Navštíveno 9377x

Mám dotaz, je nějaký zaručený způsob jak spojit plast a laminát dohromady aby to neprasklo? POtřeboval bych dostat na nárazník lízátko a chci aby to bylo monolitické. A nevím jestli se mi povede sehnat lízátko z plastu.

03.01.2012, 22:33 |
Kesam Normálně asi ne jedině slepit lepidlem zakitovat a pak to nikde neškrtnout :-)
a čím to zatmelit? atd to na tom plastu nepraská? vlákno by praskalo ne?
Normalne bych to vubec nedelal. Mam uz s tim nejakou praxi. Ani bych to nekitoval. Pak je vice skody nez uzitku. Jen to prilep a sezen tmel ve stejne barve a udelej nejakou hezkou sparu prstem. Nejlepsi je lepidlo na auto okna.
Jinak jako Kesam. Das tam kit a jakmile nekde skrtnes je vymalovano...
no s lepením mám dobrou zkušenost s polyuretanem. mám tím přidělané prahy a jde to přelakovat, takže tohle by byla až poslední varianta. No chtěl jsem se jen ujistit.
Laminat na plastu ( jeste zalezi jak je porovej ) moc nedrzi a kdyz to das do laku, tak pri normlanim vypalovani to bude stejne znat. Kdyz das laminat, tak susit na malou teplotu. Jinak je to samej por...
Kdyz to prelakujes, tak pri skrtnuti ti barva na lepidle stejne popraska. Jen to bude mene znat nez na kitu... Nejlepsi by bylo vubec na lepsidlo nic neplacat...
na těch prahách už je to pěkně dlouho a neprasklo to.

03.01.2012, 22:47 |
JR Jenze prahama neskrtnes o chodnik. Tu sparu normalne priznej, je to nejlepsi reseni.

04.01.2012, 01:42 |
Kesam Jo polyruetan je pecka já ho dvbám všude :-)Ale radši to přiznej tu díru i když bse ten polyruetan trochu podá no nevím je to asi na píču :-)
Hmm asi jo no. Uvidíme jak to nakonec dopadne třeba seženu plast.

04.01.2012, 14:17 |
Kesam Sežen a svařit.
kontrolni otazka.. jakej je to naraznik a jaky chces lizatko ? takovy "univezralni" lizatko z Cupry je plastovy a sedi snad na vsem..
je to nárazník na suzuki a lízátko určené přímo k tomu, ale u nás se většinou objevují jen laminátové kopie.
tak kup primo od vyrobce ne ? ;) pokud je to originalni dil tak to prece musi jit.. a pokud ne tak na e-bay urcite plastovy bude
U výrobce asi moc nepochodím, ale zkusit to můžu. Model auta už se 15 let nedělá.