Navštíveno 14402x

Sice je ještě nemám doma, nicméně - pochlubit se musím :-) Původní vzhled moc palců hore nesesbíral, viz.
[ Link ] , tak se to pokusíme vylepšit :-) Diskuze k původnímu vzhledu nicméně NEBYLA podnět pro změnu - ale i tak si myslím, že to je obrat k lepšímu, byť jsem z bronzáků byl nadšenej. Ty leštěné plochy nedělaly dobrotu, takže se muselo lakovat znova, a tentokrát komplet.
Původní plán prsknout je celé do lamboorange se (naštěstí, a k velké nelibosti mé polovičky) zvrtnul úplně jinam, udělal jsem si několik VT, než jsem byl jakžtakž spokojený, "zadal" jsem požadavek tomu, jehož jméno nesmíme vyslovit, a výsledek je zde - zatím jenom foto od něj.
Pro připomenutí původní vzhled:

Sezóna 2011 - viz. komentáře v linku prvního příspěvku:

Vzhled pro sezónu 2012.
Černá perleť a lakovaný proužek v barvě auta, mírně zesvětlený, vnitřky matná černá (byť to tak z foto nevypadá, ale mělo by být).

23.01.2012, 19:33 |
PlusOne | Upraveno: 2012-01-23 19:36:51
Auto se nezměnilo, čili pořád modrej Passat Variant. Pokličky taktéž zůstávají ty, co byly, na těch se neměnilo nic. Pokud všechno půjde dobře, auto by mohlo na jaře decentně "přikleknout".
No nic, čekám na vaše komentáře :-)

23.01.2012, 19:48 |
Kesam No já radši když se to blejská víc :-)Ale tohle je taky dobrý.

23.01.2012, 19:52 |
DaveX No podle mě to je oproti předchozím krok kupředu a na autě se budou hodit o hodně víc.
tohle uz neni krok bokem - libi!

23.01.2012, 20:24 |
ronny moc hezke
Škoda že ten pruh není přesně v barvě auta, nechápu co je to za termín u výběru odstínu barvy "mírně zesvětlený". To působí jak kdyby jen někdo špatně zatáhnul za křivky v photoshopu :-D Jinak za mě pěkný, ale ten pruh to chtělo stejnou barvu škoda toho přešlapu :-/

23.01.2012, 21:35 |
Alííí Kola pecka, proužek vem čert, ale ty pokličky asi budou docela řvát, ne? Ale černou samolepku seženeš všude... :-)
Jsem zvědavej na fotku na autě...
Ja bych to udelal bez prouzku...
Osobne si myslim, ze prvni verze je nejlepsi, a to zdaleka :)
Druha verze pusobi, jako by byly spinavy od brzd. prachu :o)
Treti verze, nemam rad cerna kola :D Jednou jsem si to vyzkousel a po mesici sly zase dolu :o))
Tuner:
Měl jsem strach, že tmavě modrá nebude tak výrazná. Dělal jsem si VT se světlejším, a tmavším modrým proužkem, a světlejší to prostě vyhrál.
Alííí:
Nebude to tak zlý, viz. přiložený obrázek ;-)
cupra.165:
Černý kola s černou gumou se slejou dohromady, nějakej "dělicí prvek", který to opticky oživí, jsem tam mít prostě chtěl.

24.01.2012, 16:20 |
imax thumbs up!

24.01.2012, 17:00 |
Collin | Upraveno: 2012-01-24 17:02:58
V origo stavu nejhezčí.. Ale i ta černá s modrým pruhem se dá.. Já ovšem černé nemusím,tady to ale nevypadá uplně nejhuř..
výborný
už proto že mám černý plecháče a koupenej modrej proužek
takže budu vytvářet něco obdobného
na pracovní auto

24.01.2012, 19:30 |
Alííí Beru zpět, i ty pokličky jsou O.K. Teď už jen kupovat gumy, a jezdit... :-)

25.01.2012, 09:22 |
PlusOne | Upraveno: 2012-01-25 09:30:33
Alííí:
Můj obrázek je VT z tohohle, tady vidíš, jak to cca vypadá s černou pokličkou. Nelíbí se mi to tolik.
Jo, a gumy jsou z loňska dvě, takže jen dvě na předek :-)
Kdybyste někdo měli 225/40/18 nové za rozumnou cenu, tak vezmu - jen né nějakej čínskej šmejd - a Continentalky už taky nechci, sjel jsem je vpředu za sezónu...

25.01.2012, 18:45 |
kasko to PlusOne:
přesně na těhle kolech jezdím v létě (origo chrom) vozítko je OII combi.
Pneu mám Continental SportContact 3 FR. Najel jsem na nich 30tis. a ještě tak 20 vydrží.
Jezdím 99% dálnice, motor 2.0. Jo, je to 4x4.
CO jsi měl za typ pneu?

26.01.2012, 09:14 |
PlusOne | Upraveno: 2012-01-26 09:16:39
Byly to Conti SportContact2. Rozměr, nosnost, rychlostní index - všechno OK pro moje auto. Geometrie taky OK, kola vyvážená, bez problému. Po odjetí cca 14.000 zůstávalo z původního vzorku 2.5 mm - dobrá, ještě nějakých 5-6 tisíc bych na nich možná najel, ale na další sezónu už nemělo cenu je obouvat, když jsem je jednou nechal vyzout. To na předku, zadek má ještě kolem 6ti mm, a v pohodě najezdí ještě dvakrát tolik.
Passat 1.9 TDI 96 kW předohrab, denně v provozu 40km do práce a 40 z práce(75% z toho po dálnici rychlostí kolem 120km/h), plus nějaké ty delší cesty vesměs po okreskách, město minimálně. Jako - na ty gumy si nemůžu stěžovat, přilnavé na suchu i mokru, parádně vedou stopu, hučí minimálně, ale prostě ta výdrž...
Toto mě přijde jak udělat z fabricky hezkýho kola bukvakolo a pak to zabít černou.
Nepřemejšlels na pašáka nalepit nějaký sexy žůžový/ožažový a podobný kytičky nebo teďka hodně frčí ty reklamy na celým blatníku a tak,určitě víš co myslím.
Jajinek:
Neboj, samolepky budou, Hýlhórs srdíčka a růžový kytičky taky, i polepenej blatník, možná oba, bez toho by se to ani nerozjelo....
BTW, k tomu "fabricky hezkýmu kolu" - přímo na stránkách výrobce je link na Tomason Individual -
[ Link ] , kde z nich taky dělají bukvakola a zabíjejí je černou ;-) Je to podle MÉHO, a o to jde.
Díky za názor.
:-DDD jasan,jak píšeš je to podle toho co se líbí tobě(ty to platíš,líbí se ti to tak to tak dělej) a já napsal jen můj názor ;-)