Navštíveno 14555x

Pánové čím mám zalepit děravej cooler?poradte nějaké dvousložkové lepidlo?Už sem ho kdysi lepil na kamionu když mě fučel a drží to 4 roky,ale už si nepamatuju čím :-/

04.01.2012, 15:19 |
tj zkusil bych Loctite 3450 hysol ... dvouslozkovej tmel, je to brousitelny po vytvrdnuti.. odmastit zdrsnit a melo by to drzet
pouzival jsem jakysi tekuty kov z obi a drzelo to. Byla to tuba + krabicka s praskem.
jo vařit to se řekne,ale málo kdo chce vařit chladič a hlavně tady už měsíc nemůžu nikoho sehnat okolo brna co to opravuje..
Loctite 9455 je obvzláště vhodné jako lepidlo na hliník, sklo, mosaz, měď i hliník. Velmi dobře lepí ocel a nerezovou ocel.

04.01.2012, 19:10 |
JR tekutej kov v kazdym hobby marketu
Tak už to lepím dvousložkáčem,co je normálně neprodejnej donesl mě ho kámoš z práce,pak dám info jak to dopadlo :-)

06.01.2012, 18:45 |
bobes Ahoj máme tiga v bozaku v práci.chodí k nám vařit snad vše bloky motoru,chladiče,elektrony atd....
No já to dnes namontuju a snad i projedu a uvidím,ale příště vím :-)
Tak cooler umístěn a drží to úplně bez problémů zahřál sem to protáhl tady do tvrda kopcama asi 20 km a ani hlásek..Bylo to dost proto ta vrsta lepidla :-)

Funguje něco z toho i na chladič klimatizace nebo ten se dá jen vařit...?

08.01.2012, 16:06 |
Kesam Já mám takovej pocit že nejde o to to zavařit ale rozebrat zavařit a pak složit.Tigem
Ten chladič od klimatizace bych udělal stejným způsobem..