Navštíveno 8785x

26.02.2012, 16:51 |
Zbyna | Upraveno: 2012-02-26 16:51:32
Muzete nekdo doporucit? Nejlepe okoli C. Budejovic.
Mam T4 Caravelle a potrebuji ji komplet vycistit. Sedacky jsou v bezovej kuzi.
Diky
Já jezdím do Mladýho za kolejema vpravo, dávám sem auto třikrát ročně na ruční mytí, vosk, čištění interiéru, oživení plastů. Když jsem přivezl auto, dával jsem ho i rozleštit.
[ Link ]
kurňa, by mě zajímalo jakým stylem auta rozlešťujou, když to vyjde na 950kč, nic proti tý firmě. Třeba u nás lakýra rozlešťuje auta za 500, sice jsem výsledek jeho práce neviděl. Ale za ty peníze si to umím představit :).
Když byl u mě kámoš a chtěl rozleštit mondeo a vysvětloval jsem mu, že nad tím strávím min 10h a spotřebuju kosmetiku za min 500kč, tak na mě koukal jako na blázna :D. Další kámoš mi zase za rozleštění Ibizi nabídnul krabku máček :D

28.02.2012, 10:10 |
mr.brain | Upraveno: 2012-02-28 10:10:50
Kdyby to nebyla kůže, tak bych Ti to snad udělal za nějakej drobnej peníz sám... Ale protože kůži nedělám (sám jí nemám a nikdo ze známejch co něco potřebovali taky ne), tak na ní nemám ani žádný přípravky a nevím o nikom (z okolí ČB), kdo by to udělal tak, aby ta "kůže" zůstala i po tomhle zásahu kůží...
Mari: to je dáno tím, že ten trh s tímhle je pokřivený právě těma nabídkama za 500 nebo 1000 Kč za auto... Otázka je jestli tohle dává někdo s komplet zvětralým lakem, tak ten výsledek (= lesk) je pro něj dostatečný :) Otázka je jestli by ten samý člověk byl ochotný dát 3-5k za to samé s tím, že bude pryč 90% všech škrábanců.

28.02.2012, 10:14 |
soray Ty kráso...srdce detailera zaplesá. Nedalo mi to, nakoukl jsem, zahlídl jsem mytí koštětem, sušení stěrkou a raději jsem to zase zavřel :(
Hoši, to je zase pindů. Rozleštění mašinou stojí něco mezi 3500 a 5000, tohle o čem tady mluvíme za pár stovek je nějaká lepší varianta Tempa či co. Mně myli auto vždycky houbou, že sundaj stěrkou kila vody co na autě zbydou a pak dosuší jelenicí, na tom nevidím nic divnýho.
Jestli chcete péči alá Ferrari na běžným autě a můžete dát svýmu každodennímu povozu za takovou pünktlich práci tisíce měsíčně, pak jděte samozřejmě jinam, kde vám vatovou tyčinkou budou vytírat vzorek na gumách. Tohle není žádnej takovejhle luxus ale zase ne cikáni s kýblem u Kauflandu, je to prostě něco mezi, všechno je přece o ceně.

28.02.2012, 11:06 |
Zbyna Rozlestit bych to chtel asi taky, bohuzel ta firma co jsem hodil RedBaron necisti kuzi, alepson na strankach o tom nic nemaji.
Jde mi hlavne o tu kuzi..

28.02.2012, 11:33 |
soray To nejsou zadny pindy a bezna udrzba nemusi stat tisice - staci jen pouzivat to kulaty na krku. Ale dat si praci s rozlestenim a pak to zazdit kostetem a sterkou trochu popira logiku.

01.03.2012, 19:32 |
Kesam za ty prachy než někomu dát jsem si koupil radši leštičku tu ve tvaru rozbrusu a mrdat nic na tom nejni ted jsem u lakýry viděl pastu 3M a valím pro ní :-)
Kesam: sorry za ot, ale 3M není žádná hitparáda. Když udělášt to stejný Festoolem, bude životnost někde jinde.
To je k smíchu co se tady člověk dočte....