A tady je lamela, která patří pro dvouhmotnostní setrvačník, pro jednohmotu by měla být s pružinami, děkuji za tipy a rady, za 10 let co dělám auta, jsem se s takovou kravinou nesetkal a docela mě to jebe :OD

vsak to je dvouhmota...
pro tvoje auto patri spojkova sada Luk 622 0662 00,pokud by te zajimala cena tak ji mam za 3500,-
2hmota... jestli se nehybe ani trochu, je nejspis ko, mozna cas vzit celej set...
mikevr6: děkuji za nabídku je to výborná cena, ale potřeboval jsem to namontovat dnes, každopádně jsme tam dal tu sadu co píšeš a auto po rozjedzu na jedničku skáče jako koza, na další rychlosti už je ok, pokud se dá více plynu, tak auto na jedničku neškube a rozjede se plynule.Spojka je si myslím namontávan dobře, není na om pomalu co zkazit, se starým setem to neškubalo, co myslíte, kde může být chyba?
Dvouhmotu pán nechtěl, kvůli cenně a požitovou dvouhmotu jsem zamítnul, takže tak.
mozna ze az si to sedne tak to prestane skubat,nove oblozeni to nekdy dela.
omlouvám se za pravopis, měl tam být použitou :-)
Ok, nechám to jezdit.Jinak ty prodáváš nové díly na všechny auta???
jo snazim se na vsecky ale s japoncema jsou nekdy problemy :)

14.03.2012, 00:19 |
Prady Moc děkuji Márovi za tak pevné nervy a snahu o vyřešení celého problému...Sám tomu ani zdaleka nerozumim když víceméně se starší špatnou spojkou se auto rozjíždělo bez cukání na jedničku a teď s novou sadou cuká pokud se nerozjíždím opravdu více opatrně nebo tomu člověk víc nenaloží pod plynem...Jinak auto jede a řadí od dvojky uplně bez potíží. Já už jen doufám, že je to opravdu tak, aby se spojka zajela a sedla si. Pak už by zbývala opravdu jediná varianta a to měnit setrvák. Budu s tim teď jezdit a uvidíme jak to bude nebo nebude fungovat.
jinak ohledně náhradních dílů, u některých vozů v inzercích na bazos.cz nebo i na
[ Link ] lidé společně s vozy prodávají někdy i právě náhradní díly, možná by je prodali zvlášť za nějakou rozumnou cenu